SolarGard markasını öneririm
Saint-Gobain cam üretici firmasının yan firması olarak çalışıyor
filmleri gerçekten mükemmel
Llumar bayisi olan detailworks te yaptırmıştım geçen sene mart ayında. Hatta vaktim olmadığı için aracı akşamdan teslim edip bir sonraki akşam teslim aldım. Gerçekten cam bitişleri vs çok güzel işçilik vardı. Cam tavan dahil bütün camlara film yaptırmıştım ben.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Llumar olmak kaydıyla, muayeneden geçecek ön cam filmi için öneriniz var mı?
Ayrıca yan ve arka camlar için hafif koyu tonda ne önerirsiniz?
Ön cam derken sürüş camını mı soruyorsunuz?
AIR80 serisi film var, tonu yoktur. Seramik bazlı, ısı kesme özelliği yüksektir ama maliyeti yüksektir.
Alternatif olarak ATR50 kullanabilirsiniz, en açık tonlu cam filmidir.
Yan camlar için ATR20 tavsiye ederim.
Ben kendi aracımda 3 yıldır sürüş camında ATR50 kullanıyorum.
Yan camlarım ise ATR20 (ön) ve ATR35 (arka).
Muayenede hafif kusur veriyorlar.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Ön cama yaptıracaksanız kaliteli bir markanın şeffafa yakın olan ısı geçirgenliği az olan filmini tercih edin. Diğer ön cam diye normal filmin açık tonunu uyguluyorlar buda tamamen göz sağlığı için zararlı.güneş gözlüğü gibi düşünün kalitesiz bir gözlük ne kadar göze zararlıysa filmdede aynıdır. Yan camlar önemli değil sürekli bakmadığınız için. bazı muayne istasyonlarında geçiyor ama trafik polisleri söktürüyor seni göremiyorum içinde inmisin cinmisin diyor. Haklı olarak.
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Güncel rakamlar nedir ?
SolarMastar ön cam hariç 1200 dediler ama. Biraz yüksek geldi sanki. bilgi verebilecek olan varmı?
Ön cam lummar atr 80 kullanıyorum var yok arası
Arka camlar orjinal renkli olduğu için, ön kapıları yeşil tonları kullandım.
LLumarın yetkili bayi Bizim Oto Garaj'da yaptırdım. Açıkçası işçilikten memnun kalmadım.
Llumar şu anda 1750 TL.
indirim bitti maalesef ama hala internet sitesini düzeltmediler
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)