bazen akıl fazla gelse de saçmamak lazım, haa akıl veririm batırdığımı da öderim diyorsan buyur devam et, benim düşük profilliler öyle yapıyor, iş bilmiyorlar...
Printable View
Benim aklım bana senin aklın sana
Yani benim yatırım dediğim şey sana çöp
Senin dediğin bana çöp
Sorun saygı başka birşey değil
İnsanların yatırım dediği şeyle taştaş muhabbeti
Yoksa ben cebime koyduklarımı biliyorum
Burda da kimseye ölümüne gir şöyle böyle yap demem
Ben çiflik de orda burda yatırım yaptım diye yazarım
Fikir almak isteyene yardımcı olurum
Karar ona kalır
Ben riske girecek meblağlarda girerim
Şimdide solucan işine giriyorum
Babamı dinleseydim şuan şirketim yoktu
O yüzden herkesin fikri kendine
Beni saçmalamaya zorlamayın
Kahveyi geçtim alkol sigara tütün vücuda zarar verici bir şey almadım hayatımda
Ben bu yatırımlardan zengin olmayı değil
Ek gelir elde edip birşeylerin ödemesini kapatsın diye atarım
Başkaları zenginlik hayali varsa onların bileceği iştir
Bana ikide bir alıntı yaparak ben ne kaybederim ne de kazanarım
Özel mesaj atan arkadaşlarada cevap vermiyorum
Yarın birşey olur bizi kandırdı falan filan der diye yani
O yüzden benim kafam rahat
Siz yüksek profilden takılın
Bana düşük profil yetiyor ;)
para konularında taştaş geçilmez, aklı ve parası olan kendi takılır zaten, ben dolandırıcı sistemleri kimse dolandırılmasın diye ifşa ederim, sene 2018, 1988 banker Kastelli metodlarıyla adam dolandırıyorlar, %10 üye kazanırken kalan %90 dolandırılacak ama herkes kendini %10 gösterecek, Kombassan, Sayha ya da Yimpaş örneklerim ağır geldiyse bari banker Kastelli yi okuyun...
alıntı yapmadım bak...
Nasıl yardımcı oluyorsun?
Danışma hattı mı var?
Ayrıca, dikkat etmiyorsun ama herkesin ağzını sulandıracak şekilde yatırımlar ile ilgili yazıyorsun. Dolar konusun da sabah sabah 5.000 koyduk yazdığını hatırlıyorum. Mining işini bol kazançlı diye lanse ettiğini de.
Allah bol kazanç versin ama tezat davranıyorsun.
Ben kazandığımı paylaşıyorum
Ama bütün paranla göm diye bir temkinde bulunmuyorum
Merak edene bilale anlatır gibi anlatıyorum ki
Yarın birşey olursa benden bilmesin
Para gömmek risk almak demektir
Ben özel mesajlara bu son yazılanlardan sonra cevap vermeyeceğim demek istedim
Orda bir eksiklik olmuş
Mining işine benim sayende forumdan girip zarar eden kimse yok
Borsa yapmayın diye yüz deda uyardığım adamda çoktur
Ben konuyu araştırıp öyle yatırım yapıyorum
Bazıları konudan bir haber yazıyorda yazıyor
Benim takıldığım konu bu :)
Ben buradaki etik problemini anlatayım.
Burada yazanların arasından şahsen tanıdığım yada bir şekilde denk gelip gerçekte var olduğunu bildiğim insanlar dışında hiçbirinin gerçekte var olduğunu bile düşünmüyorum öncelikle onu belirteyim.
Bırakın öyle İMA ettikleri gibi servete sahip olmayı vs :)
Birde 5tl nin bile hesabını yapması gerekecek kadar dar gelirli arkadaşlarımızda var Kİ bende öğrenciyken gayet öyleydim ailevi problemler , atarlı ergen vs vs klasik hikayeleri ile.
O yüzden o dar gelir seviyesindeki PARA KAZANABİLME ihtimalinin insanı nasıl heyecanlandırabileceğini iyi bilirim.
ve şimdi bu bahsettiğimiz dar gelirli arkadaşlar bir iki araba vs olan bir adamı süper zeki süper zengin zannettiği için o adamın ağzından çıkan herşeyi doğru kabul edebiliyor
Doğal olarakta olmayacak riskler alıp elindeki avucundakindende oluyor
Sen şimdi çiftlikbanka para yatırmış olabilirsin ve buna yatırım bile diyor olabilirsin :) Kİ bence kumar
Ama para benim batarsa bana çıkarsa yine bana da diyebiliyor olursun
Ama işte 3 yılda 5bin lira biriktirmiş adamda kendince aklında yaptığı muhakeme ile o parayı yatırıp kaybedebilir Kİ sen yatır dememiş olsan bile burada yazılan çizilene inanarak kendine pay çıkararak çünkü o adam buna daha hevesli.
Dikkat edin dolandıralanların %90ı hep gariban kesimdir genelde tüm dünyada
Risk olmadan para kazanmak zaten yok onu tartışmıyoruz ama YATIRIM ile KUMARı ayrıştırmak lazım.
Çok istiyorsanız @MK8800 e söyleyim 1 hafta içinde çiftlikbanktan bile profesyonel bir sistemi kurar
Bu konuda anlatılmak istenen Çiftlik Bank, yada adı her ne halt ise kurulu sistemler ile insanların bugün olmasa da yarın dolandırılacağı, ellerindeki avuçlarında ne varsa gideceğidir.
Bu tip sistemler önce insanlara kazandırarak başlar, ağzına bal çalar, kovanla kaçar.
Bu forumda bir daha bu tip sistemleri öneren, Yardımcı olan, yol gösteren olur ise net şekilde gönderirim. Herkesin oynayacağı kumarın boyutu kendine. Özendirene de aynı muamele ile tatil garantisi veriyorum.
Buyrun er meydanı kimsenin bu foruma, bu forumun da kimseye ihtiyacı yok. Kimsenin cebindeki üç kuruşu ite kopuğa peşkeş çektirmeyiz.
@Yigit-Y
Arkadaşım senin içinde bulunduğun sistemin titan zincirinden farkı yok. Bunu sende ikrar ediyorsun kabulleniyorsun. Yani senin aylık kazançlarının aynı sisteme başkalarının yatırdıkları paralar üzerinden ödendiğini biliyorsun. Bu sistemin bir gün çökeceğinide bildiğinden eminim ve sen gözden çıkarılmış yada risk edilebilecek kadar miktarda parayı buraya atmanın, sonrada çöküşe kadar ne kazandıysam kar mantığının doğru olduğunu söylüyorsun. Şimdi az önce dediğim gibi senin bu sistemden aldığın kazançlar başkalarının yatırdığı paralar. Evrilip çevrilip sana kar diye ödeniyor. Peki diyelim sen uzun vadede kazandın. Bu durumda sistem çöktüğünde buraya güvenip para yatırmış ama zarar etmiş mağdurların parasını yemiş olmuyormusun? Yani tuzağa iştirak ediyorsun. Yanlış.
Şuanda para yatırdığın işten örnek vereyim sana HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR ;) @Yigit-Y
En son olacakları yazıyorum bu şekilde devam ederlerse çok yakın zamanda olacaktır.
Ticaret mahkemesinde yargılanacaklar bir paravan şirket kurarak üzerinden usulsüz para toplamak suretiyle çıkar sağlamayı hedefleme adı altında yargılanacaklar. Şuan daki çiftlik bank adına kurulmuş şirketin içini boşaltarak yapacaklar bunu malzeme aldık hayvan aldık diyerek başka bir şirkete para aktaracaklar öküz ölcek ortaklık bitecek battık diyecekler iflas verecekler ;) Hadi herkese hayırlı cumalar olacak.
Bu sisteme girenler ancak yeni üye girişi devam ettiği sürece para kazanacaklarını çok iyi bildiklerinden, gerçek bilgiler ve geçmişte yaşanmış örnekleri sunarak yeni üye girişini azaltacak, engelleyecek, yeni üyelerin hevesini kıracak davranışları ve bu şekilde davrananları da sevmemeleri normal...
Ben özel mesajlara cevap vermiyorum
Yine yazıyorum
Forumdan kimse çiftlikbank detay maxi miş bitcoinmiş
GİRMESİN
Bunlar kumar diyorum
Ama kime diyorum işte
:)
Kimse bizi dinlemiyor
Alıntı alarak da cevap versem bir yere varamayacağız
Tekrar yazayim
Bunlar titannnn bunlar piramitttt bunlar paranızı kopartan sistemler
Özellikle Mining İşine sakın sakın girmeyin
Yarın patlar bu işler
Hadi herkese kolay gele
Artık üst profile terfi ediyorum
Son kez SAKIN yatırım yapmayın beyler
Özellikle mining
kim taştaş geçiyorsa gereği yapılsın...
Son dakika... Ciftlik Bank soruşturması bitti... Bakan'dan flaş acıklama - Sondakika Ekonomi Haberleri
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, katıldığı Türkiye Perakende Zirvesi sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Tüfenkci, Çiftlik Bank soruşturmasıyla ilgili bir soruya “Çiftlik Bank ile ilgili daha önce yaptığımız açıklamalarda ifade ettiğimiz gibi müfettiş soruşturmaları bitti. Şimdi onu değerlendiriyorlar. Soruşturmalardan ortaya çıkan, bu tür oluşumlara özellikle sanal alemde insanları dolandırmaya yönelik gerçek mal ve hizmet ticaretinin dışında ticarette bir takım mevzuatsal anlamda koşullar ve sıkıntılar olduğunu gördük. Şimdi onunla ilgili düzenlemeyi de hazırlıyoruz. Sadece bu konu değil, din istismarlarından tutun insanlarımızı ve tüketicilerimizi yanıltmaya yönelik bir çok sıkıntılı ticaret var. Adına ticarette denmez, aldatmaya yönelik hem reklamlar var hem de bununla menfaat sağlamaya çalışan bir kesim var. Bunları da içine alacak kapsamlı bir düzenlemeyi de hazırlıyoruz. Bitince sizlerle de paylaşacağız" yanıtını verdi.
Çiftlikbank isimli oyun üzerinden yüksek gelir vaat ederek halktan para toplanmasına ilişkin şikayetler üzerine Gümrük ve Ticaret Bakanlığı önce inceleme, ardından soruşturma başlatmıştı. Bakanlık müfettişleri soruşturmayı tamamladı. Çiftlikbank üzerinden yapılan vurgunun “nitelikli dolandırıcılık” olduğuna karar verildi. Bakanlık, müfettiş raporu üzerine savcılığa suç duyurusunda bulundu, internet sitesinin de kapatılması teklif edildi.
En Guncel Son Dakika Gundem Haberleri - Yenisafak.com ...ik-3176396
Çiftlik bank kapanmasın. 2 haftadır cumartesileri tek kahvaltı yapmam sebebiyle kaşarını deniyorum. Çok güzel tost oluyor :hehe::hehe:
Bu incelemeyi, niyet kötü olunca 'Bakanlık ödemelerimizi durdurdu, bilmem ne yaptı. Bankalara blokaj koydurdu.'
Hiçbir blokaj da yok bir şey yok. Zaten sistem sakat olduğu için bu belli bir yerde patlıyor. Parayı toplayamadığı için yoksa eğer üyelerine ödemeler yapacaksa hiçbir engel yok. Hiçbir hukuki engel yok. Ödemelerini yapabilir, taahhütlerini yerine getirebilir.
Sadece biz tespit ettiğimiz hususlarla ilgili cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduk.
yediler gül gibi çocuğu, oysa nasıl da güzel bir yatırımdı...
@ef186 Buğra; son cümlen nasıl güzel, nasıl dolu, nasıl haklı bir bilsen.. O lafın gelişi, o lafın özü bu, bunun farkındayım lakin orada adı geçen hayvana haksızlık etmemek de gerek. O hayvanlar çok daha kıymetli, çok daha akıllı.
Kıymık kadar bile olmayan beyinler kurnazlık peşinde. .ötü başı ayrı oynayan insanların lafına güvenmeyin gençler. Beyninizin hamallığını yapmayın. Düşünmek için kullanın onu.. Başkasını dinlemek yerine elinizin altında internet var.. Araştırın. Öğrenin.. Şöyle böyle diyenlerin alayında nalıncı keseri olduğunu unutmayın!
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, halktan yüksek getiri vaadiyle para toplayan Çiftlikbank isimli oyunun ‘nitelikli dolandırıcılık’ olduğunu açıkladı. Çiftlikbank hakkındaki soruşturmanın sonuçlandığını söyleyen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Savcılığa suç duyurusu yapıldı. Raporlar MASAK’a da gönderildi” dedi.
Bence devletin sıkıntısı şu ulan biz bu çakallığı nasıl düşünemedik bu adama kaptırdık eşimizi dostumuzu zengin ederdik en azından böyle ballı işi kaçırdıkları için bu kadar üstüne gittiklerini düşünüyorum
https://i.hizliresim.com/D7mBVv.png
https://i.hizliresim.com/m2p4j0.png
https://i.hizliresim.com/EPNrnZ.png
https://i.hizliresim.com/jypXPm.png
https://i.hizliresim.com/2JqnmA.png
Dün çiftlikbank whatsapp davet linkleri paylaşıldı. Troll ekibi olarak toplanıp gittik. Bi kısım insanları sakinleştirip yapıcı olarak paralarını alabiliceğini zannederek haraket ediyor.
Özellikle eğer dolandırıldıysak intihar edicem diyen sayısı az değildi.
artık ödeme yapılamıyor mu?
ana parayı geri veriyor mu?
Bakan acikladi, hesaplarinda bloke yok istedikleri odemeyi yapabilirler, ama yapmiyorlar neden acaba? Kucuk patron nakite mi sikisti bu aralar yoksa?
Sadece 4 ay önce yazdığım post.
Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok, konuşmuyorum, görüyorsunuz :)
https://www.youtube.com/watch?v=vj-vV80SJjQ
küçük patron şirketin devrini yapıp kaçalı çok oldu. daha çok salak çıkar mı diye kapatmadılar şirketi.
zamanında arkadaşıma dedim ki, neden? görmüyor musun diyip tapuyu gösterdi bana çiftliğin.
Lan dedim mal herif tapu şahıs adına şirket kıbrısta, ben o bu değilde böyle devletin diyeceğim ayıp olacak.
Dünyanın neresine para yollarsanız yollayın swift masrafı ve takibe düşersiniz devlet tarafından. Ancak bu sanal iş yapanlar kıbrısta şirket açıyor ve ziraat bankası ve garanti bankası gibi firmalar size kıbrısta banka hesabı veriyor. normal yurtiçi para transferi yaparmış gibi para transfer ediyorsunuz.
Üstelik %3 vergi ile. bu arada bu %3 vergide kârdan %3, yani giderin varsa aslında vergi dahada düşük neredeyse yok yani.
Böyle salak bir sisteme nasıl halâ izin veriyorlar anlamıyorum. Kardeşim bu adamlar türkiye vergi sistemiyle çalışmıyor. Dolayısı ile yurtdışı muamelesi görmesi gelir kıbrıs hesapları. O zaman bu insanları dolandıramazlar bu kadar çok. Çünkü bizde online swift yapmayı bilip, bu sistemden dolandırılacağını bilemeyecek adam çok nadirdir.
Sirf su 21 sayfayi okuyan yeni Turkiye'nin toplumsal zekasini cozer...
İpne dersin kızar da mikersin aldırmaz derler ya, bu laf oraya tam uyuyor. Göz göre göre dolandırılmak nedir diye soranlara, ahanda örneği.
Arabasını satmış eşinin altınlarınıda bozdurmuş.
Acımıyorum bu mallara, beter olsunlar. Normalde insan ırkı zaten bu kadar kalabalık olmamalı, insanoğlunda doğada olan doğal seleksiyon işlemediği için zaten böyle beyinsizler ürüyor ve toplu dejenere oluyor. Normalde yaşamaması gereken ve gereksiz kaynak israfı bunlar spor gazetesi!
Meblalar çok büyük. Devletin-hükümetin içinden birileri ekmek yemezse bu iş bu kadar dallanıp budaklanmazdı diye düşünüyorum. Senaryoda iyiymiş. Pis devlet , kötü devlet önümüze taş koydu diyip vın turizm.. 3-5 yıl sonra bu defa her şey yasal , zararınızı karşılayıp çok para kazandıracağız diye bir vurgun daha yapacaklar düşüncesindeyim. Bknz titanlar , saadet zincirleri , fadıllar falan filan :)
Bende hala bill gates ten para bekliyorum :( bir ara malvarlığını dağıtıyordu maille gelmişti haberi :(