User Tag List

Sayfa 11/30 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
555 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Trafikte ölümüne Kavga Kamerada(Taksici vs Motorcu)

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üniversitedeyken arabada sopa taşırdım, minibüsçü ve taksicilere eyvallahım yoktu, en ufak sıkıntıda ek frenini cart çeker arabadan inerdim. Babam bir gün kendini öldürtecen lan derdi, bi de onla kavga ederdik.

Sonra taksicilik yaptım bi dönem, bu dönemde semtten bi arkadaşım cezaevine girdi çıktı 9 ay. Taksici psikolojisine aşina oldum az çok, arkadaşım da çıktı o arada, oturduk muhabbet ettik. Öyle değişmişti ki, içeriye dair anlattıkları beni de çok etkiledi. Arabadaki sopayı çöpe attım, o gün bugündür arabadan inmiyorum, dişimi sıkıyorum.

Bir anlık sinir insana her şeyi yaptırır, sonrası hep pişmanlık. Şükür başıma bir iş gelmedi, inşallah da gelmez. Asıp kesmeye gerek yok, herkes ekmeğinin peşinde, biraz hoşgörülü olmak lazım.

ambinte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can>Mal

Bazı mesajları şaşkınlıkla okuyorum. Gebersin şerefsiz ya da ben de aynısını yapardım.
    Bu kadar gaddar bir toplum mu olduk?
    Altı üstü bir ayna. Bunun için adam mı öldürülür.

Motorcu arkadaşın yaptığını savunmak mümkün değil ama verilen tepkiler çok üzücü.

Mehmet Opc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motorcularda deli cesareti var ayna kırmak nedir git indir kozunu paylaş. Ama taksicide haklı adam 10-20 lira kazansın diye bütün gün koşturuyor. Şahsen benim aracımın aynasını kırsa sürter düşürürüm yine sonuçta kırıyorsan bunuda göze alacaksın. Kırdı yakaladın dövdün sonra nolacak kim zararını karşılayacak sorum bu ? 1 aracın aynası 1.500 lira ortalama kaskon yoksa yazık yani

YsfTzcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu motorcu düşmanlığı nedir bu forumda anlamadım. Yorumlarda resmen kanım dondu. Karşınızdaki insan, bir sorun varsa çekin kenara konuşun. O taksicinin hareketi ile adam ölseydi ne olacaktı. Belki evde bekleyeni vardır, belki ufak bir bebeği vardır. Lütfen insani duygularınızı yitirmeyin.

Not:Motor falan kullanmıyorum, sempatizan değilim sonra garip garip konuşmayın.
    Renault Sport

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün o yagmurda 850km den sonra ıstanbula donuste temde bıldıgınız ustume kırdı c 180ın teki. atlattıgım tehlıke ve hıssettıgım duyguları anlatamam. orta serıt 80le gıdıyordum.
    sonra sagına gecıp 5dk boyunca el ısaretı cektım, sadece baktı. degıl aynası, sı.ını koparmak ıstedım gercekten.
    sıze ufak oyunlar gıbı gelıyor bu makaslar vs ama can guvenlıgımızı rıske atıyorsunuz. bu tur seylerı yapıyorsanız , arabanızı sevmıyorsunuz bence. herkes benım kadar anlayıslı olamıyor.
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda esenlerı sadece 1 gun ıst trafıgıne motorla salalım baska hıcbırseye gerek yok

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün o yagmurda 850km den sonra ıstanbula donuste temde bıldıgınız ustume kırdı c 180ın teki. atlattıgım tehlıke ve hıssettıgım duyguları anlatamam. orta serıt 80le gıdıyordum.
    sonra sagına gecıp 5dk boyunca el ısaretı cektım, sadece baktı. degıl aynası, sı.ını koparmak ıstedım gercekten.
    sıze ufak oyunlar gıbı gelıyor bu makaslar vs ama can guvenlıgımızı rıske atıyorsunuz. bu tur seylerı yapıyorsanız , arabanızı sevmıyorsunuz bence. herkes benım kadar anlayıslı olamıyor.

"BURSA'da, dün kırmızı ışıkta beklerken, bulundukları motosiklete TIR'ın çarpması sonucu yaşamını yitiren Hüseyin ve Rabia Mülayim çifti, Orhangazi İlçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Mülayim çiftinin kısa bir ayrılık yaşadıktan sonra 3 gün önce yeniden nikah kıyarak evlendikleri öğrenildi."

Gelcek şimdi biri yine "ama siz di imniyittin gidiyorsunuz" diyecek Tövbe tövbe ya.
    Instagram: mutusgarage

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YsfTzcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu motorcu düşmanlığı nedir bu forumda anlamadım. Yorumlarda resmen kanım dondu. Karşınızdaki insan, bir sorun varsa çekin kenara konuşun. O taksicinin hareketi ile adam ölseydi ne olacaktı. Belki evde bekleyeni vardır, belki ufak bir bebeği vardır. Lütfen insani duygularınızı yitirmeyin.

Not:Motor falan kullanmıyorum, sempatizan değilim sonra garip garip konuşmayın.
    burada aynayı kırmak öneli olan. aynayı kıran Ö..z motosiklet kullanırken bu işi yapıyor. o hareketi bisiklet kullanan yada koşan biri de yapsa tepkinin aynı olacağını düşünüyorum.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burada aynayı kırmak öneli olan. aynayı kıran Ö..z motosiklet kullanırken bu işi yapıyor. o hareketi bisiklet kullanan yada koşan biri de yapsa tepkinin aynı olacağını düşünüyorum.
    bırsey sorucam, olumden donmek nasıl bılıyormusunuz ?

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bırsey sorucam, olumden donmek nasıl bılıyormusunuz ?
    ne anlamda sordun bunu. ayna kırmak çözüm mü. birinin aynasını kırdıktan sonra olabilecekleri düşünüyormusun. daha dün malın biri en soldan sağ şeride geçerken beni de sağ yola sokmaya çalıştı. sonra kibarca adama bu hareketi yapmaması gerektiğini anlattım. eğer kırma dökme olacaksa savunmasız olan araca değil kendini savunacak olan bir şeye karşılık vermeyi tercih ederim. bende motosikletin üzerindeyken oldu bu olay.
    ölümden dönmenin çeşitleri var trafikte olanından bahsediyorsan günümüz şartlarında şansını zorlamaman gerektiğini düşünüyorum.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlıslıkla (!) aynanızı kıran agır vasıtaların da uzerıne kırabılıyor musunuz mıkerım boy, yoksa mıkerler aynayı dıyıp devam mı edıyorsunuz

*

kımse kusura bakmasın ama bu 3 5 kısıyı toplayıp adam dovmekten hıcbır farkı yok. ılerıde yakalayıp hesaplasmak varken ya da yasal baska cozumler aramak varken cana kast etmek.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlıslıkla (!) aynanızı kıran agır vasıtaların da uzerıne kırabılıyor musunuz mıkerım boy, yoksa mıkerler aynayı dıyıp devam mı edıyorsunuz

*

kımse kusura bakmasın ama bu 3 5 kısıyı toplayıp adam dovmekten hıcbır farkı yok. ılerıde yakalayıp hesaplasmak varken ya da yasal baska cozumler aramak varken cana kast etmek.
    cana kast etmek yanlış zaten abi de ,adam yanlışlıkla aynayı kırmıyor kasıtlı kırıyor . Yasal çözüm mü ? Adam eşinin yanında dayak yiyor,ölüm tehditleri alıyor korkudan evine giremiyor,yapanlar sağda solda rahatlıkla geziyor. Ayna için emniyete gittiğinde ''al bak boy aynası var'' der yollarlar.

Amerika da mı yaşıyoruz ?
    imzasız..

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam kendi adaletimizi sağlıyalım biz de öyleyse diyorsun.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cana kast etmek yanlış zaten abi de ,adam yanlışlıkla aynayı kırmıyor kasıtlı kırıyor . Yasal çözüm mü ? Adam eşinin yanında dayak yiyor,ölüm tehditleri alıyor korkudan evine giremiyor,yapanlar sağda solda rahatlıkla geziyor. Ayna için emniyete gittiğinde ''al bak boy aynası var'' der yollarlar.

Amerika da mı yaşıyoruz ?
    unlem koydum zaten, bılerek aynanızı kırsa ne tepkı vereceksınız ?
    bunu karsındakı motordayken yapabılmek, anca sana gucum yetıyor demek işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne anlamda sordun bunu. ayna kırmak çözüm mü. birinin aynasını kırdıktan sonra olabilecekleri düşünüyormusun. daha dün malın biri en soldan sağ şeride geçerken beni de sağ yola sokmaya çalıştı. sonra kibarca adama bu hareketi yapmaması gerektiğini anlattım. eğer kırma dökme olacaksa savunmasız olan araca değil kendini savunacak olan bir şeye karşılık vermeyi tercih ederim. bende motosikletin üzerindeyken oldu bu olay.
    ölümden dönmenin çeşitleri var trafikte olanından bahsediyorsan günümüz şartlarında şansını zorlamaman gerektiğini düşünüyorum.
    demek ıstedıgım bu gune kadar cıdden olumden dondum baska okuzler davarlar tarafından kendım kurtuldum. bı kere dahı yeltenmedım ayna kırmaya vs ama yapmak lazımkı bı daha sagına soluna baksın kontrollu olsunlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gÖt ister...................

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    demek ıstedıgım bu gune kadar cıdden olumden dondum baska okuzler davarlar tarafından kendım kurtuldum. bı kere dahı yeltenmedım ayna kırmaya vs ama yapmak lazımkı bı daha sagına soluna baksın kontrollu olsunlar
    Selçuk abi fk2 ile giderken dalgınlığına geliyor ve solundaki motoru görmüyorsun ve saniyelik üzerine kırma meyilimi gösteriyorsun. sonra el işareti ile kusura bakma diyorsun ama motorcu kafasındaki goprodan aldığı yetki ile aynanı alıp gidiyor. Senin içinde hiç kötülük yok ama malına zarar verip gidiyor bir anlık hatan yüzünden. yakalayıp dövme şansında yok napacaksın ? bırakırım nere gidiyorsa gitsin deme inanmam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen bı hareket sonrası ozur dıledıgınde kımse ayna kırmaz emın ol kardesım. tekrarlar cunku o ayı, bır daha yapar ya da s.tr gıt der eleman de kızıp ayna kırar...

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben haklıysam kovalamaktan vazgeçmem abi,otobüste olsa kamyon da olsa elbet bir kırmızı ışık denk gelir. Otobüsü kamyonu görünce geri vites mi yapalım yani ?
    imzasız..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler