User Tag List

Sayfa 2/17 İlkİlk 123412 ... SonSon
314 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 01 DEV 91 Audi s3 ve sahibi Hasan Şimşek hakkında..

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla hocam yemeksepetinden adana dürüm söyler gibi araba ticareti yapmışsınız belliki aranızda bi güven varmış yazık olmuş. Hatalı olduğunuzu düşünmüyorum yazdıklarınıza göre ama karşı tarafta ne diyecek bi bakmak lazım. Tehdit olayının açıklaması olamaz o ayrı
    Everyday I ** çapuling...

TechTurkey SAYGIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forum üzerinden olan bir ticaret mi bu?

karasimsek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana büyüklerim ve hatırlı abilerim " Sus " dedi ve ben hatır kırmayıp susmuştum. Konu açıldı, herkes neyin ne olduğunu bilsin, ona göre hareket etsin. 2 ay önce alıcı olduğum rakamda uyuşamadığımız; daha sonra demek ki bu imtihanı yaşayacağımız kaderimiz de var demek ki, 2011 ford fiesta marka dizel bir aracı çok sevdiğim bir abimden (kendisi isterse ismini açıklar) uygun paraya " görmeden dediği özellikler ve niteliklerle bayram öncesi telefonda satın aldım. Aracı hiç görmedim, hiç ekspertiz yaptırmadım, hiç kullanmadım, konu açan vatandaşa verirken de rakam buna al diye bir rakam belirtmedim. S3'ün satılmadığını istanbulda hemen hemen herkese az zararla arabayı satmak için takas teklifi yolladığınıda bildiğim halde, alıcı oldum.1 parça boyalı tramersiz bildiğim fiesta aracımla takas olabileceğini ve 42.000 tl rakama aracı sorup sayabileceğini izah etti. Üzerine de 23.000 alacağını söyledi ve hem alınan hem satılan araçların değerini konu açan vatandaş belirledi. ***** sitede Dtm Blue s3 600+ yazdığı için haliyle sormam gerekti ve arabanın güncel halini sordum. 2.0 bar gazlıyorum herşeyi sıfır, zerre eksik yok 500+ vermezse adam değilim. Harcanan ortada malzeme ortada yüreğir tekeli ve sami ramazanoğlu gibi bilindik isimlerden de bilgi alabilirsin dedi. Painted by Hakan tekiner'e vekalet gönderecek olması nitekim burda da tanıyanlar olunca adana'ya gitmek yerine, karşılıklı çekici tutulup araçalrın gönderileceği konuşuldu. Güncel video istedim 2 gün sonra video geldi videoda (isteyene atarım) etek sesi mevcuttu. Boşluklu bilerek topladık dedi örttü üzerini eyvallah doğrudur dedik. Aslında test ettirmeden alacaktım ki ümiti daha yakından tanıyanlar ve hızlı bir araç olduğu için test ettirmemi şiddetle tavsiye ettiler. Kimse kimseye kapora ödemeden onun ayarladığı rakamdan daha uyguna çekici ayarlayarak aynı gün arabalar çekiciye yüklendi. Arac geldiğinde sivasta bayram dolayısıyla bulunmamdan ötürü ve s3 ile fazlaca ilgilendiği için SAVAŞ abime rica ettim (ALLAH RAZI OLSUN hakkını asla ödeyemem ) oda beni kırmadı ve ben şehir dışında olduğumdan çekiciden iner inmez DR. ECU Erdem abi ile test edildi. Bujinin bir tanesinin yağlama yaptığı, aracın duman attığı, ve yağ attığı kanısına vardıklarını tüm bujileri sıfırı ile değişip beni haberdar ettiler. Ben ümiti aradığım ve bu durumu aktardığımda yeminler edip, namus, şeref, vs kavramları da katıp haberi olmadığını beyan etti. Yağ olayına da yattı araba kurum atıyordur dedi. Nitekim Hakan Tekiner vekili olduğu için onun da başka bir esnafa götürmesini talep etti. Service Paşaoğlu Savaş usta da aracı gördü ve aynı belirtileri gördü. Gun performance Tayfun Gün (nam-ı diğer tago) Savaş abi ile ricam üzerine teste yola çıktılar. Aracın basınc görmediğini ve gitmediğini beyan ettiler. Telefon trafiği sürekli sürüyor ve bana aracını satarken (ses kayıtları yazışmaların hepsi mevcut isteyene whats app yoluyla atarım) eksiksiz yakıtını koy gazla demiş yağını dahi yeni değiştim demiş ve satmıştır. Nitekim sorunları kendisine ilettiğimde şaşırmış bir tepki ile olamaz vs gibi cümleler kurmuştur. Ayrıca " bu saatten sonra sana geri adanaya araba göndermek yakışmaz " diyerek aklı sıra psikolojik baskı kurup cambazlık yapmıştır. Ben de kendime yakışmaz arada aracı olan insanlar huzursuz olmasın diyerek ( bu şekilde daha çok oldular olacaklar) 3.000 sembolik bir rakam kesip eksik çıkarsa parasının üzerini (2.000) çıkarsa üzerini örnek olarak (5000) çıkarsa üzerini yollamasını rica ettim. Oda diğer ustalara gerek güvenmedi, gerek aklında başka birşey oluştu, SAVAŞ PAŞAOĞLUNU tercih edeceğini Hakan Tekinerin o firma ile samimi olduğunu daha şeffaf objektif davranacağını söyledi. Bu şekilde helalleştik ve 20.000 ücretini banka yoluyla kendisine gönderdim. Ford konusuna gelince kendisi de yazmış ben hiç görmedim aracı vekili Hakan Tekiner mesleği icabı boyadan anladığı için baktırması gerektiğini, baktırıp öyle almasını talep ettim. Kendisi zaman ve fırsat olmadığı için baktıramadığını beyan etti. Nitekim satışlar s3 un uzerınde ki borç ve men yüzünden ertelendi bu şartlarla aldık kabul ettik dedik. Bayram tatili bitti ve istanbula döndüm biraz heves biraz merak arabayı kutsal cumartesi dışarı çıkardım. Yıkadım duman ve yağ yine atıyordu vıdeolar mevcut normal mi diyerek yine aradım araç çok yattı kafan rahat olsun yakıtını koy afr ni kontrol et gazla dedi arkadaş, güvenemeyip yüreğire whats app yoluyla sordum 11.9 gibi seviyelerde problem yok harici gazlama dedi kendisi, nitekim 3. Köprü yoluna deneme var denilerek gittik, rolantide iken aracı zengin afr gören arkadaşlarımdan biri uyardı, nitekim arabayı da görmek istediğimizden bir arkadaşla deneyelim dedik 120 de kurulduk gaza oturduğumda afr 13-14 arasına çıkınca bıraktım anlamsız bir anowrmallik olduğunu hisseettim (resmi ve video mevcut) eve getirip bıraktım aracı. Gec vakit yine arayıp ümit bu arabada ciddi bir sıkıntı var emin misin sorun olmadığına dediğimde " asla olamaz gönlün rahat olsun o araba istanbulda çok araba parmaklar rahat ol kardeşim demiştir " yüreğire rica edip bu arabada ki anormalliği çözelim diyerek kendisi araca bağlandığında map sensörünün arızalı olduğunu bunun da beyinde olduğundan komple yeni bir tesisat ve sensör almam gerektiğini aracın basınci hiç görmediğini her ne kadar evc 1.6 gösterse de araba 0 değerle göründüğünü söyleyip duman ve yağ olayının ise ben ayarladığımda bu halde değildi bu araç deyip durumun daha da vahim olup motoru açmamız daha sağlıklı olur diyerek Savas Pasaoglundan gün alıp bana döneceğini rica etmiştir. Bu arada ford ekspertiz edilip fazladan boya çıkınca beni bilgilendirip arabayı hiç görmediğimi bildiği için gönlün razı değilse " arabayı geri yollayabileceğimi çekici ücretlerini de ben karşılayabileceğimi " beyan ettim kendisi bu durumu kabul etmedi ve 39'a sayıp 3 bin lira değer kaybından ötürü para talep etti. Hem aracı uygun almam, hem de fiestanın sahibi ile olan muhabbetim dolayısı ile ne ceza gerekıyorsa ben cebımden oderım arac sahıbıne laf gelmesın yeter kı mantıgı ile hareket ettım. Nitekim arac sahıbı bana fırsat vermeden bilgim yok olabilir video atar boya makinesi ile doğru ise ben öderim dedi. Bu video beklenirken araç sahibinin arkasından " bazıları anısı ile bazıları anası ile anılır " cümlesi kurdu olaya sahip çıkmayacağını veya para göndermeyeceğini düşünerek, (inkar ediyormuş ispatlarım merak etme) edepsizlik ettiğini kimsenin suçu kabullenmeme gibi bir durum sergilemediğini söyledim ve konuyu kapattık. Fordun sahibi cezasına razı oldu, ümit 3.000 eksik ücret aldı ve savaş paşaoğlunun boşluğu beklenip motorun açılıp sıkıntının giderileceği beklenirken instagramda alakasız durumlar paylaşıp, olaya değişik bir renk kattı. Bu ticaretten huzursuz olduğum için ve masrafın bariz 3.000 den fazla tutacağını bildiğim için toplarken rektifiyesiz ve homlama yapılmadan toplandığını kendi ustasından dolaylı yoldan öğrenip aracı geri vermek istediğimi beyan ettim. Hopladı zıpladı almam da almam Adana da alay konusu olurum, satılmaz daha araba vs dedı bende bana hazır araba deyip sattığı arabanın bozuk olduğunu, 3.000 den fazla çıkacagını soyledım ve bu durumu kabul etmeyeceğini masrafı kestik zaten beni ilgilendirmez canını aldın ne bileyim arabanın ( çekiciden indiğinde videosu var aracın ) ve saydığım esnaflar şahittir. Çingenelik yapmaya başladı çığırtkanlık yapıp üsteledikçe üsteledi fordun sahibinin ve benim bozuk araba vermesine rağmen o kadar çok sabrımızın ayarı ile oynadı ki anlatamam. Nitekim kendisinin bu söylemi üzerine kusurlu mal sattığı için kendisine resmi kanal üzerinden dava açacağımı söyledim. instagramda olan ve kendi sözü olan " kimi anısı ile kimi anası ile " sözünü üzerine alınıp ( neden alındı bilmiyorum) instagramdan whats apptan diğer sosyal tüm ağlardan engelledi. Burada Hakan Tekinerin resmi satış yapan olarak gözükmesi adamın ticaretle hiç bir alakası olmaması mevzu buraya gelmeden ona da arabayı geri gönderelim fordda boya çıkmış demem benim mertliğimi gösterir ki oda beni takdir etti bize müslümana bu yakışır dedi ( kendisi yazar veya sorabilirsiniz) hatırı sayılır buyukler mahkeme kararından vazgec açtır yaptır hakan arada mağdur olmasın dedıler ve mahkeme resmi kanallardan vazgecme kararını hakan abi yüzünden aldım. ( kendısi hakkını ara kardeşim ismimi ve esnaflığımı düşünme benim demiştir) ayrıca 3.000 liranı gönderelim bize hazır araba sattın kimi öneriyorsan arabayı açtır yaptır bana teslim et teklifinde de bulundum nitekim kusurlu arabanın kusurunu örtbas ederek araç satıp burada haklıymış gibi konu açıp, şuan terbiyesizlik edip kendini rezil ediyor. Tüm yazışmalar ve ses kayıtları elimde mevcuttur. Kendisine de kendi ses kayıtlarını gönderdim. Hukuk yolu herkese açık, gelelim tehdit olayına ben kimsede hakkımı bırakmam daha önce bir araç yüzünden nasıl hakkımı aldığımı paramı ödemeyip satışı yapmayan vatandaşa neler olduğunu da anlatarak kimsenin kimsede hakkı kalmaz diyerek konu benim tarafımdan kapanmıştır. Etrafımı arıyor dediği insanlar ise tamamen kimse zarar görmesin diyerek durumu hali vakti yerinde nasıl böyle bir çingenelik yapar diye hayretlere düşen zarar görmesin diye uzlaştırmaya çalışan insanlardir. Dr. Ecu özgün dahil bu konu ile ilgili hemen hemen herkesin bilgisi vardır. Gereksiz yorum yapan veya hakaret eden insanlar için adresim: Ahmet yesevi mah. Yörük sokak. No 6 D1 Sultanbeyli/ İstanbul tüm yazışmaları ve ses kayıtlarını laptop benzeri aracılığı ile buraya aktaracağım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kamil kardeş cevap yazdım oku ...

ottoman32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi iknizi de tanımam yaşça da büyüksünüz zaten ama kör olacaktım okurken keşke biraz boşluk falan bıraksaydın
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
    "yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hasan istediğin gibi oyna , sami ramazanoğlu ve yüreğir tekeli ismini sen gecirip , zaten ınlarda işin içinde degil mi diyip tamamiyle senin tasarrufunda gerçekleşmiştir..bu benimde belge olarak sakladıgım "ss" fotolarla sabittir..üstte ki yazıyı okudugumda en az 4-5 tane yalan söylediğini , burada ki insanların tıpkı adanadakilerin aklını çelmeye çalıştıgın gibi açıkca görüyorum.benim adım ümit güler beni dostuma degil düşmanıma sor eger sana 1 kaç bin tl tik bi adam oldugumu söylerse ne dersen o gecerli..24 saat gecmeden beni arayıp adamın agzına silah soktum aldım ben almasını bilirim dersen sana arabayı verecegim varsa da vermem.senin krallarına veliahtlaına da vermem.sana direk sana daha öncede dedim biz icraatın hastasıyız yapacagını mahkeme,silah,adam artık herneyse halletmezsen bu halinden de basit bir adamsın...ben gözümü kararttım ve bu davaya başkoydum..bugün babam yanıbaşımda (adanada nasıl insanlar oldugumuzu dilediğinden sor hasan) ohiglum kaç defa yazma boşver vaktini harcama dediyse de , hatta aradıgın şahıslardan biride boşver uzlaşın dediği halde , konuyu belden aşşağı sen vurduğun için bıralara getirdim.aslında ben degil Allah biliyor ki ben haklıyım.agzıma silah dayayacak hasan benim haklı mücadelem için verecegim canım var senin neyin var?
    Sen iyi niyetleri öldürdün..aklınca bizi ortaokul talebesi yapıp arabayı geri gagalayacaktın olmadı..
    Savaş abiye bu sözü söylediğimi belirtip ilk tacizine başladın..sonra adandaki ler..

Benim şerefim ve onurum mesele olan yani sende olmayan şey..
    İnsanı kaptan kaba koyan , sanki ben sana arabayı al diye ısrar etmişim gibi, sanki 3000 teklif edip böyle olmasını isteyen benmişim gibi konuyu buralara getirdin..
    Bak hasan efendi kimse haksız davada canını ortaya koymaz..varsa canını koyacak adamların tabir ettiğin gibi gel agzıma silahı daya yok arabanın devrini ver..yok eger yoksa bak büyük harflerle yazıyorum İSTANBULA AİLEMLE BİNECEĞİM ARAÇ İÇİN GELECEM HEMDE TEK BAŞIMA İSTANBULA SENİN MEMLKETİNE GELECEM VE GÖZLERİNİN İÇİNE BAKIP SENDEN AGZIMA SİLAH DAYAMANI İSTEYECEM VE EGER SENDE YAPABİLİRSEN BURAYA RESİMLERİNİ BEN KENDİM ÇEKİP KOYACAM..hadi bakalım iyi olan kazansın..

Suan telefondan bu kadar yazabildim , taraflar dinlenilmiş oldu ama emin olun ki yalan konusuluyor burda..
    Ben istanbula geldiğimde mahkemeyi sen kur bakalım kimin kantarı ağır basacak..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün özgünüde aradım durum izahatı yapmak ve konu için izin almak için y dısında oldugunu belirtti ok dedim diğer 2 mod dan izin aldım.yani sevgili dostum kılıcının herşeyi kesemeceğini anla bu da ona adak olsun..(hani adak olsun bu s3 arkadaslıgımza diyordun ya)
    Bu arada bir grupta daha paylaştım bunları senide tanıyanların oldugu grupta suan neler oluyor biliyor musun?
    Senin ne derece kalite yoksunu bir insan olduğun orada ki insanlar tarfından öğrenildi ve tasdiklendi haricen o kadar seviyeli bir grup ki senin gibi seviyesizlerin alınmayacağı dahi not düşüldü..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim inandığım ve iman edip kabul ettiğim mahkeme-i kübra diğer tarafta olacak mahkemedir. Sana ve Hakan Tekinere uçak biletini dahi alalım ben alayım gelsin çözelim dediğimde sana harcayacak zamanım yok kardeş dedin, tarih belirt, biletine kadar alırım. " BENDE Kİ AĞIRLIK, SENDE Kİ TERAZİYİ BOZAR " misafir baş tacıdır en başta yapman gerekeni belgeler, ses kayıtları, screen shot'lar ortaya çıkınca " mevzu R " olmasın ilerden dönerim deyip istanbula geliyorum diyorsun. Herkes babasının oğlu, herkes etten kemikten kardeş, saydığım insanlar Sultanahmed'de turist değil. "İstediğin mekan, istediğin hakem, istediğin hâkim, istediğin garaj, istediğin Usta, hepsini sen seç, mevzu parayı arabayı geçti adam olan gelir, vekil tayin ettiği adamı da rahatlatır. Varsa kalan paran alırsın, yoksa 3.000 üzeri çıkan masrafı delikanlı gibi kabullenir gidersin. Adabıyla misafir gelen, adabıyla uğurlanır. Ben her daim müsaitim vekil olan insanlarla görüş biz gelelim. Ayrıca tekrar ediyorum seni tehdit etmedim, ben hayatım boyu kimseyi tehdit etmedim. Yapmak istersem yaparım haklıysam yaparım. Ben Söz üzerine araba aldım sen sözüm üzerine kaporasız araba yolladın. Senin sözün yine söz vermek birşeye benzemez diyordun ben de söze söz verene sözünün arkasında durana evladına haram lokma yedirmeyene hastayım ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam aslan parçası bu kadar da adam şahittir o zaman
    Ben istanbula geldiğimde ki araba alacam baska yerdende bulabilirim ama arkadaslarıma söyledim bana istanbuldan araba bulun geleyim diye!
    Öyle olmayacak ama ben bu davada zerre olsam bile davamı sürdürecem ve senin sonunda ne kadar eksi bilmem kaçlar da bir adam oldugunu herkes görecek..
    Bana konusup yapamadıklarının(nete konu acacam drdin ben actım sen acmadın , BEN ADAMIN AGZINA SİLAH DAYAR ALMASINI BİLİRİM) aynısını ben sana yapacam senin yanına gelecem muhtemelen çeşitli kişiler olacak ben tek basıma olacam hangi kalıpsız adam yaptıklarını onaylayacak bakalım..
    Senle konusamıyoruz çünkü yalan konusuyorsun..sen demedin mi tek birşey soracam sana ? Kardes bana göndermek yakısmaz , sanki bunu ben demişim gibi post atmışsın , senin gibi müslüman görünümlü stajyer mafyalarını da bizim yüreğimiz bozar aslanım.o aksam bak senin meleketin ide ki aksamdan bahsediyorum önce konusacaksın dinleyecem sonra ben konusacam sen dinleyeceksin tech dende herkes davetlidir aklı basında tarafsız objektif 2 insan seçin ve sen hasan efendi mahkemeyi kur..

Senin agzına aldıgın ALLAH senin sandıgın kadar basit birşey degil
    Hoşçakal istanbulda görüşmek üzere

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abiler gidin whatsapptan tartışın, bize ne sizin ticaretinizden.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler önce sakin olun.
    Bu işler kabadayılıkla çözülmez!
    Bü tür işleri böyle mecralara taşımayın.
    Aracı açtırın kimsenin tanımadığı bi ustaya, o size yenimi olmuş, yoksa boylemiymis, ayardanmı, işçilikdenmi söyler.
    Sonra vurun baltayı ikiye bölün cezanızı çekin.
    Koskoca insanlarsınız yakışmıyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dilenirse eger açık alanda akıllı adamlar tarafından oturulur ve konusulur
    Benimde agzıma silah daya ama R yapıyorsun sana yakısmaz sen müslüman adamsın !söylemedim diyorsun
    Dini pazarlayan hasan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler önce sakin olun.
    Aracı açtırın kimsenin tanımadığı bi ustaya, o size yenimi olmuş, yoksa boylemiymis, ayardanmı, işçilikdenmi söyler.
    Koskoca insanlarsınız yakışmıyor..
    Ne güzel dedin bugün 2 kişiyle bunu konustuk ama sana soruyorum kardesim insanların cevresinde ki kişileri arayarak beni itibarsızlaştırma içine gidecek kadar küçülmesi durumunda ne kadar uzalaşabiliriz ?..yine yazıyorum ben namusum ve serefim üzerine yemin ediyorum manen bütün sahip olduklarımın ğzerine kendi de edebiliyor mu ? Ama eder çünkü bu arkadas bunu bu süreçte bana cok yaptı..şarjım bitmek üzere yarın ss lerle kouya yazacam arkadas bana biryerde ss fotolar yoladı da..
    Bol şans hasan..rezildende rezil olmaya devam edeceksin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaç yerde yalan yazmış , ben delikanlı adamla muhattap olmuyorum ki..
    Ben size diyorum ki velevki böyle bişey olmuş olsa bile yani arac bendeyken duman atıyor olsa bile , kendisi 3.000 tl karşılıgında bunu hoşgörecegini söyledi diyorum lütfen kaçırmayın..peki sen yaralı ata nasıl kamçı vuruyorsun kutsal cumartesilere dahil oluyorsun hasan kardeş? Bu hakkı sana kim veriyor biz senle konusmadık mı bu araba acılacak diye?
    Küçülmeye devam et hasan sana o yakışıyor eski dostum..

Alpii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ottoman32 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi iknizi de tanımam yaşça da büyüksünüz zaten ama kör olacaktım okurken keşke biraz boşluk falan bıraksaydın
    Okurken astigmatım coştu, öldüm.
    34 GNN 111 #308 21'
    34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Talih.b16;8384607]Beyler önce sakin olun.

Çok mantıklı service paşaoğlu, cm motors, power shop, gun performance, kimi dersen kimin dürüst objektif olduğuna sana yakın dürüst olacağına inanıyorsan, o açsın bakalım araca 3.000 tl yi geçerse kabul edersin delikanlı gibi geçmezse paranı alır gidersin. Kim ağa, kim maraba herkes görsün. Araba almayı bekleme tarih belirt ya da ara açsınlar arabayı veya geleceğin tarihi ver ustana o gün başında ol açsınlar. Çıkan masrafa razı olmayan dansözdür ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oynanmış bir aracı hele ki bu devirde görmeden almak zaten büyük risk iken siz o güçlerde bi aracı görmeden almışsınız bu güven meselesini biraz geçen bir olay 2 liraya Asya motor satıyorken adamlar yanında 2 tane motor ustasıyla geldi sizinki de büyük cesaret

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=karasimsek;8384614]
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler önce sakin olun.

Çok mantıklı service paşaoğlu, cm motors, power shop, gun performance, kimi dersen kimin dürüst objektif olduğuna sana yakın dürüst olacağına inanıyorsan, o açsın bakalım araca 3.000 tl yi geçerse kabul edersin delikanlı gibi geçmezse paranı alır gidersin. Kim ağa, kim maraba herkes görsün. Araba almayı bekleme tarih belirt ya da ara açsınlar arabayı veya geleceğin tarihi ver ustana o gün başında ol açsınlar. Çıkan masrafa razı olmayan dansözdür ...
    Alıntı yaparken bi iğrelti oldum aynı karede yer alacagımızdan bunu belirtmek isterim öncelikle..
    Yukarda ki sorularıma cevap ver ama bunu yaparken 1 seferlik "adam" ol ve "dürüst" ol..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hasan şimşek sen bana dedin mi arac ne cıkarsa kabulümdür diye demedin mi onu söyle?
    Akabinde geri vermek istedigin zaman bana silahlı show unu söyledin mi onu söyle?
    Sen olayı sakızlı muhallebi kıvamına getirmeden ne kadar dürüstsün onu söyle de yolun sonunda ne kadar acınası bir adam olacağını görünce insanlar şaşırmasın!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler