User Tag List

Sayfa 15/17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon
314 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: 01 DEV 91 Audi s3 ve sahibi Hasan Şimşek hakkında..

karasimsek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hasan

Sen yokken ustan buna baktıysa duman videosunu sana attıysa sende bunun üzerine 3000 TL kestiysen olay burada biter.Belki ozaman motoru açsan hiç birşey çıkmayacaktı.Sen çıktın bile bile gazladın ettin şimdi masraf 10,000 tutarsa adamdan mı isteyeceksin.Allah kitap düşürmüyorsunuz ağzınızdan bunu da düşünün.
    Gereksiz yere uzatıyorsunuz konuyu.Ya ogün arabayı geri yollayacaktın yada ustan tatilden dönene kadar binmeyecektin.
    Diyelim ki adam sana sıfır sıkıntı dedi arabası için ama senin ustan buna rağmen arabada sıkıntı görüyorum dedi.ilk kez mi araba yapıyor araba kullanıyorsun?Belli ki sorun var sende bunun farkındasın ve kendince fiyat belirlemiş okeyleşmişsin.

Buluşma yeri neresiyse bende orada olmayı çok isterim gerçekten klavyeden herkes atıp tutuyorda yüz yüze gelince ümitcim hasancım ya bro yanlış anladın tamam bende hatalıyım ama seninde yaptığın olmadı diyip makara muhabbet ayrılınıyor ortamda.Tamam olması gerekende bu kimse kimseye bişey yapmasın eyvallah da burada ki amacınız ne.Konuya yorumcular dahil olacaksa burdan da 5 kişi belirleyelim konuya yazalım karara bağlayalım bi susun amk
    Daha önce objektif yorum yaptığın için, şuan ki yorumunun da objektif olup, kalbinde fitne olmadığını düşünüyorum. Ben parayı geçtim. Nasipse gelirsin bi yemek yeriz tüm olanları dinler, ona göre yine objektif yorumlarsın. Boş yazan neticeye ulaştirmayan karşı taraf ben konuşmaktansa icraati severim. Liseli genç gibi yazışmanın sonu yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu açan arkadaş belki haklı ama o kadar çok ve o kadar tutarsız yazıyorki bende olan bir kusurunu kapatmaya çalıştığı izlenimi bırakıyor yazdıkları..

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki tarafida tanimam.

Ben olsam arac gonderdim karsi taraf arac indirdi calistirdi ya bu duman atiyor bunda sorun var dedi ve 3.000tl eksik gondereyim anlasalim dedigi anda kardesim sen arabayi ayni cekici ile gonder ben burda kontrol ettiricem derdim ve aracimi malimi geri cekerdim alirdim.

İki kiside orta bir yol bulup uzlasmasi lazim bence.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bu alışverişteki sorunlar nasıl çözülür bilmiyorum ama, vatan millet ve forum aşkına en iyi çözüm bu konunun kapanması olur.

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herşey iyi güzel de insan para verip alacağı malı hiç mi görmek istemez bu kadar mı emanet iş yapılır.Sonrası böyle arap saçı.Allah haklı olana sabır versin
    Vorsprung Durch Technik

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu açan arkadaş geceleri biraz fazla içiyor sanırım sonra monologlar genelde o saatlerde falan başlıyor.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ben maket araba bile alırken bekleyip onaylıyorum satış işlemini. İki tarafta emanetten iş yapmışlar belli bir şeyleri kabul etmişler göze almışlar. 3 bin tl biri yollamış diğeri ford için yollamamış fordun lafı dahil söz edilmiyor iki tarafta tutarsız gözümde biri karşının yazdığı cevapları çok değiştiriyor diğeri üstü kapalı konuşuyor.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burdan Kimseye it köpek dediğim yok hemen niye alınıyorsunuz , esip gürlemişsiniz bir sürü, buraya konu acan benim niye buradan şikayet edeyim.evrt konu acılması ve bugüne dayanan süreçte yazılar değişti ama benim huzurum zerre kalmadı,bu arkadas benim ayarlarımla o kadar oynadı o kadar belden aşşağı vurdu ki izahı imkansız, yanlıslarının ardı arkası kesilmedi, tahammülsüzlüğüm bana yapılan haksızlıktan dolayıdır.aksam da yazmamın nedeni kendisine kaç tane cevaplaması gereken soru sordum.konuda aktifken hiçbir şey yazmadı.ara dedim aradım acmadı daha sonra acıp 1 dk konustuktan sonra yüzüme kapattı.bu konu onur meselesine döndü para kazanılıyor bir şekilde.bu şahsın yapmaya calıstıgı şeyler birgün sizinde basınıza gelmez inşallah.çünkü hayatımda 1 tane sorunlu araba ticareti olmayan ben şimdi nelerle karşı karşıyayım kınunun özü budur..

Birde unutulmasın ben s3 e keyif için biniyordum bu arkadas para kazanmak için aldı anlayın neden çırpındığını..

Lütfen üstte attıgım postların cevabını kendisinden birde siz dinlemek istediğinizi söyleyin???

İstanbuldan selam alıp verdiği an az 15 kişi şimdiden bu arkadası haksız buluyor.bu hala beni oraya cekip işleri bataga cektigi gibi aynısını yapmak istiyor ,geldiğimde kendisinide dinlersiniz benide , şahitleride..
    İstanbulda olacam burada konustuklarımdan farklı bişey konusursam , kimin sözünün eri oldugunu görürsünüz, isteyen buyursun gelsin.yanyana geldiğimizde can ciğer kuzu sarması olmayacaz yazması kolay kafanıza göre yazıyorsunuz.

Piscocuk dünden beri sert geliyorsun konuya sakin ol, evet basında güzel yazdım edebli şekilde ama bu cocuk yemin olsun edeb haya bırakmadı hep belden aşşağı vurdu ve bana aklınca psikolojik baskı yapıyor sende buyur gel olacakları dinle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yapamıyorum dısardayım telden giriyorum, bana para vermediği iddia etmiş kimse bişey söylemeyecek mi? Arkasına arabada saplama olmadıgını iddia etmiş sormayacak mı kimse? Yaralı deyip 3000 kestiği ve acılacak diye konusulan hatta bu konuda para vermeme ragmen kaçmayıp yanında olacagımı bize yakısmayacagını sökledikten sonra , değiş dediğim bozulmuş ethanollü arabayla çıkıp yarısmıs izlemediniz mi videosunu?

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence üyelerden kimse yazmasın artık, kedi aralarında yüzleşene kadar...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ümitech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burdan Kimseye it köpek dediğim yok hemen niye alınıyorsunuz , esip gürlemişsiniz bir sürü, buraya konu acan benim niye buradan şikayet edeyim.evrt konu acılması ve bugüne dayanan süreçte yazılar değişti ama benim huzurum zerre kalmadı,bu arkadas benim ayarlarımla o kadar oynadı o kadar belden aşşağı vurdu ki izahı imkansız, yanlıslarının ardı arkası kesilmedi, tahammülsüzlüğüm bana yapılan haksızlıktan dolayıdır.aksam da yazmamın nedeni kendisine kaç tane cevaplaması gereken soru sordum.konuda aktifken hiçbir şey yazmadı.ara dedim aradım acmadı daha sonra acıp 1 dk konustuktan sonra yüzüme kapattı.bu konu onur meselesine döndü para kazanılıyor bir şekilde.bu şahsın yapmaya calıstıgı şeyler birgün sizinde basınıza gelmez inşallah.çünkü hayatımda 1 tane sorunlu araba ticareti olmayan ben şimdi nelerle karşı karşıyayım kınunun özü budur..

Birde unutulmasın ben s3 e keyif için biniyordum bu arkadas para kazanmak için aldı anlayın neden çırpındığını..

Lütfen üstte attıgım postların cevabını kendisinden birde siz dinlemek istediğinizi söyleyin???

İstanbuldan selam alıp verdiği an az 15 kişi şimdiden bu arkadası haksız buluyor.bu hala beni oraya cekip işleri bataga cektigi gibi aynısını yapmak istiyor ,geldiğimde kendisinide dinlersiniz benide , şahitleride..
    İstanbulda olacam burada konustuklarımdan farklı bişey konusursam , kimin sözünün eri oldugunu görürsünüz, isteyen buyursun gelsin.yanyana geldiğimizde can ciğer kuzu sarması olmayacaz yazması kolay kafanıza göre yazıyorsunuz.

Piscocuk dünden beri sert geliyorsun konuya sakin ol, evet basında güzel yazdım edebli şekilde ama bu cocuk yemin olsun edeb haya bırakmadı hep belden aşşağı vurdu ve bana aklınca psikolojik baskı yapıyor sende buyur gel olacakları dinle.
    Ben mi sert geliyorum siz şaka falanmısınız yoksa yazdıklarınızdan haberiniz yok da kuzeniniz falan mı yazıyor.
    yazdıklarımı okuyamıyor yada okuduğunu anlamakta sorun yaşıyorsun.Bence telefondan değilde sabit bir yere geçtiğinde sakin kafayla son yazdığımı yeniden oku..He sertlik olarak onca lafın arasından AMK yı çekip aldıysan siktiret yazdığım hiç bir şeyi okuma
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben mi sert geliyorum siz şaka falanmısınız yoksa yazdıklarınızdan haberiniz yok da kuzeniniz falan mı yazıyor.
    yazdıklarımı okuyamıyor yada okuduğunu anlamakta sorun yaşıyorsun.Bence telefondan değilde sabit bir yere geçtiğinde sakin kafayla son yazdığımı yeniden oku..He sertlik olarak onca lafın arasından AMK yı çekip aldıysan siktiret yazdığım hiç bir şeyi okuma
    yazma hocam boş ver, vaktimize yazık yahu, dünden beri yazdıklarımıza aldığımız cvp belli...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ghibli06 sen neden bu kadar bu kadar yükseliyorsun abi.ne dedik şahsınla ilgili, çevremde ki insanlara dedim it köpek diye koca forumun içinde insanlara demeye ne hakkım var, bana mı düşer bu , bu saygısızlıgı yapmam ben.sizinde dünden bir postunuza cevap verdim öylece kaldı hemde çok beyefendi şekilde cvp verdiğimi düşünüyorum, sizin sahsınıza veya burada ki insanlara beni tanısanız saygısızlık yapmayacagımı görürsün.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piscocuk özür o zaman abi.düşün ki bu kadar psikolojimi çökertti bu şahıs.belki de yazı dilinden öyle anlasıldı, kırdıysam affola.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazma hocam boş ver, vaktimize yazık yahu, dünden beri yazdıklarımıza aldığımız cvp belli...
    Peki abi haklısın insanız tutamıyoruz kendimi.Niyetimizde belli ama nato kafa nato mermer
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

BuRaK_eFe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse kusura bakmasın ama elinde kokmuş malı olmayan adam bi cesaret bakıp baktırmadan takasa girmez...
    #RenaultSport Clio-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hasan şimşek ten del fabia yi aldık ticaretimizde hicbir sorun yaşamadık 44 45 bin liralık fiyatlardan 41 bin liraya satın aldik her türlü bizi karşıladı adamligiyla da araçla tertemiz uğurladı araya 3. şahısların girmesinden yada aranızdaki irtibat kopuklugundan yaşanılan sorunları buraya taşımak saçma bizim aracimizda sıkıntı çıksaydı al gülüm ver gülüm geri iade olurdu hiç problem de yaşamazdık ticarette sadece kendini düşünen kaybeder karşılıklı güzellikle çözülür inşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim gönderdiğim arac orada bakıldı , 4 göz komp test yapıldı,hemen akabinde cıkılıp gazlandı, hasanın agzından arabada sorun yok sadece duman atıyor midem bulandı dedi,3.000 kasiyorum dedi kesti helalleştik.diğerlerini yazdım zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı syamak41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hasan şimşek ten del fabia yi aldık ticaretimizde hicbir sorun yaşamadık 44 45 bin liralık fiyatlardan 41 bin liraya satın aldik her türlü bizi karşıladı adamligiyla da araçla tertemiz uğurladı araya 3. şahısların girmesinden yada aranızdaki irtibat kopuklugundan yaşanılan sorunları buraya taşımak saçma bizim aracimizda sıkıntı çıksaydı al gülüm ver gülüm geri iade olurdu hiç problem de yaşamazdık ticarette sadece kendini düşünen kaybeder karşılıklı güzellikle çözülür inşallah
    Daha önce bizimde ticaret yaptıgımız adamlar var , vereyim numaralarını konusun isterseniz kim nasıl karsılanıp agırlanmıs, bircoguyla hala dostuz.cok rahat yazıyorsunuz ,sizinde basınıza gelebilecegini unutmayın.konu nasıl ilerlemiş bir bakın da sizede bunlar söylense ve yapılsa tavrınız ne olurdu bi düşünün.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler