sayısız araba yaptırdık gökmen abiye son zamanlara kadar süper memnunduk. @S.Özcan ın aracı da ben götürdüm hatta.
Kuzeni var Gökmen abi nin sarışın genç bir arkadaş. dükkanda o duruyor. Ben ondan sebep gitmiyorum artık.
sayısız araba yaptırdık gökmen abiye son zamanlara kadar süper memnunduk. @S.Özcan ın aracı da ben götürdüm hatta.
Kuzeni var Gökmen abi nin sarışın genç bir arkadaş. dükkanda o duruyor. Ben ondan sebep gitmiyorum artık.
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
Enesin focusa ön cam dahil film yapmış, onu beğendiğim için gittik.
Gittiğimizde yoğundu, başını ağrıtmamak için 2 numara istediğimizi söyledik çıktık. Sonra balonları göstermek için gittiğimde anlaşamadık, bir daha hayatta gitmem.
Benim cam filmi monza marka. Filmin üzerinde monza yazısı sağ camımda duruyor, çıkmıyor malesef![]()
@_opeth ne alaka diye bana söyledin zannettim, kusura bakma
Cam filmini gördükçe sinirleniyorum, okuduğumu anlayamadım
Bu film işleri de ilginç bi hal almaya başladı. Yani film kalitesi belli, işçilik belli, iyi yapanlar iyi denenler de nasıl batırmayı başarıyor garip.
Şubat-Mart idi galiba, Llumar Ahmet'e gideceğim diyordum, bi arkadaşım benden önce gitti, 2011'de beraber yine kendisine yaptırdığımız gibi olmadığını, işçilikten çok memnun kalmadığını söyledi. O zamandan bu zamana ne değişti, Ahmet mi yaşlandı, film kalitesi mi değişti ne oldu![]()
O aylarda gittim, sürücü ve yolcu yan camlara 350TL idi yanılmıyorsam, böyle bi fiyata yaptırdım, memnun da kaldım, arkadaşa da sordum nesi olmadı diye... Benim mi beklentim düşük bilemiyorum, mis gibi de oldu, takılıyorum öyle![]()
Evet benim o.
Maltepede Gökmen abi ye uzun zamandır giderim , Tunç , Berkin vs bir çok arkadaşım da gider yaptırır. 3 yıl oldu nerede ise Focus’ a ön cam dahil yaptırdım.
Elguard tı sanırım markası ondan yaptı. Kusurlar var ufak tefek ama genele bAktığımızda ben çok memnunum focustaki filmlerden. Sefa nın Araba da , benim passatın ön cam daki filmde de bariz kusurlar var.
Kusur olur , Gökmen abi de normalde hiç çekinmez tekrar yapardı ama son dönemde ne oldu bilmiyorum. Özellikle Sefa düzeltilsin diye geldiğinde yeğeni inat etti , yok araba eski , yok cam şöyle , yok bu böyle.
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
Ben 2 sene önce bu zamanlar Hars Oto da Llumar yaptırdım ön cam hariç 500 tl tutmuştu. İşçilikleri ve ilgileri güzeldi. 10 yıl garantisi var. Şimdiye kadar herhangi bir sorun çıkmadı.
Uzak avrupa yakası için Deniz Oto Cam filmi var Esenyurt Fatih sanayiye yakın. Oracal'ın ürünlerini kullanıyor.
Isıyı %40 kesen 5 yıl garantili modeline ön cam dahil 500 istiyor benim araç ufak olduğu için biraz daha pazarlık ile yaptırdım. İşçilikleri filan güzel, balon yapmadı filmden de memnunum. Gerçi eski sahibi 100 liralık aksaray işi bir şey takmış araca sadece görüntüden ibaret oda komple solmuştu zaten
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)