Güncel --
Avrupa yakası kimi tavsiye edersiniz? Araç lancer 2006 model @S.özcan 'ın durumu 2 sene sonunda bende de var artık ve iyice gözüme batmaya başladı
Hocam instagramdan baktığımda bir tane normal binek araç yok beni kapıdan almazlardaha esnaf işi yok mu tavsiye edebileceğiniz
![]()
Arkadaşım 3m mertere yaptırdı. Kontrol ettim sorun yoktu işçilikte.
Login • Instagram
Dün akşam şaşmazda Doha'da cam filmi yaptırdım işçilikten memnun kaldım tavsiye ederim
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Maslak 1. Kısım Camcı Muzaffer Llumar kullanır işçiligide 10 numaradır 6 arabamıda hep kendisinde yaptırdım.
Anadolu yakası cam film tavsiyeniz nedir ? Tanzer llumar uçuk gacık bişi olmasına gerek yok araç egea zaten. Düzgün dursun yeter. sertifikalı kartlı v.s bişi lazım değil. birde fiyat bilgiside varsa paylaşabilir misiniz?![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Ben 3 aracımı da Pendik Elif oto da yaptırdım. Bir sıkıntı yaşamadım.
Daha doğrusu sıkıntı yasadım ancak çözdüler. 206'nın ön cam filminde bozukluk vardı değiştirdi. Değişirken cam cift bombe diye kalıp alırken film bozuldu. Baska yerden baska film aldı onu çekti. 2 film çöpe gitti.
3008'in ön cam aşırı buyuk olduğu için yine elinde olmayan film için dısardan film getirtti. Onu çekti ancak cama oturturken 2 yerde film kırılmış iz yaptı. Soyledim elimde film yok onu da dışardan aldım paranı iade edeyim önü başka yerde yaptır dedi.
206 ön cam dahil 400, 3008 ön kapılar ve ön cam 280e yaptı.
Kartal oto sanayi, ikiler oto cam. 4 tane araba yaptırdım -en eskisi 3 sene olmuştur- hiçbirinde sorun yok.
önerilerin hepsi istanbuldabugün gezeyim bir kaç yer bakalım ne fiyat verecekler. aklımdaki yerler
Emcar
LLumar Ahmet
Vintage
bakalım ne diyecekler
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...
Emcar Emrah Llumar bayi Ankara bende öneri bırakabilirim,hem işçiliği hem esnaflığı iyidir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)