User Tag List

Sayfa 12/14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon
249 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Altin elbiseli adam ( barkin Bayoglu) vefat etti.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar, dün video u 1-2 kişiye gönderdim fakat ondan sonra silmişler videou. Kaza' dan sonra sedyeye alınmadan önce ki hali..
    Yüzü, omuzu kanlar içindeymiş Gerçekten çok acı, olay yerinde yaşamını yitirmiş belli ki.. :/
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cümleten hayırlı cumalarınız olsun

Vergi kaçırıp cumayı kaçırmayan cemaati müslimlerede selam olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otomobille kaza yaptığında ölmüyor musun diyen arkadaşlar var dikkatimi çekti..

Kaza / Ölüm oranını motosiklet ve otomobil olarak karşılaştırdığınızda motosiklet yüzdesinin çok daha fazla olduğunu görürsünüz.

Her otomobil kazasında ölmüyorsun ya da sakat kalmıyorsun. Ama motorsiklet kazalarında kaza/ölüm oranı çok fazla.. Ekipman vs bir yere kadar..

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok üzüldüm.. Takip ederdim severek izlerdim hatta motor almayı düşünüyordum..
    Allah rahmet eylesin..
    Asıl sancı uyandığında..

Bring Out Gimp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok değerli şeyler aktardı bize.
    Sadece motosiklet incelemelerinden, motosiklet ile ilgili verdiği bilgilerden bahsetmiyorum.
    Tutku dolu olmayı gösterdi insanımıza, tutku dolu ve sonuna kadar samimi. Kalıpları kırdı parçaladı ve hemen herkes bunu çok sevdi.

Bir kez karşılaşıp selam vermiştim kendisine 3 sene önce.
    Çalıştığım şirketin oteldeki bir etkinliğinde şirket etkinliğini ve çalışanları büyük dronu ile çekmek için hazırlık yapıyormuş.
    Tabi benim bundan haberim yokken ve uzun yıllar görmediğim bir arkadaşı görmemin 10. saniyesinde yan tarafta çömelmiş drone ile
    uğraşan AEA'ı farkedince bir anda arkadaşıma "ben motosiklet alıcam bir tane" deyiverdim.
    Arkadaşımın içinden "ne diyorsun oğlum gerizekalı mısın nesin" dediğini resmen yüzünden anlamıştım.
    Tabi motosikleti duyan Barkın hemen dikkat kesilip kafayı kaldırdı göz göze geldik. Gülümseyerek kolay gelsin dedim.
    Hep takip ettiğimi ama henüz motosiklet almaya cesaret edemediğimi ve kendisini müthiş bulduğumu ifade ettim.
    Teşekkür etti ve gülümseyerek "olur abi olur" dedi.
    Karşılıklı saygı sevgi dolu birkaç kelimeden sonra tekrar arkadaşımı yakalayıp yanından ayrıldım.

Dün gece birkaç videosunu izledim adeta bir saygı duruşu niyetine.
    Çok eski bir dostumu kaybetmiş gibi hissettim.
    Ulu manitu, apaçi kabilesinin şefi ALTIN ELBİSELİ ADAM. Ruhun şad olsun.
    Topluma bir şeyler katarak aramızdan ayrıldın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    duyunca çok üzüldüm... Allah rahmet eylesin
    2012 Seat Leon 1.6 TDI DSG Style/2013 Acura ILX 2.0 Premium Pack /2022 VW Golf 1.0 TSI Impression / 2013 Seadoo RXP 260 X

2023 Nissan Qashqai e-power / 2022 Honda PCX

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hala olayın şokunu üzerimden atamadim toplasanız 2000 km motosiklet deneyimim vardır ama sanırım bi süre motor suremiycem. Öz abimi kaybetmis gibiyim sosyal medya tv heryerde bi videosu karşıma çıkıyor her seferinde daha kötü oluyorum. Sonra onun dediği geliyor aklıma biz akıllı olucaz cesur olucaz hayatta kalın daima motor sürün.
    Tekrar tekrar mekanın cennet olsun. Sen yarışı erken bitirdin. Verdiğin öğütlerle sürmeye devam edicez. Orda çok gazlama koca yürekli adam.
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

ilbeyyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülkeye fazla adamdı.

İşyerime geldi, neşesi keyfi yerindeydi, Panigale'yi bıraktı, 3 kilo kıymalı börek alıp 3 kişi yedik, ne kahve ne çay istedi, süt aldık. Hafif akşamdan kalmaydı sohbet muhabbet ettik eğlendik, akşama hazır olsun gençler şimdiden bol şans diyip çıktı.

Motorunu tertemiz görünce keyifle güldü teşekkür etti uzun uzun izledi fotoğraflarını çekti, beraber veda videosu çekip uğurladık. Paylaşamadan diğer tarafa uğurladık..

2 teker iyice ölümle burun buruna gitmek oldu. Allah sonumuzu hayretsin.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilbeyyagci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ülkeye fazla adamdı.

İşyerime geldi, neşesi keyfi yerindeydi, Panigale'yi bıraktı, 3 kilo kıymalı börek alıp 3 kişi yedik, ne kahve ne çay istedi, süt aldık. Hafif akşamdan kalmaydı sohbet muhabbet ettik eğlendik, akşama hazır olsun gençler şimdiden bol şans diyip çıktı.

Motorunu tertemiz görünce keyifle güldü teşekkür etti uzun uzun izledi fotoğraflarını çekti, beraber veda videosu çekip uğurladık. Paylaşamadan diğer tarafa uğurladık..

2 teker iyice ölümle burun buruna gitmek oldu. Allah sonumuzu hayretsin.
    videoyu cenaze gunu gormustum.
    son goruntusu sanirim sosyal medyadaki
    allah rahmet eylesin tekrar
    sedye videosunu gordukten sonra daha bir uzuldum.
    muhtemel genc nesil etkilenmemesi icin videoyu pek yaymadilar.
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su videoyu bana da atabilir mi biri
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bende özelden pm alabilirmiyim. Ne yazıkki bir söz gerçekten gerçekliğini kanıtladı motorda jubile tabuttur Bu zamana kadar hep motor forumlarında bulundum youtubeden takip ettiğim motorcular vardı çok çok iyi sürerlerdi severek izlerdim ama hepsi birer birer gittiler bu dünyadan
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video yu ozelden atabilirmisiniz ??

Arabayı sattıktan sonra motora başlamam onun sayesindeydi allah rahmet eylesin:/
    Revo

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motorla aram olmasa bile denk geldimi acip izlerdim videolarini , uzuldum cidden Allah Rahmet eylesin...

(Video varsa atabilirmisiniz?)

metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    video bu kazaya ait değil
    başka bir kaza herkes kışlık giymiş montlar bereler eski bir video
    Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
    Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah mekanını cennet eylesin üzüldüm
    gariban 106 gti....

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alıntıdır :

"""On yıl kadar önce "sıçarken" ölmüş birinin olay yeri fotoğraflarını çekmek zorunda kaldığımda bundan daha kötü bir ölüm şekli olamayacağını düşünmüştüm. Bir kişinin def-i hacetini yaparken ölebileceğini hiç bir yerde duymamış, okumamış ve düşünememiştim o zamana kadar. Üç yıl sonra aynı şu anda yaptığım gibi kanapede uzanmış internette gezinirken kalp krizi geçirdim ve beş günlük yoğun bakım tecrübesinden sonra iki stent ile geri döndüm. Ölüm korkusu o günden sonra hiç aklımdan çıkmadı. Ta ki bir meslektaşımızın düğününde karşılıklı oynarken kalp krizi geçirip sol kolumun üstünde can veren arkadaşımın ölümüne tanık olana kadar.
    Ölümün kişiyi sıçarken de oynarken de bulabildiğini gördükten sonra ölüm korkusunu unuttum. O güne kadar yapmak isteyip de yapamadığım şeylere merak saldım. Yaşama daha fazla tutundum. Hatta 50 yaşıma kadar selesine bile oturmadığım motosiklete başladım ve on bin kilometreyi iki gün önce tamamladım.

Ölüm kişiyi her yerde her zaman bulabiliyor. Korkup çekinmeyelim. Nitekim kazada ölen diğer kişi de yürürken öldü. "Barkın Babuş" giderken de ders verdi bir bakıma. Yeri uçmağ olsun. """
    "Ölüm kişiyi her yerde her zaman bulabiliyor." doğru katılırım ama riske girenleri daha fazla bulur.En basit örneği özellikle uzun yıllardır racing kullanan insanlara sor kesin birçok arkadaşını tanıdıgını kazada kaybetmiştir.Kuzenimden biliyorum her sene bir arkadaşının cenazesine giderdi veya yoğun bakıma.

Yakın arkadaşlarımdan biri motorcu yüzü paramparça oldu aradan 1 yıl geçti kollarına platin takıldı minübüse çarptı.Ki sakin kullanır.İkimizin yaşantı hızı aynı benim daha tırnağım kırılmadı ömrümde adam Terminator gibi oldu.Risk arttıkça başına gelebilecek kötü olaylar artıyor ne yazikki.

Ha motorun zevkini veren de bu risk zaten.Ne kadar riskli olursa o kadar adrenalin yapıyor ve zevk aldırıyor.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Ölüm kişiyi her yerde her zaman bulabiliyor." doğru katılırım ama riske girenleri daha fazla bulur.En basit örneği özellikle uzun yıllardır racing kullanan insanlara sor kesin birçok arkadaşını tanıdıgını kazada kaybetmiştir.Kuzenimden biliyorum her sene bir arkadaşının cenazesine giderdi veya yoğun bakıma.

Yakın arkadaşlarımdan biri motorcu yüzü paramparça oldu aradan 1 yıl geçti kollarına platin takıldı minübüse çarptı.Ki sakin kullanır.İkimizin yaşantı hızı aynı benim daha tırnağım kırılmadı ömrümde adam Terminator gibi oldu.Risk arttıkça başına gelebilecek kötü olaylar artıyor ne yazikki.

Ha motorun zevkini veren de bu risk zaten.Ne kadar riskli olursa o kadar adrenalin yapıyor ve zevk aldırıyor.
    bende tam tersı maxıyle uzun yolda 80 90 cruıse mıs moduna hastayım

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toplum olarak (sürücüler ve yayalar) gelişemediğimiz için kazalar hiç bitmeyecek
    EkN garage

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin.Bu haberin ertesini günü akşamı arkadaşımda ,
    Levent te önüne araba atlaması sonucu kaza yaptı.O da ölümden döndü.Yıllardır hiç kazası yok,bir anda buluveriyor işte.

Vıdeoları keyıflıydı,denk geldikçe izlemeye devam ederiz elbette.

Tekrar Allah rahmet eylesin.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

risk konusunda katiliyorum, etrafta tarlalari seyrederken 100 200 4.5 sn olan bir alet. ve oyle etrafinda ozgurlugunu kisitlayan birsey de yok araba gibi.
    cok garip duygular, aea nin videolarindaki o anlatim sekilleri de bu yuzden. gozleri parliyor, vucut dili anlatmaya yetmiyor bazen.
    ne diyeyim, allah hepimizi kaza beladan korusun. cok da konusulacak bir kaza degil, eceli gelmis diyenlerden nefret ederdim ama resmen adamin olumu yazilmis gibi.
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler