Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Allah gunahlarini affetsin ailesina yakinlarina sevenlerine sabir versin
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun .
öncelikle Allah rahmet eylesin, sabahtan beri moralim sıfır.. Sanki samimi bi dostumu kaybetmiş gibiyim..
Tango-1 never dies.
çok üzüldüm,motosiklet fuarının girişinde bi standı vardı orada görmüştüm.Allah rahmet eylesin bu dünya gerçekten kötülerin dünyası.Ölmemesi gereken kim varsa ölüyor,ölmesi gereken gereksizler hayatlarını yaşıyor.Allah kahretsin böyle hayatıda dünyayıda
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Ben size onemli birsey diyeyim mi. O araba da olan kadin kimse olumlerin sebebi de o !. Nasil bir dir dir yapip adama cinnet gecirttiyse adam koprude arabadan atmis kendini.. ve bu olay olmus.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin valla bende motorla alakam olmamasina ragmen cok videosunu izlemisimdir
1881 - 193∞
Yazacak bir şey bulmak çok zor gerçekten. Bir iki sefer istanbulparkta denk gelmiştik çok hoş muhabbet birisiydi. Programlarını ilk bölümden beri takip ederdim. Ölüm haberini alıp gözlerimin dolduğu ender insanlardan Allah mekanını cennet eylesin abicim, diyecek fazla da söz yok...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)