Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
hız kolidoru uygulaması 1 temmuzda başladı.. cezalar hemen gelmez sanmıyorum gene kesilen cezaların gelmesi bir kaç ayı bulur.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Ozel otoyol ve koprulerde koridor vb ceza uygulamasi yok
Bence hicbir zamanda olmayacaktir millet bol bol kullansin diye alman otobanlari gibi "limitleri kaldirdik"diye kampanya yaparlarsa sasirmam..
sanırım otoyollardaki sistemide isbak yapıyor..
İSBAK | İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş. – Akıllı Şehrin Mimarı
Hız Koridor İhlal Tespit Sistemi – İSBAK | İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Sabah a haber'de gördüm ne kadar doğrudur bilemem ancak 1 temmuzdan itibaren yaklaşık 18 bin sürücü ceza yemiş ve 4 milyon liralık bir ceza kesintisi var. İnsan gittikçe bilinçlense de bu konuda koridor sayısı arttıkça daha büyük cezalar gelecektir. Ekonomimiz sadece cezaya ve vergiye kuruldu bakalım neler olacak. Senede yaklaşık 50 milyon lira koridor cezalarından gelecek gibi duruyor. Bayram ayları ve tatil aylarını düşündükçe rakamlar ikiye katlanır. Evet otoyollarda hız yapmak tehlikeli, evet cezalar daha yapıcı olmalı diyordum ve hala diyordum ancak ayda 4 milyon lira görünce de aslında ne olursa olsun insanımızın cezaları ve kanunları kabul etmeyeceğini görmüş olduk. Bari kestikleri cezalarla hastane okul falan yapsalar. Kurumların ceplerine inmese
1 temmuzda başladı 2 temmuzda cezayı yedik
mahmutbeyden,saray gişelere normal süreden 47 dakika önce geldiğim için 200 lirayı kitlediler
160-180 arası bastım ,172 ort hız
bana edirne mahmutbey arasında henüz gelmedi
Ankara-Zonguldak gişe arasına geldi. Yaklaşık 10 gün sonra geliyor.. En son gittiğimde ücretsiz yoldan daha az sürede gidip-geldim. Üstelik otoyolun o kalabalığı da yoktu. Çift şerit yol , sadece bir yerde yol çalışması vardı.Tavsiye ederim. Öğlen saatlerinde dikkatli gidilmeli birkaç yerde radar vardı.
basıp öyle bir şey yok diyenlerede zaman içinde gelir ..
bunu nerden kontrol edıcez ayrı bırsey varmı bılıyormusunuz ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Bir gazeteci de çıkıp bilgi edinme hakkını kullanmıyor ya şu konu hakkında. Hangi girişten hangi çıkışa kaç dakika girilmiş sisteme ? Bunların tüm otoyollar ve tüm giriş çıkışları için ayrı ayrı beyan edilmesi lazım. Kamuoyuna açıklanması lazım.
Hatta bir zorunluluk şu dakikada.
burdan hız sınırlarından hesap yapabilirsiniz
Hız Sınırları
burdanda bilgi edinebilirsiniz
Bilgi Edinme
Hız Koridoru – Android-Apps auf Google Play
program tutar mı
1 - 1 Temmuz 2017 tarihi itibariyle devreye giren hgs-ogs sistemi ile mesafe kontrollü radar uygulamasına Çeşme otobanı dahil midir ?
2- Aydın otobanı için İzmir ışıkkent gişeleri ile Aydın kuzey çıkış gişeleri arasındaki mesafe için bahse konu sistem kaç dakikaya ayarlanmıştır ? Kaç dakikanın altındaki geçişte cezai işlem uygulanmaktadır.
Saygılarımla
ï…‡ Başvuru hareketleri için tıklayınız.
ï‚© 31.07.2017 13:57 tarihinde internet üzerinden başvuru alındı.
ï‚© 31.07.2017 13:57 tarihinde BİMER tarafından KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ tarafına sevk edildi.
 01.08.2017 09:25 tarihinde KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ > KARAYOLLARI 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ tarafından cevap yazıldı.
Cevaplar:ïµ
Cevap: KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ > KARAYOLLARI 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ (01.08.2017 11:23) 
Konu hakkında Emniyet Genel Müdürlüğüne başvurmanız gerekmektedir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)