Bu hafta İstanbul'dan bozcaada tarafına gidicem, o taraflarda varmıdır sıkıntı? varsa nerelere dikkat etmeliyim?
Zaten arada bir ölçsün diye kamera tarlası da yok. Gerçi olsa ne yazar, gişelerde yeteri kadar bekleyip rezilliğin daniskasını yaşıyorsun. HGS gişesinde bile bakiye yetersizse nakit ödeme yapabiliyorsun.
Geçen gün Edremit'e gittik, Osmangazi ve Bursa otobanı gişelere kadar herkes gaz pedalını paspastan çıkarıyordu ama bir bakıyorsun gişelerde heriflerle yanyanasın![]()
10 dk gişede bekledik.
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
İstanbul Park Pist gününe gelip giderken Orhangazi ve özel otoyolu kullandım, ibree 200 inmiyoooo modunda bir tek tünelde 90 gittim bakalım hayırlısı. Gelse de ödemicem zaten..
Ankara İstanbul 4.30 saatmiş sınırı galiba ben geçenlerde mola vermeden 3 bucuk saatte gittim bakalım 10 gündür ses seda yok
4.30 saat hız limitleriyle takometreli araçlar içindi, otomobil sınıfındaki araclarada bir düzenleme geldiyse net bir aciklamada bulunsun bu işin kanun koyuculari
group b ___
araba mı sürüyoruz, matematik problemi mi çözüyoruz belli değil..
SOLD
'78 T-Stop, '97 Clio RSİ, '90 Renault 5, '97 Corsa Gsi,
'94 Renault 19, '06 307SW 1.6 HDİ, '12 Megane 3 SW GT-line,
407 1.6 HDİ Hybrid Turbo Project (Now Loading...)
instagram : wagonhead
Düzenleme var zaten, yasa da belli
millet boş yere ortalığı ayağa kaldırıyor..
sabit 120 km hız limiti olan yerlerde ( tünel - şehir merkezi vb hariç ) 132 ortalama hıza kadar ceza yemezsin..
Bu ortalama hızı yaparken bazı yerlerde 180 basar, bazı yerlerd 50 ile gider ama 180 basarken hız kamerasına yakalanırsan ceza yersin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)