Duyunca şok oldu Allah rahmet eylesin. Motosikleti bize sevdiren insan mekanın CENNET olsun.
Duyunca şok oldu Allah rahmet eylesin. Motosikleti bize sevdiren insan mekanın CENNET olsun.
"Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON
Buğra Erdem | Facebook
koprude aractan ınıp karsıya gecen kısı buymus
kavga ettıgı sevgılısıde bu kısının oldugu soylenıyormus
Seite nicht gefunden | Facebook
sonucta ıkı kısı oldu vefat ettı
kısının fotografların altındakı yorumlara baktım da
olen bır kısının arkasından boyle konusulurmu bılemedım :/
binmeyin aq
ne guzel yazmis yukarida arkadas
ulkede cahilligin zirve yaptigi bir donemde mukemmel bir cozum daha gercekten
gerizekalinin biri koprude yayan dolasacak, senin canina mal olacak, ve aldigimiz cevap "binmeyin aq"
13kisi de begenmis, hani bizi de sizi ezmek zorunda birakmayin basimiza is acmayin dermis gibi.
su ulke once bir INSAN olsun aq.
yeter lan cahillige verdigimiz canlar
motor degil araba kullansaydi, belkide o gerizekaliya vurmamak icin asagi ucacakti adam, ya da parcalara bolecekti hapiste curuyecekti. her turlu cehalet bize zarar veriyor. bu bir tek 2teker degilki. her gun bu sekilde sacmaliklar dolu olumler duyuyoruz.
*
neyse suan olayin sokundayiz hala kimsenin kalbini de kirmak istemiyorum.
allah rahmet eylesin , yarin kendisine yakisan bir cenaze olacak cengelkoyde.
*
manyak adam.
gozlerinin ici guluyordu anlatimlarinda.
onu , 2tekeri videolarla anlatamayiz ama izleyin ,belki bu duyguyu anlamanin yanindan gecersiniz.
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
'Altın Elbiseli Adam' Barkın Bayoğlu Hayatını Kaybetti - Mynet Haber
haberlerin çoğunda kadına çarptı diyor ? kadına mı çarpmış adama mı ?
burdaki arkadaşlarla demekki hep aynı düşüncedeyiz... sanki bi akrabam sanki çok yakın tanıdığım bir arkadaşımı kaybetmiş gibi durup durup gözlerim doluyor...
her hafta yeni tanıtım yada hayati bilgiler kategorisinde videosunu yüklerdi youtube a sanki 40 yıllık motorcu gibi bilgiler edinirdim.. yok kontra tekniği yok ön freni limon gibi sıkma vs vs . Şimdi kimden öğrenicez okadar bilgiyi..eksik kaldı abi çoğu yerler....!!! nasıl dolucak boşluk ??? senin sayende aldım motorumu ve bidaha iki tekerlekli hiçbirşeyin gidonununu tutup selesine oturmucam youtube dan bildirim gelmicek ya en çok o koyucak...
bize bu insanlara bıraktığın çok güzel 2 şey oldu biri manitou7 diğeride wunderwaffe türklerde yapabiliyormuş dedittirik insanlara costom olarak eğer değerini bilen bi ekip varsa bu proje çok daha güzel yerlere taşıncaktır eminim.... allah rahmet eylesin nur içinde yat bukadar yazabildim.
SM PERFORMANCE
barkın abiyi izleye izleye motora heves ettik 3 ay önce 2 arkadaş motor aldık sürekli videolarını izleyip hem güler hem eğlenirdik viraja nasıl girmeliyiz freni nasıl kullanmalıyız herşeyi anlattı anlatmayı bırakın ekipman giyip nasıl düşülür düşerken nasıl düşmemiz gerektiğini gösterdi hakkını helal etsin çok şey öğrendik kendisinden gece öğrendim haberi hala üzüntülüyüm kendisini hiç görmedim bile ama aklıma geldikçe gözlerim doluyo videolarından bile belli nasıl iyi biri olduğu sevgi dolu biri oldugu allah rahmet eylesin.
Drift or die
Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu Olum Hakkındaki Duşunceleri - YouTube yine de sevdiği işi yaparken gittin be koca adam :/
Türkiye de gerçekten motora binilmez. Ben arabayla bile her gün sinir krizi geçiriyorum zaten bir sürü normalde muhattap bile olmayacağım hayvanla aynı yolu paylaşmak zorunda kalıyoruz. Yazık olmuş bu abiyede zaten hep iyilere oluyor ne oluyorsa. Allah rahmet eylesin.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
allah rahmet eylesin günahlarını affetsin, bende bu adam sayesinde motorları tanıdım onlar hakkında bilgi sahibi oldum özellikle hayati bilgiler videoları çok güzeldi bu işi gerçekten iyi ve doğru biliyor çok güzel anlatıyordu bence çok değerli bir insanı kaybettik allah yakınlarına sabır versin
Ulke de motor kullanmak zaten intihar komandolugu ile es deger tutulurken... Sevdiren insanlarinda motor kazalariyla hayata veda etmesi iyice tuzu biberi oluyor motor konusunun...
Allah Rahmet Eylesin...
Hepimiz icin trafikte daha bilincli olmayi, daha sakin kalmayi ve sacma sapan seyler yapip hem kendimizi hemde baskalarini tehlikeye atmamayi diliyorum...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
İki tam bos beles beton asigi dangalak yuzunden olanlara bakar misin hala saka gibi geliyor sabahtan beri kendime gelemedim ya.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok kişiye motor sevdirmişti kendisi...
Kullandigi motor rc200 mus sanirim.
Kazadan sonra astim kirizi tutmus sanirim vefat etmis.
Boyle bir duyum aldim.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Bana motoru sevdiren adam. Anlatımını çok severim keskin,açık ve net "sırf bu yüzden gaza gelip motor ehliyetimi daha yeni aldım." Doğruya doğru yanlışa yanlış diyen nadir kamera karşısında olan insanlardan biriydi.
Sanki bir yakın akrabamı kaybetmiş gibiyim.
Mekanı cennet olsun.
Olay sırasında ambulans geldiğinde bilinci açık ve nefes alıyomuş hatta iyi demişler şu an ama yarım saat sonra ölüm haberi gelmiş. Bir iç kanama mı yoksa başka birşey mi oldu acaba
Elleme Sekelesin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)