bi scooter kullanıcısı olarak kendimle beraber ihtiyacı olan birilerini de kurtarmak isterdim trafik çilesinden.. ama sabah işe yetişmek için akşam minik kızımı biraz daha fazla görebilmek için sabah köprü akşam feribot günde en az 2 saatten fazla zaman kazanımım oluyor. maddi olarak ta bakınca aslında 10lt lik (50tl) depoyla ort. 270km yol yapıyorsun (100km/lt 3,8) .. yaptığın yolun yarısını karşılasan 2 depoya yakın da bedavaya gelir![]()
tanıdıgım bı arkım yapmaya basladı bu ısı ancak 1 ay olmustur, aksamları ve haftasonu kovalıyor. suan 1000 tl yı gectı
Scotty uygulamasını denedim. / Scotty nedir? - YouTube
Motorcu Muhabbeti kanalını severek takip ediyorum kendisi denemiş biraz bilgi vermiş isteyen izleyebilir.
Trafiğin çok sıkışık olduğu yerlerde baya geçerli olur bence mecidiyeköy beşiktaş gibi
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Ben kendi motoruma artçı alamazken, Tanımadığım etmediğim adamın arkasında gezemem ama kullanana saygı duyarım taksiciler ışınlar yakında bu scottycileri![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
çok güzel bir proje fakat
1-bu işi yapacak motorcuyu teste tutarak kabiliyetini onaylamak şart, çok geri zekalılarda var melesef
2-çok riskli! şu an bile kıskanç taksiciler var ki, bu proje duyulunca üzerinize kıracak sarı renkli arabalara hazırlıklı olmak lazım
her seferinde yazıyorum
arabanın içinde kendinizi güvende hissetmeyin
daha barkın öleli 1 hafta oldu ama bu 1 haftada TR genelinde yüzlerce otomobil kazasında onlarca insan da öldü
çok çok iyi araç kullanmanız sizi her zaman kurtarmazzzzz
motorsiklet istanbul için kaçınılmaz sondur
daha çok kişi daha çok motor kullanırsa olay rayına oturacak
insanlar trafikte angut gibi bekleyip evine 3 saatte gitmeyecek
şu an bile istanbulda motorsiklet sayısı çok az
El âlemin sürdüğü taksiye,dolmuşa binilmiyor,kaldı ki motosiklete binmek!
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Motosiklet kullananı geç,artçılık bile bir tecrübe işi.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
%20 diyecektim, haklarını yemişim 2 puanbin %22 diye korktum, %20 bişey değilmiş
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Çok takdir ettim uygulamayı.Ancak ülkemizde bu tarz şeyler için de yakında bir vergi çıkar.Bir de çok ucuz balaklavalar var.Toptan olarak alıp zorunlu kılarlarsa hijyen olayı da çözülebilir kask için.Bilinçli motor sürücülerinden çok bilinçli otomobil şöförlerine ihtiyacımız var.
İşbu Kullanım Koşulları’nın yorumlanmasında, uygulanmasında ve Kullanıcı ile arasında çıkabilecek uyuşmazlıkların çözümünde Amerika – New York Hukuku uygulanacak olup New York Mahkemeleri yetkilidir.
demişler acıklamalarda
kaza durumu sıkıntı
üsta para verseler binmem valla
Romeo <3 Giulietta
Özel parkur testi çok özel değil ama zor bir slalomu var, gittim gördüm
7000-8000 kazananlar olduğu söyleniyor mesai gibi çalışıp çünkü çok bonusu var.
Mesala sabah 6-10 arası yaptığınız ciro kadar şirket kendi de veriyor. GPS üzerinde çalışıyor, diyelim 100tl ciro var, +100 Scotty'den geliyor.
Buna ek, haftalık 500TL ciroya 200, 700TL ciroya 350, 1000TL ciroya 600TL bonus veriyorlar. Yani sağlam para harcıyorlar.
Güvenlikye problem var benve çünkü L nedne kask taşınıyor, tabi ki çoğu kişiye büyük gelecektir.
Bone var sadece kask için. Başka ekipman yok.
Doktorların ve avukatların çok kullandığını duydum, hatta Scotty kullanmak için ekipman alanlar oluyormuş artık ufak ufak.
Durak gibi çalışma şansı yok daha önce dendiği gibi mevcut yolcu inmeden başka çağrı alınamıyor. Zaten çağrının ne zaman geleceği belli olmadığı için
acele etmenin de anlamı yok.
Sürücü istediği yolcuyu alıyor, tipi bozuk geldiyse almadan devam edebiliyor. İstediği zaman çalışıyor istediği zaman duruyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)