Sonra bu incil gittigidiyor a düşmüşEvet bu Kazıda BARNABAS incilinin olma olasılığı çok yüksek
Vatikan değiştirilen İncilin gerçeğinin Ortaya çıkmasından korkuyor bence kitabı okuyanların ölme muhabbetide burdan geliyor
yazıcıoğlunun ölümünün bu olayla alakasının olduğunu düşünmüyorum. Günümüzdeki şeytanların üzerine düşmek lazım ( :
Barnabas incili ilk defa 1981 yılında Şırnak Ulu derede bir mağarada bulundu bölgenin aşiret lideri 280k $ karşılığında zamanın malatya milletvekiline satıyor lakin jandarma el koyuyor
sonrasında Genelkurmay özel harp Dairesine geçiyor
inceleme sonrasında 2000 yıllık olduğu nişasta ve pamuk Hamuru olduğu öğreniliyor
Sonrasında tercüme ediliyor
kitabın giriş kısmında
Alemlerin Rabbi olan Allah tarafından, Mesih'e vahyedileni, ondan duyduğum gibi 48 yıl sonra, aynen duyduğum gibi, Demir Nüsha olarak yazıyorum. Ben Kıbrıslı Barnabas'ım.
Bu arada Barnabas hz. İsa nın öğrencisi.
ilk 19 sayfasında
Tevhit'ten başka bir şey yokmuş Zikrullah varmış İbadet etmenin önemi, Allah'a eş koşmama. Komşulara yardımcı olma. Lut Kavmi ile ilgili bazı uyarıcı bilgiler ve ibret alınmasını öğütleyen bazı kıssalar varmış.
tabi bu arada Zaman gazetesinden bir yetkili önce bu tercümeyle ilgili röpörtaj yapmak istiyor ardında kitaba talib oluyor ücretinin bi önemi olmadığını ifade ediyor Fettoş ta işin içine giriyor yani ( :
Bu incil 4 nüsha olarak yazılmış geriye kalan 3 incii in yerleri bu kitabın son sayfalarıda varmış
dier ikiside bulunmuş fakat sonuncusu bulunamamış kitapta Süleymaniye Zaho bölgelerinde olabileceği işaret edilmiş
ikinci incil bulunduğunda 27 yaşında olan bi araştırmacı İsrail gizli servisi tarafından öldürülmüş bu arada tercümeyi okuduktan sonra Müslümanlığa geçmiş.
http://www.hepsiburada.com/barnabas-...xoC4o8QAvD_BwE