mynet te haber cikmisti ciftlikbank ugandaya yardim etti diye. habere baktim 3 bilemedin 5 tane koyun kesip fakir fukaraya dagitmislar okul cami yapacaklarini soyluyordu ciftlikbanktan bir yetkili.
simdi mynette o habere baktim silinmis.
Printable View
mynet te haber cikmisti ciftlikbank ugandaya yardim etti diye. habere baktim 3 bilemedin 5 tane koyun kesip fakir fukaraya dagitmislar okul cami yapacaklarini soyluyordu ciftlikbanktan bir yetkili.
simdi mynette o habere baktim silinmis.
ciftlik bank olayı bitti diyelim birde simdi baska bir sistem varmıs, 1600 dolar mı 5200 tl mi ne veriyomussun sana bilgisayar ve yazılım gönderiyorlarmıs pc yi gunde 14 saat acık bırakıyormussun ayda 350 dolar para kazandırıyormus sadece acık kalarak:) 10 bilgisayarı olan var evin bi odasına raflar yaptırıp sıralı pc dizen var yatırılan parlar cok buyuk bu iş nedir aga anlamadım ben bunu.
he oyle bi adı vardı evet bunlarda mı dolandırıcı acaba :) para kazanmak bu kadar kolaysa herkes alsın 5-10 pc ayda sabit 2-3 bin dolar gelir miss valla...
şimdi bu ponzi oyununa deli gibi inananlar var.işte devlet el koydu yoksa biz güzel para kazanıyorduk diye bayrak açanlar olucak.
Ponzi Piramit oluşumu gibi duruyor bu dty maksi aman dikkat edin tufaya gelmeyin.
Kaçmışlar mı öyle bişeyler diyolar.
Aylardır gündemde olan, haklarında bir dizi suç duyurusu bulunan Çiftlik Bank ile ilgili en kritik gelişme bu sabah yaşandı. Türkiye genelinde 500 bine yakın kişinin üye olduğu Çiftlik Bank'ta bir süredir üyelere ödeme yapılmıyordu. Bugün paralarını alabilmek için şirketin Ümraniye'deki binasına çok sayıda kişi gitti.
Ancak üyeler, plazada bulunan iş yerinin boşaltıldığı bilgisini aldı. Hürriyet Dünyası'nın da ulaştığı bilgilere göre, şirket yetkilileri faaliyet gösterdikleri plazayı hafta sonu boşalttı.
ÇİFTLİK BANK GENEL MÜDÜRÜ: BEN DE KANDIRILDIM
Öte yandan, dün Beykoz'ta gerçekleştirilen ve sadece Çiftlik Bank bayilerinin katıldığı toplantıda Genel Müdür Niyazi Karakoç adeta itiraf niteliğinde sözler söyledi.
Toplantıya katılan bir bayii yetkilisinin aktardığı bilgilere göre Karakoç, 'Ben de kandırıldım' diyerek şu sözleri söyledi: "İşler iyi gitmiyor. Mehmet Bey'e (Mehmet Aydın) ulaşamıyorum, dönüş alamıyorum. Başınızın çaresine bakın."
Bugüne kadar dalga geçmek için yazmıştım ama bizim arkadaşlar güzel bir versiyonuna başladılar , beklemede kalın :D
Ciftlik Bank - DUYURU
3 Ocak 2018 tarihinde Ciftlik Bank... | Facebook
genel müdür beni de kandırdılar demiş :D :D
bedava peynir sadece fare kapanında olur diye boşa dememişler
https://www.youtube.com/watch?v=QjBVFxOY9DI
mehmet aydın temsili :D
tablete klavye takmışlar :) bilgisayar diye kandırıp 5200 tl ye satıyorlar. yok efendim neymiş, bu bilgisayarlar müşterilerin websitelerinin google levelini arttırıp ilk sayfada çıkmasını sağlıyormuş, bu da pahalı bir şeymiş ve müşterilerden aldıkları paranın bir kısımını paylaşıyorlarmış yatırımcılarıyla, :)
bu millet doymaz.
Detay maxinet
Cok ciddi bir firmaymis iceri parnak iziniylen giriliyormus :)
YouTube
Bu bizim millet akillanmaz arkadas.
Biri vardi youtubede videolari vardi bu sistemden 3-4 kez dili yanmis hala devam ediyor bu sefer gercek bu kisiler diye bide millet reis arkadandayiz biz diyenler vardi.
Hepsini dene tarafını seç :D
http://i63.tinypic.com/15fr87l.jpg
bu ethereum mining olsa gerek. Duymuştum kendi iyi bir sistemle aylık 300dolar kazanan sistemler var. Verdiğin para sadece bilgisayar sistemi toplama, donanım parası. Ekran kartı, anakart vs alarak bilgisayarı açık bırakıyorsun kendi kendine çalışıyor sistem. Giriş parası vs. yok
Konu hakkında bilgim bu kadar nedir ne değildir bilmiyorum
youtubeda bi adam var amazondan para kazaniyorum vs. habasi yapip lambo aldim diye video koymuştu gecen gordum.bu sistem nasil acaba vurgun mu buda
Yuz binlerce uyesi bulunan Ciftlik Bank ile ilgili flaş gelişme - Sondakika Ekonomi Haberleri
"Çok kısa sürede on binlerce kişiden yüz milyonlarca lira toplayan Çiftlik Bank sırra kadem bastı! Yatırdıkları paraları almak için şirketin merkezine giden vatandaşlar, şirketin sessiz sedasız boşaltıldığını öğrendi. Çiftlik Bank Genel Müdürü Niyazi Karakoç'un ise bayilerle bir toplantı yaparak 'Ben de kandırıldım. Mehmet Aydın'a ulaşamıyorum. Başınızın çaresine bakın' dediği öğrenildi. Akşam saatlerinde ise üyeler bir başka haberle sarsıldı. Çiftlik Bank'ın Facebook hesabı da kapatıldı."
Yeni moda tabii, kandırıldık diyen yırtıyor :D
şu şişkoya para kaptıranın aklından şüphe ederim
Ben eski girdiğimden karda kapattım
4800 tl kardan zarar yazdım olsun önemli değilde
620.000 tl yatıran dayı hastanelik olmuş
Ne hikayeler var
Ben miningden geleni attım 1 aylık parasını yani riske atılabilir dedim
600 tl lik şarküteri ürünü almışım yatırdığım harici 3000 tl kazanmışım
Riskliydi ucuz karlı yırttım
Diğer ponzilerime devam ediyore
Konu kilitlenebilir amacına ulaştı :)
Mehmet Aydın ceo derdi olan o na gitsin diyeceğim de
Adam gitti
Ben demiştim önceki mesajlarımı check edebilirseniz
Çöpe atacak parayla girilecek işti
Kendi düşen ağlamaz
Her koyun kendi bacağından asılır
Düşeninde dostu olmaz
Yönetim zaten bu tarz konuları yasakladı gibili bey
Bunu niye kaldırmadılar onu çözemedim
Neyse gerekte kalmadı zaten
Ata binen üsküdarı geçti
Alacaklılar tesisleri basmışlar.
Son dakika: Ciftlik Bank'ta kritik gelişme! Alacaklılar kamyonlarla bastı! - Haberler
500 MİLYONDAN FAZLA TOPLADILAR
SPK'nın hazırladığı rapora göre Çiftlik Bank, 2016-2017 arasında 77.843 kişiden toplam 511.7 milyon TL topladı. 62 bin 877 kişiye 398.3 milyon TL ödeme yaptı. Kalan 113.4 milyon TL Kuzey Kıbrıs'a aktarıldı. Papara dışında G-pay ve Epin gibi ödeme sistemlerinden de Kıbrıs'a yaklaşık 120 milyon TL gönderildiği tespit edilmişti.
ciftlik bank - #74976253 - ekşi sozluk
Ne derece doğru bilmiyorum ama olasılık dahilinde bu ülkede her şey.
Yigit-Y ile ne tanıştım ne de yolda görsem tanırım. Adama neden sürekli yükleniyorsunuz gerçekten anlamıyorum.
Riske edeceğim miktarla girdim, kazancımı aldım çıktım demiş. Bunun neresi salaklık? Zaten sistemin bir süre sonunda patlayacağı başından belliydi. Riskli bir yatırım olduğunun ve sistemin ne olduğunun farkında. Sanki yigit paraları cebe atıp kaçmış gibi tavır almışsınız.
Mal gibi evini barkını satıp kısa yoldan emeksiz para kazanırım derdinde olanlara laf söylenmeli. Evet ortada bir dolandırma var. Aklı olup denemek isteyen kendine göre unutacağı miktarla riske giriyor sonra kafasındaki limite gelince çıkıp gidiyor. Bunu gören bizim uyanık Türk insanımız da evini barkını satıp "ondan" daha çok kazanıcam derdiyle çarpılıyor.
Bana göre borsadan farkı yok bu işlerin. Riskli kağıda girersin, kafandaki limite gelince çıkarsın. Çıkmayıp daha çok dersen bir gün o kağıt manipüle olduğunda kimin kapısına dayanacaksın?? Merak eden varsa yakın zamandaki aselsan, faruk süren ve acun ılıcalının transtürk üzerinden yaptığı kurgu vs. incelesin.
bu sistemin dolandırıcılık olduğunu söylediğimizde, bizim zihniyetimizle aklı oranında dalga geçen, insanların para kazanmasını engellemeye çalıştığımızı söyleyen, bu gibi 'YATIRIM!!??!!' yapanlara yol gösterdiğini söyleyen birini takdir etmeliydik haklısın... şimdi de çıkmış ironi ve aklınca bizimle taştaş geçtiği 'girmeyin kardeşim bitcoine çiftlik vs para yatırmayın!' dediği cümleleri 'ahanda bakın ben böyle demiştim!' diye ortaya koyuyor :) demiştim ya, şuraları okuyan dolandıranın da dolandırılanın da zihniyetini çok iyi anlayabilir...