Okadar beynime işlemişki rüyamda ceza yediğimi gördüm![]()
Ya millet aydın otobanında sağa çekiyor 1 saat 11 dakika olsun diye otoban 84 km 132km/h hız sınırı var 39 dakika civarı çıkar hadi tünelden 3-5 dakika ekle en kötü 45 dakika yapar yani bir deli kuyuya taş bin akıllı çıkaramıyor mantığı olmuş.
lütfen bilerek yazın yol boyu değil ülkeyi baştan sona geçin %10 üstünden gezebilirsiniz. Ceza yemeniz için hız sınırını %10'dan fazla geçmeniz gerekiyor.
%10luk limit %8'e düşmüş diye haberler dolanıyor aslı var mı bu durumun?
Gectıgımız gunlerde otobanı kullandım, hıckımse 110 120 gecmıyor sol serıtte kımse bırbırınden yol ıstemıyor. Rahat araba kullanacagımız yol boş oldugunda gucunu hıssedecegımız bır otoban vardı artık oda yok.
%10'luk limit,anlık radarlarda var olan, sollama payı vs adına verilmiş bir imtiyaz, mesafe arası durumlarda böyle bir tolerans olmayacaktır..
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Meraktan soruyorum mesela plakanın son harfi L biz bunu siyah bantla U yaptık diyelim sistem bunu tanımayacaktır girişi bu şekilde yaptıktan sonra otoban içinde bantı söksek çıkış süresini neye göre alır
gayet bilerek yazıyorum %10 luk limit ani sollamalarda ani durumlarda v.b hız arttırmanız için size verilen tölerans limiti %10 luk paydanın bir nedenide radara girdiğinizde kadrandaki sapma payıdır.. ondan o tölere limitini koyarlar..
yani yeterince bilgi sahibiyim..
bu uzun yolda size 4 saat ile gitmeniz gereken yerde %10 luk tölere payını katıp 3.5 saatte gidebiliceğiniz yetkisi vermez ..
eğer yukarda verilen hesaplar doğruysa süreyi tutturmak için zaten 105 ile gitmeniz gereken otoyolda hızlimiti 120 birde %10 luk payımda var deyip 132 ile giderseniz 4 saatlik yolu 3 saatte gidersiniz güzel birde 2. dilimden hız cezasıda yersiniz..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
birde otoyollarda boş gezenin boş kalfası değil ordada otoyol polisi var.. paralı yolların sayısı arttıkça otoyol poliside artıcak araçlarda gelişicekdir belki porsche falan bile emniyet yakalamak için alabilir..
Emniyet Genel Mudurluğu de Zorlu Şartlar icin Toyota Hilux’ı Secti
Plakadaki harfi değiştiren adam ogs okutarak geçmez arkadaşlar zaten arkadaşlar. harf farklı olduğundan girişte kaçak geçiş olarak algılar sistem ama çıkışta ogs etikletiyle ödeme yapılır paramı öderim ama süremi hesaplayamaz diye düşünüyorum normalde yapılıcak iş değil ama bilgisayar başında kovalayan memur yoksa sistem bu şekilde atlatılabilir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)