User Tag List

Sayfa 7/17 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
314 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: 01 DEV 91 Audi s3 ve sahibi Hasan Şimşek hakkında..

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşını başını almış insanlarsınız. Bu şekilde 2 tarafında huzuru kaçar , iş ciddiye binerse canı yanar. Bi araba yüzünden gerek yok. Sizin burada yazışmak yerine , iki tarafında güvendiği camianın ileri gelenlerinden 3-5 kişi bulup cemaat kurmanız lazım. Masaya oturulduğunda yüksek perdeden konuşulmayacak , kimse kimsenin sözünü kesmeyeecek , durumu büyüklerinize anlatacaksınız. Kime ne ceza kesilecekse kabul edecek. Masadan öpüşüp helalleşip kalkacaksınız. Bir daha bu konuyu da iki taraf açmayacak. Bu işin oluru budur.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler yanlış anlamayın ama okuduklarım kadarıyla aranızda haklı olan varsada artık yok, artık oda suçlu.

ne kullandığınız dil,uslup, ne ettiğiniz tehditler yakışır, ayrıca biriniz neredeyse 15 hatta 20 yaşında safkan performans aracı almış bunuda expertiz yapmadan yapmış,diğeriniz güncel ve ciddi para eden bir aracı hiç ama hiç baktırmadan almış yani ikinizde risk almışsınız.

ikinizede soruyorum, fiesta'yı görmeyen arkadaş 1 parça boyalı bilerek yolladıysa ne kadar suçlu? 4 değil 14 parça çıksa anlatılan kadarıyla adamın haberi bile yok kaldıki sizde babanızın oğluna güvenilmeyecek bu dönemde acaip bir risk alıp baktırmamışsınız.

ya S3'ü alan arkadaş, kardeşim yeri geldi 7500tllik komponent getirdim Almanya'dan ikinci el alırken her türlü kontrol ettirdim öyle teslim ettim adam 3 gün sonra bobinlerini yaktı bu durumda benmi suçluyum?

zaten sıkıştırılmış,yıllarca yıpranmış,muhtemelen oynanmış,muhtemelen yarıştırılmış aracı alıyorsunuz ufak tefek pürüzleri çıkmasa şaşardım.

babam 90larda en yakını tarafından 23 yıllık birikimini toplam 12 daire dollandırıldığında bu kadar dram yaşatmamıştı, bence sinirle yazılanları unuttun, herşeyi geride bırakın ve sakin kafayla önünüze bakın ve size yakışır şekilde yapın bunu dünya malı beyler üstelik firma,aile batıran 300milyar değil,3-5 için silahlar fln hiç yakışmaz.

birde şakayla karışık adana'lı değilim adana'da yaşıyorum uzun zamandır hakkikatden buradaki arkadaşlarla şaka olmaz okadar çabuk kavga için gaza gelen milletki plakam şirtket aracı olması sebebiyle 27 (antep) kaç defa trafikte haksız olduğu halde 01 plakalı biri laf attı diye gruplaşıp döveceklerdi

genel müdürden bir an evvel 34 yada 01 istedim ...... ederim senin 27 plakanı dedim
    Bu konuya hasan ne yazarsa yazsın son postumdur
    Ben delikanlı söznün eri adamla konusmuyorum çünkü
    Herkes duysun ve bilsin ki bu adam benim agzıma silah dayayacagını ve işlerini halledecegini söylemiştir
    Akabinde çevreme beni itibarsızlaştırmaya kadar varan söylemlerde bulunmuştur
    Yetmemiş burada cıkıp yalan konusmutur(kardesim sen üzerine düşeni yaptın bundan sonrası bana ait dedi YALAN)
    Velev ki ben arabayı bozuk göndersem dahi ( bozuk araba satmadım sattıysam dahi bunu kendisi almış kabul etmiştir,duman atıyor denilenden 15 dk sonra cıkılıp gazlanmıştır hadi yalan desin)
    Yetmemiş üstüne konusuluna riayet etmemiş çıkmış arabayla rolling gecelerine dahil olmuştur
    20 gün sonra da bana zora ki şekilde arabayı geri verme gitişiminde bulunmuştur bende kabul etmedim
    Bana gelip ümit ben senin 3.000 tl ni kestim ama daha fazla masraf cıkarsa heralde karşılayamayacagım buna bütçem müsait degil deseydi adam gibi yine yanında olurdum.
    Ama işin içinde cebir,tehdit,şantaj ve itibarsızlaştırma bulunmaktadır..
    Benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapar ve kendisine bunları yapan adama zeytin dalı uzatmaz ve birde yüzsüz bir şekilde ara bulmaya çalışmaz
    Konuyu kendisi buralara getirdi
    Çıkıp ümit uzat bana elini deseydi bende uzatırdım ama kendisine şantaj,tehdit ve karalama yolu yakıştı o da onu yaptı
    Bende diyorum ki bu saatten sonra bana böyle gelen adama ben adamca gitmem çünkü bunları ben yapmadım hadi inkar etsin yapmadım diye
    Yine herkesin işinde beyan ediyorum ki bana fiestadan 3.000 tl borcu bulunmaktadır, benim paramı göndersin.ben nasıl tek bir lafına kendini incitmeden 3.000 tl yolladıysam (fiestanın boyalarını kendisine ispat edene kadar alnımın damarı catladı yalan desin hadi)
    Artık beni ne avukatı , ne abisi nede amcası aramasın bakmayacagım ve kimseyede laf anlatmayacagım
    Forum ortamında böylesi durumlar hallolmaz , bilirim ama insanlar birşeyleri görsün diye buraya yazmak istedim hata bende hasandan delikanlılık bekledim kendisi de , ben agza silah dayarım ve bu araba benim tasarrufumda laflarını söylemediğini iddia ediyor , yani bir bakıma kediden aslanlık bekledim, yanıldım.
    Buyursun dilediği kadar yazsın çizsin , kimin haklı oldugunuda zaman gösterecek.
    Kendi pis oyunlarına beni de çekmeyi başararak , bana da kötü sözler kullandırmıştır, bunun içşnde kendisini tebrik ederim, tasarruflu ve sabırlı bir adam oldugum halde bu emeline ulaşmıştır..
    Son bir şey daha söylüyorum , Allah kimde kimde kimin hakkı varsa colugundan cocugundan demiyorum bak hasan , kendinden misliyle ckarsın inşallah..bensem benden yok eger sensen senden..
    Buraya da yazdıgım kötü sözler için forum huzurunda herkesten özür dilerim..bu sözleri sarfetmek ve sizi bunlarla meşgul etmek istemezdim ama maalesef kendisi konuyu buralara getirdi ve emeline ulaştı..
    Herkese iyi günler ve iyi forumlar dilerim..
    Allah hepimizi iyi niyetli, sözünün eri ve dürüst insanlarla karşılaştırsın.
    Hayırlı günler..

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    116 msj okudum...

okumayan varsa bu kadar msji özet geçiyim,

tanımayan 3. kişilerin allah yardımcıları olsun demekten başka yapcak bişeyi yok.

geçmiş olsun.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana da geçmedi konu sıkıldım boş 2 tarafta atarlı ama sonrası yok

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende konuyu sonuna kadar okudum ama Adana' daki abinin yaptığı gereksiz sinir ve İstanbul' daki arkadaşın cool' luğuna bir anlam veremedim.

Umarım konu kötü sonuçlar doğurmadan çözülür.

UmutRıza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iş vakti sonuna kadar okudum ve araba satmanın ne kadar sakat bir olay olduğunu yeniden anladım
    Gs 206 GTI, SE ALFA 159,HZK 206 GTİ, KF OUTLANDER

MagicPerformance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi arkadaşlar 3 5 bisey de ben yazayım bu konuda çok ismim geçmiş.
    Konuda adı gecen ayıplı fiestanın sahibi benim adım savaş.
    Arabayı hasana ben sattım binecekti takas etmiş çok problem degil istedigini yapabilir, arabayı bir arkadasımdan boyasız diye 9000 de aldım araçı arkadaşımdayken kaza yapmıs kaput boyanmıs haberim var camurluğunda biyerini boyatmıs onu sonra soyledi, baska biyerinde boya yok en azindan benim bildigim yok.

Boya var denilince ekspertiz kagidi dısında video yu ben istedim ümit yalan söylüyosun anlamında degil sadece arabanın boyalı oldugunu aldıgim arkadasa gosterebileyim diye okadar , zaten hasana da söyledim öyle bisey varsa benim adıma özür dile gereken neyse yapalım bu konuda adım gecmesin bu islerlerle ugrasamam diye.

Hasan ben halledicem dedi kapandı konu daha sonra sagda solda laflar duydum saçma salak ,ümiti aradım telefonu acmıyor neyse sonra konustuk kendisinin haberi olmadıgını hasanla konustuklarımızı dedi tamam dedim helallestik kapadık.

Hasana telefon acıp bu saaten sonra hic biseyi kabul etmedigimi para falan düsmicemi söyledim ,burdan da söylüyorum ayıplı mal benimdir ver aracı geri dedim gitti geldi parası ekspertiz parasi ne masrafı varsa onlarıda veriyorum.
    Takas edilen para, ticaret beni ilgilendirmez maslaktan ordan burdan tanıyan vardır tanımayan vardır 3 kurus için kimseye laf ettirmem.
    Arada küfür kafirler geciyo onları burda konusmayın bosuna benle ilgili kısmını bi ara konusuruz cözeriz yeri burası degil.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peker racon dava etek çakıcı kabadayı namlu adalet mermi
    Konudaki mesajlar bunlardan oluşuyor ve çözüm yoluna gidilmesi bekleniyor.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı svs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi arkadaşlar 3 5 bisey de ben yazayım bu konuda çok ismim geçmiş.
    Konuda adı gecen ayıplı fiestanın sahibi benim adım savaş.
    Arabayı hasana ben sattım binecekti takas etmiş çok problem degil istedigini yapabilir, arabayı bir arkadasımdan boyasız diye 9000 de araç arladasımdayken kaza yapmıs kaput boyanmıs haberim var camurluğunda biyerini boyatmıs onu sonra soyledi, baska biyerinde boya yok en azindan benim bildigim yok.

Boya var denilince ekspertiz kagidi dısında video yu ben istedim ümit yalan söylüyosun anlamında degil sadece arabanın boyalı oldugunu aldıgim arkadasa gosterebileyim diye okadar , zaten hasana da söyledim öyle bisey varsa benim adıma özür dile gereken neyse yapalım bu konuda adım gecmesin bu islerlerle ugrasamam diye.

Hasan ben halledicem dedi kapandı konu daha sonra sagda solda laflar duydum saçma salak ,ümiti aradım telefonu acmıyor neyse sonra konustuk kendisinin haberi olmadıgını hasanla konustuklarımızı dedi tamam dedim helallestik kapadık.

Hasana telefon acıp bu saaten sonra hic biseyi kabul etmedigimi para falan düsmicemi söyledim ,burdan da söylüyorum ayıplı mal benimdir ver aracı geri dedim gitti geldi parası ekspertiz parasi ne masrafı varsa onlarıda veriyorum.
    Takas edilen para, ticaret beni ilgilendirmez maslaktan ordan burdan tanıyan vardır tanımayan vardır 3 kurus için kimseye laf ettirmem.
    Arada küfür kafirler geciyo onları burda konusmayın bosuna benle ilgili kısmını bi ara konusuruz cözeriz yeri burası degil.
    savas abı sana para pul ıcın kım laf edebılır dıyecegını demıssın burayada dedın zaten mevzu bıtmıs

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peker racon dava etek çakıcı kabadayı namlu adalet mermi
    Konudaki mesajlar bunlardan oluşuyor ve çözüm yoluna gidilmesi bekleniyor.
    Pekeri karıştırma kardeşim lütfen...

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    130 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim anlamadığım şu ilk mesajı yazan ümit ile sonraki mesajları yazan ümit aynı mı ?

Çünkü ilk mesajı okudum bende oluşan izlenim adam sağlam araba satmış, ama karşı taraf arabayı almış sorun var demiş ( anlatıma göre sorun yok , alıcı bunu uyduruyor gibi bir algı oluşuyor metinden) ve 3 bin TL kesmiş.

Sonra ticareti 2 kişi yapmışsınız 3. kişilerin hakemliği neden beklenip adları karıştırılıyor ne manası var ?

koca koca adamlar silahlar atarlar giderler havada uçuyor. 1 ton demir için seviyeyi bu kadar düşürmek yersiz.

Mutabık kaldığınız garajda yada ustada açılır varsa eksik yapılır. 3.000'in üstüyse adanadaki arkadaş farkı öder.

3.000'in altıysa da istanbuldaki arkadaş farkı satıcıya öder tokalaşır giderler.

Ama seviye öyle düşmüş ki konuşarak uzlaşma durumu zora sokulmuş yok yere. Dünya malı için değmez bence.

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    noter satışı gerçekleşmeden araçlar yola çıkmadan, iki tarafta 4/4 olmasa bile doğru dürüst,kurumsal bir expertiz firmasında expertizleri yaptırıp öyle araçları nakit etseydiniz. kafanıza yatıp veya yatmayacağını işin başında öğrenirdiniz. iş işten geçmiş. bu saatten sonra psikolojik sıkıntıdan başka hiç bir faydası yok bu konuşmaların. imzalar atılmış alan almış,satan satmış. bundan sonra iki tarafta uzaktan ne satış yapar ne satış alır. ders olmuş. geçmiş olsun. hukuk yoluyla çözülecek bir yolu var ise bunun bu noktada tek yol var oda işini bilen bir avukat.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bugün foruma girdiğimde bir şok daha yaşadım ve bakın postum nasıl değiştirilmiş herkes görsün
    ''BEN ADAMI SUYA GÖTÜRÜP, SUSUZ GETİRMEM , ORADA BOGARIM , BİLİN İSTEDİM LAFI BANA AİT DEĞİLDİR'' değiştirilmiş bunlar eklediğim resimlerle sabittir..
    kim yaptıysa bilmiyorum fakat bildiğim birşey varsa en azından bunun da ilerde koz olarak kullanılmaya çalışılması, sizlerde şahit olun !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ümitech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bugün foruma girdiğimde bir şok daha yaşadım ve bakın postum nasıl değiştirilmiş herkes görsün
    ''BEN ADAMI SUYA GÖTÜRÜP, SUSUZ GETİRMEM , ORADA BOGARIM , BİLİN İSTEDİM LAFI BANA AİT DEĞİLDİR'' değiştirilmiş bunlar eklediğim resimlerle sabittir..
    kim yaptıysa bilmiyorum fakat bildiğim birşey varsa en azından bunun da ilerde koz olarak kullanılmaya çalışılması, sizlerde şahit olun !!!
    bu arada değişilmeye çalışırken uyanık arkadasın klavye hatasıyla veya alel acele yapmaya çalışmasıyla tırnak içinde yazdıgım yerin başına ''büyük U'' konulmus aceleyle sanırım orada hata yapmıs arkadas!!!

ben her türlü çirkefliği gördüm , duydum, şahit oldum ama bugünde bunu görünce bir ağır şok daha yasadım !!!yazmayacam dediğim konuya yazmak zorunda kaldım!!

kendisine attıgım tabir ettiğiniz sedat peker vari sözleri bana gösterilen tehdit tutumu için yazmışımdır..varsa mahkeme kanalıyla çözecek yüreği buyursun çözsün benimde avukatım benden su anda telefon bekliyor..yok eger inkar ettiği gibi beni silah zoruyla ikna edecekse onun içinde insani tedbirlerim var buyursun o yolla halletsin..

yine yazıyorum , eger bana gelip deseydi ki ümit bu arabanın içinden cıkamayacagım bana yardımcı olur musun diye bende gerekeni yapar kendisine yardımcı olurdum..ama kendisine tehdit,şantaj,karalama ve itibar zedeleme çabası yakıştı o da onu yaptı..

çekilecek çilemiz varmış, Allah dogrunun yardımcısıdır..günü gelip istanbula indiğimde şahitler huzurunda bu konu masaya yatırılacak ve kimin haklı oldugunu zaman ve şahitler gösterecektir..

her kim ki bu dava da karşı tarafa haksızlık yapıp , belden aşşağı vurmaya kadar konuma getirdiyse bu konuyu kurban oldugum Allahım ondan misliyle çıkarsın çolugunda çocugundan degil..çünkü ebeveynin yaptıgı yanlıslar ufacık sabi çocuktan cıkmasın yazıktır, günahtır..kimin eli kirliyse Allahımdan onun yanında olacaktır..
    zaman herşeyin ilacı burda kendiside haklı görünene göre bende haklıyım ..istanbulda ki aklı basında arkadaslarımız,şahitler ve hakem huzurunda bu konu açıklıga kavusacaktır..
    sonucu da yine buraya bildirecegim..
    hasan dısında kimseden özrü beklemiyorum tabiki bu duruma kimse şahit olmak ve meşgul olmak istemez, bu konuyla ilgili olumsuz post atanları saygıyla karşılıyorum, hakları vardır..
    hasan bana olan 3.000 TL borcunu ödeyip herkesin huzurunda özür dileyecektir eger ben halıysam..
    yok eger o haklıysa bende arabasını yaptırıp kendisinden özür dileyecem..
    var mı bu konu için daha olgun bir davranış..
    herkes hakkını helal etsin..zaman içinde taşlar yerine oturduktan sonra hasana yaptıgım hata oldugu için değil ( gerekirse onun içinde) herkese meşguliyet verip kıymetli zamanını çaldıgım için şahsım adına özür dilerim..eger ben haklı cıkarsamda önce benden sonra da insanlardan sizleri meşgul ettim,attıgım yalanlar,tehdit,şantaj ve özel hayat müdahale etiğim için herkesten bende dahil özür dilemesini bekliyorum..

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olay su sekilde #54. postta umit düzgn yazmış

hasanda alıntı yapmış #58. postta editlemiş gibi olmuş inceledim onayladım
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

smtkrglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hukuki sonuç çıkmaz noter satışının altında beğendim baktım vs ibareleri var bunun altına imza atmadan önce nerdeydin diye sorarlar adama ayıplı mal diye bir şey var buda sıfır ürün aldığında ve can kaybının yaşandığı ihmaller ve maldaki hata sonucu dava açılır mesela sıfır ürün alırsın servis ve bilir kişi bakar ürünün ayıplı kusurlu olduğuna dair bir dilekçe yazar ürün iadesi gerçekleşir ama bu olayda şahıslar uzak mesafelerden malı görmeksizin alışveriş yapmışlar şansa bahta diyenin hesabı hayırlısı olsun iki gündür takip ediyorum çözüm sıfır ağıza silah dayama mevcut
    DRJANT

karasimsek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olay su sekilde #54. postta umit düzgn yazmış

hasanda alıntı yapmış #58. postta editlemiş gibi olmuş inceledim onayladım
    Teşekkürler ...

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Degisik bi ticaret olmus. En azından aracın cekici ile Umit in satisi vekalet verdigi Hakan Tekinere gitmesi lazimdi. Orda cekiciden iner.alacak kisi gelir kontrol eder . satislar verilir arabayi alir gider.

Simdi bu arabayi cekiciden kim indirdi. Saga sola teste kim goturdu. aksam araba nerde kaldi kimde kaldi vs.vs.

Neyse adam 3 bin dusmus fiyattan. maduriyeti gidermeye calismis. Peki sen nie cikip arizali diye 3 bin dustugun arabayla yarişa cikiyosun ? 3 binlik masrafi 10 binlik yaptin belki. Simdi gel acalim diyosun. acinca 30 binlik masraf cikti diyelim. kim suclu olacak burda. Direk arabayi goturup actirsan desenki umit 3 bin kestin 10 bin cikti. Belki adam verecek üstünü yada gonder arabami tamam ben yaptiririm dicek.

karasimsek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim anlamadığım şu ilk mesajı yazan ümit ile sonraki mesajları yazan ümit aynı mı ?

Çünkü ilk mesajı okudum bende oluşan izlenim adam sağlam araba satmış, ama karşı taraf arabayı almış sorun var demiş ( anlatıma göre sorun yok , alıcı bunu uyduruyor gibi bir algı oluşuyor metinden) ve 3 bin TL kesmiş.

Sonra ticareti 2 kişi yapmışsınız 3. kişilerin hakemliği neden beklenip adları karıştırılıyor ne manası var ?

koca koca adamlar silahlar atarlar giderler havada uçuyor. 1 ton demir için seviyeyi bu kadar düşürmek yersiz.

Mutabık kaldığınız garajda yada ustada açılır varsa eksik yapılır. 3.000'in üstüyse adanadaki arkadaş farkı öder.

3.000'in altıysa da istanbuldaki arkadaş farkı satıcıya öder tokalaşır giderler.

Ama seviye öyle düşmüş ki konuşarak uzlaşma durumu zora sokulmuş yok yere. Dünya malı için değmez bence.
    Tanımıyorum lâkin Objektif ve dürüst yorumun için teşekkürler ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler