Balon Patladı! Ciftlik Bank Ofisleri Boşaltıldı, CEO Mehmet Aydın'a Ulaşılamıyor: 'Başınızın Caresine Bakın' - onedio.com
Printable View
Abiler bu isin dolandirici oldugunu ve bir gun patliyacagini hepimiz biliyorduk. Ama cogumuz cesaret edemedik. Kolay kazanamiyoruz cunku. Kazandigimizida buraya yatirmak yemedi. İlk zamanlar gostermelik kar birakip sonlara dogru patlicagini hep tahmin ettik. Bu durumdan aramizda karli ayrilan arkadaslarimiz oldu. Valla tek kelime adamlara helal olsun. İyi zamanda girip iyi zamanda cikmislar. Yigiti tanimam etmem forumdan takip ederim hep. Adamda deli cesareti var ve genelde kazaniyor. Helal olsundan baska dicek bisi yok.
Bizim milletin kafası bazen hakkaten çalışmıyor.. Ulan bi işten herkes nasıl kazanabilir
Piramit sistemlerde ilk girenler kazanır. Ortalarda girenler sistemin ömrüne bağlı olarak zararsız ufak karla çıkabilir. Son zamanlarında girene de malesef bütün ihale kalır.
Devler bu kadar örnekleri varken hala nasıl izin veriyor bu tür oluşumlara inanılır gibi değil.
iddiaya evini arabasını satıp basan adamların yaptıgı şey gibidir bu çiftlik bank olayı. Ha elinde 500 1000tl vardır, geri dönüşü olmazsa üzülmeyecegin bi rakamdır yatır katıl. Kazanırsan ne ala, kazanmama durumunun yüksek olmasına ragmen. Ama kazanmayıp kaybettin mi de bi de batarsa firma, hele hele evi arabayı basmışsan aglama be bi zahmet.
Ulan altımdaki söz er'ler bile 10.000tl bastım diyor bana para gitti şimdi ses kayıtlarıyla övünüyor, toplaşacaz alacagız bu parayı diyor. Dedim o iş yaş.
Öncedende yazdım bu at eşek inek işlerine ben normal askerdeykende yapanlar vardı, adam 30.000tl kaybetti eşi boşandı, adamın hatta silahına el koydular intihar etmesin diye. Bizim millet para için kendine vurduracak yakında, aç dötü yüklü miktar para var deseler domalır bi sürü insan
kısa yoldan köşeyi dönme planları olduğu sürece bu olaylar çok yaşanır.
dediğim gibi sorun aslında sen uyarını yapıyorsun abi yapma etme diyorsun ama adam sana inanmıyor.
sanki onun kötüğününü düşüyorsun o para kazanmasın istiyorsun sanıyor.
Dolap beygiri filminden bir kesit :)
https://youtu.be/73ElhT35uLw?t=1h26m42s
YouTube
Lik'de film fulmuş saniyesini ekledim :)
2-3 ay önce "çok para kazanacayük" diyip ellerini ovuşturanlar dün çiftlikleri basmış..
Dty maksi içinde müritleri fena videolar upload etmiş. Kıskananlar çatlasın, kedi ciğer mundar dermiş vs gibi çeşitli argümanlarla çekilmiş sürüyle video var.
Adam sistemini anlatırken bildiğin paint üzerinden video hazırlamış ve bununla insanları kandırabiliyor.
Bu ülke Titan, Jet Fadıl, Kairos ve şimdide Çiftlik bank gördü okudu ama ertesi gün unuttu malesef.
Arkadaşlar hiç kendinizi kandırmayın, kimseyi aldatmayın! insanların kısa yoldan zengin olma hayalini kullanarak dolandırıcılık yapıyorlar.
bu sisteme arkadaşım girmişti,
umarım çiftlik bank bir otobüs, binmesini bilmeli. son durağa gelmeden, inmesini bilmeli sözümü dinlemiştir.
telefonuna ulaşamıyorum.
wallaha ben bu kadar enayi varken neden ben bunları dolandıracak kadar kurnaz, vicdansız, gözükara değilim diye düşünmeye başladım
keriz o kadar çok ki paralarını yerken hiç vicdan azabı çekmemek lazım aslında
sonuçta kafalarına silah dayamıyorlar gasp etmiyorlar
ortada rıza var
Ponzi şeması, adını Charles Ponzi ‘ den almıştır. Kısacası bu tekniği 1910 yılında uygulayan ilk kişinin isminden gelmektedir. Aslında türklere Ponzi ‘nin ne olduğunu anlatmak çok zor değildir. Türkiye’de yıllar önce bir TİTAN saadet zinciri kurulmuştu. Ve devlet tarafından el konulup kapatılmıştı. Neydi bu adamların gelir modeli ? Sisteme 10bin euro civarından bir para veriyorsunuz ve sonra her ay size 3000-5000 euro gibi bir para ödeniyordu. yatırdığınız paraya faiz veriyorlardı yani.
Ancak bu faiz herhangi bir yerden gelmiyordu. para işletilmiyordu. Para borsada veya forexte işletilmiyordu. Sistemdeki insanların aylık aldığı faizler, sisteme yeni katılan insanların ödedikleri giriş parasından gelmekteydi. Yani bir gün sisteme yeni üye girişi duraksadığı zaman sistem çökecek. Ve olan son giren kişilere olacak Ki bu sistemlerde hep en büyük kaymağı ilk girenler yemektedirler. Para bir şekilde işletilse bu tamamen yasal olacak. Çünkü bir değer artışından ötürü bir geliriniz olmuş oluyor.
Yani siz paranızı altına bastığınızda 2 ay sonra sattığınızda 100TL kazandığınızda, devlet baba size kızmaz. Çünkü o 100TL nin nerden geldiği bellidir. “Değer Artışından ötürü Kazanç” olarak nitelendirilir. Şahıslar için 20.000TL’den aşağı olursa eğer herhangi bir vergiye tabii değildir. Ancak daha üst rakamlara ulaştığınızda devlet %20 stopaj kesmektedir. Yine de yasaldır sonuçta. Ancak Ponzi yöntemi uygulandığında gelen gelir, herhangi bir değer artışı değil, başkasının parasını alıp haberi olmadan bir başkalarına pay edilmiş olur. Ve bu da tamamen yasa dışıdır.
en aciklayici videolardan biri
YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=97P8xyZj2io
Sizce Kyani zayıflama urunu satımı altında saddet zincirimi
Evet.
YouTube
yok benim işim olmaz
ben emekci adamım kendi paramı bana yetecek sekılde anlımın teri ile kazanıyorum Allahıma sukur
bu ıse bulasıp sımdı plazalar ferrarı lere bınen kısıler tanıyorum da
sonu ne olacak merak edıyorum :)
“Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.”
Mustafa Kemal Atatürk
bu işler nitelikli dolandırıcılık suçuna girmiyomu?
her aklına esen ya birşeyler sattırıyo ya inek aldırıyo.
Kimsede demiyomu bu nedir ya bi dur diyelim diye.
Amator Bir Rapci Olarak Ciftlik Bank Mehmet Aydın (CEO İcerir) - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
:D
bu çocuu da piyon olarak kullanmışlar muhtemelen. aralarında en temiz yüzlüsü buydu herhal :D
Buranın sürekliliğine inanıp yatırım yapmak ayrı bi olay ona hiç değinmiyorum. Asıl konu bence sürekli inceleme başlatıp daha sonrasında şirketle ilgili aksi yorum yapmayan devletin ilgili kuruluşlarıdır. Bunu gören insanlarda yatırıma devam edip yeni üye olanlar oldu. Kendi halkını böyle şeylere inanacak konuma düşürenlere selam olsun.
Eskişehirdeki Çiftlik Bank Şarküteri kapalıydı. Az önce yanından geçtim az bi ürün vardı her şeyi bırakmışlar. Raflar güzeldi atacaklarsa onları istiyim bari :D
Kazan doğurunca alınıyorda kazan ölünce neden herkes kazan kaldırıyor?
böyle olacağı belliydi açık net giren herkes de bilerek girdi. En başında ayıksaydım bende girerdim ama ben durumdan haberdar olduğumda artık geçti patlayacak diye girmedim.
Kazananlara afiyet, kaybedenlere geçmiş olsun.
Yazi benim degildir sadece alinti yapiyorum. Okuyun lutfen facebookda bir yorum gordum paylasmak istedim:
"Ben çiftlik bank yatırımcısıyım... Bu çocuk elinden geldiğince mücadele verdi,,, fakat onu bu duruma zorladılar... Şener şen in namuslu diye bir filmi var...o filmi izleyenler ne demek istediğimi anlar... Bakanlık olaya müdahale edene kadar herşey iyiydi... Yalan gazete haberleri ile mücadele etti, büyük çiftlik sahipleri olan para babaları ile mücadele etti,Sisi Seyhan Soylu denen insan evladı ile mücadele etti... Çiftlik Bank hakkında çıkan yalan haberler, Garanti bankası yada başka bir kuruluş için yapılmış olsaydı bu kadar dayanamazdı, batardı... Bakanlık istese bu işi usulünce kimse zarar görmeden yavaş yavaş sonlandırabilirdi...Ortada 1 milyonu geçkin kişiyi ilgilendiren bir rakam var...Bu göz ardı edilemez rakamı, aileleri, yaşanacak aile facialarını hiçe sayıp, bakanlık tarafından yapılan olumsuz açıklamalar neticesinde olaylar bu hale geldi...Onun haricinde halk, yalan haberlere karşı,medya ve para babalarına karşı, köşe yazarlarına karşı, Sisi ye karşı, yönetim ve Mehmet Aydın ve yatırımcılar hep şirketin arkasında durdu..destek oldu.... bakanlık ta vatandaşını desteklemeli idi... herkes parasını alıyordu...Ama Bakanlık yaşanacak aile facialarını umursamadan olayları bu hâle getirdi....Çok yuva yıkılacak, bakanlık vatandaşın mağdur olmaması için soruşturma başlattığı anda, herşey birden tepetaklak oldu,onun öncesine kadar herşey yolunda gidiyordu, Avrupa nın ve Türkiye'nin en büyük besi çiftliğinin temellerini atacakları anda, para baronları,hep bir elden saldırıya geçti, işin içine bakanlığın olumsuz açıklamaları gelince, mağdur sayısı üç katına çıktı..."
deveye diken, tatlı su kurnazı geçinen cahillere de ziken yaranır hahahahahahh :D :D :D helal olsun tosbahaya :)
ulkede yasanan bu ve bunun gibi akil ile bagdastirilamayacak trajikomik vakalar o kadar cok ki, Kemal Sunal yasasaydi issiz kalirdi, bunlardan daha iyi mizahi kim nasil yapsin? cem yilmaz bile gosteri yapmiyo ne anlatsin ki adam...
Bu yazılan cahilce şeylere inanan herkes kandırılmaya razı olmuştur, müstehaktır gözümde. Hiç de üzülmem umursamam da. Neredeyse bıraksaydılar da rahat rahat soysaydı demişler.
Ülkedeki bir çok tepki resmen postanın az geldiğini gösteriyor. Hakkını veremiyorlar böylelerinin demek ki.
Şişko paraları muhtemelen Hawaii'de yiyodur :D
https://www.youtube.com/watch?v=JBtrbKXf6Bs
bedava peynir fare kapanında =(( kaybedenlere geçmiş olsun. şaşırtmadı
eyy gidi jet fadıl senin bir asaletin vardı şu topiğe bak :D