User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
42 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Aile içi Sevgi ve Saygı hakkında

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu evlat olayını anne babaya yıkmayın çok fazla, kişinin kendinde bitiyor olay. Ben 2 kardeşim benimle kardeşimin alakası yok, ikimizi de aynı anne baba yetiştirdi.

Diğer taraftan ben çok sevdiğim arabamı iner binerken sıkıntı yaşıyorlar diye bi ton borca girip bindiklerinde rahat etsinler diye değiştirdim.

Allah ıslah etsin, evladı da hayırlı evlat etsin. Aileye de üzüldüm yazık :S

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çocuğa da arabayı Kıbrısta ezmiş muamelesi yapılmış.

Ben sanmıyorum, araba ailesinden kıymetli olsun, yine sanmıyorum ki babanın gözünde araba çocuğundan değerli olsun.

Altı üstü nazı geçtiği için bir şeyler yapmış araca; doğru mu yapmış? Hayır; ama hayırsız evlat noktasına getirilecek bir durum yok.

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çocuğa da arabayı Kıbrısta ezmiş muamelesi yapılmış.

Ben sanmıyorum, araba ailesinden kıymetli olsun, yine sanmıyorum ki babanın gözünde araba çocuğundan değerli olsun.

Altı üstü nazı geçtiği için bir şeyler yapmış araca; doğru mu yapmış? Hayır; ama hayırsız evlat noktasına getirilecek bir durum yok.
    Araba yüzünden babasının üstüne yürümüş vs. büyük sıkıntıları var bildiğin gibi değil çocuk zıvanadan çıkmış
    Muhtemel şımartılmış doğru ailenin tek çocuğu
    Ama kardeşim şımarık olunur da bu kadarı da yapılmaz.
    20 li yaşlarda delikanlı 50-60 yaşında adamın üsütne yürümek nedir hem de araba için pes
    Allah vermesin
    Allah adamı evladı ile terbiye etmesin
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni çocukların aileden çok çevrenin yönettiğini gözlemliyorum.

komşu çocuklarına bakıyorm çoğu babasyla anasıyla farklı görüşte farklı görüntüde. bazı yeğenlerde de böylesi durumlar var.

eski zamandaymış bence ailenin tam olarak çocuğa etkisinini %90 olduğu dönemler.

bu olayda da çocuğunda illaki istekleri ihtiyaçları vardır illa bir sebep vardır böyle yapmasına ama insanın ailesinden önemli olmamalı diye düşünüyorum.ailesinde sağlık sorunu varken kendi zevkini arabayı basmayı v.s. düşünen çocuğu varsa ailenin başka derde kedere gerek yok çok uzun ve çok sağlıklı yaşamazlar. . .
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babasının üstüne yürüdüyse mevzu apayrı tabi.

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu birazda yetiştirmeyle alakalı bir durum.

Bırakın arabayı o hale getirmeyi babamın arabasında sigara bile içmem. Ki hiç denemedim ama '' Canın sağolsunda oğlum senin bu yaptığın!!!... ) diye başlayıp kıyameti koparırdı herhalde. Elimden geldiğince de kullanmam zaten. Senede 3 - 4 defa kullanıyorumdur herhalde. Tamamen yetiştirilmeyle alakalı.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok değişik insanlar var zaman zaman karşılaşıyorumda , ben kendi aracıma birşey alırken bile sorarım ki o hayatta karışmaz boyle şeylere

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

ayter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim baba da emekli öğretmen.15 sene önce emekli ikramiyesini 106 gti a bağlamıştı çocukları için.50 yaşında adam biraz garip duruyordu 5cmlık yayları bile kesilmiş 106 nın içinde(arabayı aldığımızda öyleydi).Ava falan gidiyordu,doblo gibi kullanıyorduk arabayı.Daha sonra ek civic aldık orta yolu bulalım dedik coilover taktırdık.Babam ava,bağ evine giderken yükseltiyordum aracı,bendeyken düşürüyordum.Kriko ile kardeş gibi olmuştuk.Civicten sonra 307 aldık o da 5cm yaylıydı aldığımızda.Onu da ailecek kullandık bi sıkıntı yaşamadık.Babam sayesinde bütün heveslerimi gerçekleştirmiş oldum hakkını ödeyemem.Şimdi evlendim stockoğlu stock focus kullanıyorum.Babam da kendine yayları kesilmemiş sağı soluyla oynanmamış temiz bir şahin aldı.Sonunda huzuru buldu.

Vtec21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne değişik evlatlar var ya. Yazık, günah..
    Ben babamın arabasını kullandığım zaman sırf baba cebinden yemeyeyim diye yakıtını doldurup öyle teslim ediyorum.
    Birde anne baba dan habersiz aile aracına keyfe keder değişiklikler yapılıyorsa vay o evladın haline...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay arkadaş babamın arabasını dip basmak mı varya 3. dünya savaşı çıkar öyle bir şey yapmayı düşünsem bile onuda geçtim her seferinde onların arabasını aldığımda ya yaktığım benzinden fazlasını koymaya veya depoyu doldurmaya çalışıyorum, ne evlatlar var be üstüne yürümek nedir babanın...
    Alıntı fastuncle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ONLY MODS CAN JUDGE ME

Gökhan Bilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Poloyu aldığımda evde dizel symbol vardı ona biniyoduk belli bir süre sonra rahatsız olmaya başladım ben babama göre lüks araba biniyorum diye ikisinide sattım tiguan aldık çocuk gibi mutlu oldular hiç bir şey aileden değerli değil yazık o arkadaşta farkına varır umarım

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ehliyeti 93 te aldım.
    kendime ait aracım 97 de oldu.
    kapıda 2 araba olurdu.kendi aracını vermezdi.ama benimkine binerdi.
    sonra arkadaşlar arardı babanı caddede gördüm gazlıyordu diye

3 sene önce doktoru araç kullandırmayın artık,çok tehlikeli dedi.bu 3 sene zarfında yanıma 2 veya 3 kere oturmuştur.artık arabaya binmekte istemiyor.kendim kullanmadıkça anlamı yok der hep...zevkim 1 arabalar,2 sigaraydı onuda doktorlar aldı der.

Allah tüm anne,babalara uzun ömür versin,başımızdan eksik etmesin.

buristyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlari okuyunca icim okadar kötü oluyor ki, eskiden ne b*k yediklerim aklima geliyor. Sigara icmeyen babam benim yüzümden sigaraya basladi.
    Hic rahat durmazdim illa ya okuldan veya karakoldan ararlardi babami. Hala gencim fakat bu yaptiklarima okadar pismanim ki anlatamam.
    Allahtan ailemle suan aramiz cok iyi, evliyim is sahibiyim Allaha sükür hersey yolunda..

EOZDAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende baba/anne kızmasa da aradaki çizginin korunması taraftarıyım. Film, amerikan park veya herhangi değişik bir şey babam istemez, doğru bulmaz hem kendi aracında hemde benim aracımda yada annemin aracında bende yaptırmam, Ankaradayım yaptırsam muhtemelen 6 ay ruhu duymaz ama yaptırmam veya sigara kullanmıyor bıraktı. Arabalarda sigara içilmesi yasaktır, içmiyorum kokarsa vs. diye, keza liseden beri bilir ama bir kere bile karşısında yakmışlığım yoktur yada Samsundaki evin hiç bir yerinde içmişliğimde yoktur. Görse bişey demez ama canı sıkılır, ne gerek var kırgınlık olmasına.

Bu durumu çevreye bağlayanlar olmuş ama ben hala olayın evde bittiğini düşünüyorum olay illa bacaklarını kırmak yada kulaklarından tavana asmak değil ,bunun yanlış olduğunu gösterebilmek. Babamda amcalarımda dedemin yanında süt dökmüş kedi gibilerdir. Ben babam bana böyle yapmamı söylediği için böyle davranmıyorum, kendisi de böyle davrandığı için bunlara göre hareket ettiği için böyle yapıyorum aksi bir davranışın doğru olabilme ihtimalini hiç görmedim yetiştiğim evde.

Şimdi ilk mesajdaki aile olayına gelecek olursak çocuk bu hareketlerin doğru olabileceğini yada babaya anaya böyle davranılabileceğini görmüş bir şekilde ki şuan bununla alakalı vicdani bir sıkıntı yaşamadan böyle davranabiliyor. Bence işin özü yine ailedeki yanlışlıklarda.
    Superb

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzeri bir durumdayım

Bende bmw 5 serisi var, 19 jantlı ve yayları orjinale göre 9.5cm basılmış. Lastik çamurluğun içinde modeli yani

Yeri geliyor babamın aracında o an yakıt olmuyor ya da garajdan çıkarmasa daha iyi durumda oluyor yer bulamayacağından ötürü o sebepten benim arabayla gitmesi icap ediyor. Bende hafta içi olmadığım için zaten iki araçta boşta gibi oluyor

Bir kez muğlaya tatile gidip döndüler, ağrılar mı dersiniz altını sürtmesimi dersiniz daha dikkatli olması için ayrı bi göz yorgunluğu veya kasılmalarımı dersiniz

Arabaya binerken bile rahat binemiyorlar oturma pozisyonu alçaklığından

Bundan bile bayağı rahatsız oldum. Aracımı satılığa çıkarttım aynısının orjinal hali olandan almak sebebiyle. O da olmadı biraz para harcayıp orjinale çevireceğim
    - Bize Her Yer TRABZON

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2007 den 2012ye kadar ortak kullandik sonra kendisine araba alip banada kendi kullandığıni verdi.
    Onlada 2.hafta perte cikardim tam 1sene arabanin a sini gostermedi. 2013de bana araba aldi.
    Kendine aldigi arabanin sürücü koltugna 5senedir oturtmadi halada gecerli bu 5senede 20km kullanmisimdir enfazla
    1881 - 193

oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde Pederin alkolle çok sorunları oldu, çokda borç harç ödedik , yeri gelir cinnet geçirirdim ( evin dışında tabi) şu an pekçok hayalim gerçek olabilirdi vs bazen iç geçirdiğim olur.. Ama eve geliyorum bakıyorum sağlığı keyfi yerinde açmış Fb maçını izliyor ( içki sigara yok 5 senedir çok şükür) Annemle gır gır şamata ).. Allah sağlık sıhhat versin başımızdan eksik etmesin diyorum. Aile huzuru keyfi gibi yokmuş , Mutlu bir aile herseye değer. Babama gelince tam bir hardcore LAZ )) değil yanında sigara içmek bacak bacak üstüne bile atamazsın.( kimine göre çok çağ dışı çok demode davranışlar filan ). Araba konusunda nasıl kullandığına karışmaz ancak dışardan biri gelip de şikayet ederse o zaman kaçacan )))

Yeğenlere gelince onlar tabi babalarıyla dedelerinin ilişkisini garipselerde kendileride birşekilde o çapa giriyorlar. Çoğu arkadaşın dediği gibi çoçuklar ne görürlerse onu yapıyorlar ona göre davranış geliştiriyorlar ...

O anne babaya Allah kolaylık versin.. O velettende bu hayatta kanımca bi *** olmaz ama Allah tan umut kesilmez..
    keyfimiz paşada yok halimiz itten beter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babam yok... Dedem büyüttü ama babadan ötedir. Dedem, dayım ben araba içinde araba sevgisi ile büyüdük. Dayımın 205 gti ve 306 gti ile büyüdüm. Dedem ile hep jant egzoz kavgası ederlerdi... Ehliyet almadan araba vermedi, ehliyet aldım yine vermedi... Arabayı vermeye başladı modifiye ettirmedi. Arabasını vermeye başladı 40.000 km'de çiçek gibi jettasını pert ettim, canın saolsun oğlum dedi... Aldık yerine yenisini çok şükür. Ne kavgalar ettik ne küslükler yaşadık. Çocukluk gençlik işte. Hep malını korudum ama polomuz vardı her gün yıkardım. Tüm arabalarını kullandığımda hep depoyu fullerim, ellerimle yıkarım cilasını atarım öyle koyarım kapısına. Vergisini bakımlarını kuaförünü ben karşılıyorum. O pert ettiğimde canın saolsun dedi ya benimde canım ona kurban olsun. Orjinal olmayan hiç bir şey sürmem arabasına... Bu arada kendi corsama taktırdığım yayları memleketten bile sök sök diye başımı yedi orası ayrı Yayları söktüm yüzündeki o mutluluğu anlatamam SAygı ve sevgi herkes de yok, kıymet bilmek lazım...

kiraccemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ailemle o kadar huzurlu ve mutlu geçiniyorum ki zaman zaman babamla ters düştüğümüz noktalar olsa bile 5-10 dk sürmeden ikimizden biri mutlaka alttan alır ve sorun ortadan kalkar. Bu zamana kadar ne aldığım arabaya, ne aldığım eve hiçbir şeyime karışmadı karşı çıkmadı muhalefet etmedi. Tam tersi alacağı eve kadar ben ilgilenirim koştururum. Şükürler olsun ki tek kötü huyu sigara kullanması. Benim ve kardeşimin öyle bir alışkanlığı yok. 2013 yılında kardeşimle birlikte babamın eski arabasından sıkıldığını düşünerek ona daha oturaklı ağır olsun diye bir jeep aldık sürpriz yaptık çok mutlu olmuştu. Aslında Babamın bizler için yaptıklarının yanında bizim ona bir araç almış olmamız o kadar küçük bir şeydi ki. Bizlerden beklentisi olmayan babam gurur duyduğunu ifade ettiğinde çok sevinmiştik. Allah annemizi babamızı başımızdan eksik etmesin.
    Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler