User Tag List

Sayfa 24/44 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon
826 sonuçtan 438 ile 456 arası

Konu: Çiftlik Bank Hakkında

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben demiştim de girmeyin diye de tam olsun, kına işinde para yok ama kösele işine girebilirsin, iyi becerirsin orda...
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben özel mesajlara cevap vermiyorum

Yine yazıyorum

Forumdan kimse çiftlikbank detay maxi miş bitcoinmiş

GİRMESİN

Bunlar kumar diyorum

Ama kime diyorum işte

Kimse bizi dinlemiyor

Alıntı alarak da cevap versem bir yere varamayacağız

Tekrar yazayim

Bunlar titannnn bunlar piramitttt bunlar paranızı kopartan sistemler

Özellikle Mining İşine sakın sakın girmeyin

Yarın patlar bu işler

Hadi herkese kolay gele

Artık üst profile terfi ediyorum

Son kez SAKIN yatırım yapmayın beyler

Özellikle mining
    Benim yazdıklarım belli de neyse

600k filan kaybedenler nasıl bir malmış ben onları dinliyorum gruplarda

Komedi filmi gibi
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim yazdıklarım belli de neyse

600k filan kaybedenler nasıl bir malmış ben onları dinliyorum gruplarda

Komedi filmi gibi
    benide alsana o gruba. 05076974834

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yigit-Y ile ne tanıştım ne de yolda görsem tanırım. Adama neden sürekli yükleniyorsunuz gerçekten anlamıyorum.

Riske edeceğim miktarla girdim, kazancımı aldım çıktım demiş. Bunun neresi salaklık? Zaten sistemin bir süre sonunda patlayacağı başından belliydi. Riskli bir yatırım olduğunun ve sistemin ne olduğunun farkında. Sanki yigit paraları cebe atıp kaçmış gibi tavır almışsınız.

Mal gibi evini barkını satıp kısa yoldan emeksiz para kazanırım derdinde olanlara laf söylenmeli. Evet ortada bir dolandırma var. Aklı olup denemek isteyen kendine göre unutacağı miktarla riske giriyor sonra kafasındaki limite gelince çıkıp gidiyor. Bunu gören bizim uyanık Türk insanımız da evini barkını satıp "ondan" daha çok kazanıcam derdiyle çarpılıyor.

Bana göre borsadan farkı yok bu işlerin. Riskli kağıda girersin, kafandaki limite gelince çıkarsın. Çıkmayıp daha çok dersen bir gün o kağıt manipüle olduğunda kimin kapısına dayanacaksın?? Merak eden varsa yakın zamandaki aselsan, faruk süren ve acun ılıcalının transtürk üzerinden yaptığı kurgu vs. incelesin.
    bu sistemin dolandırıcılık olduğunu söylediğimizde, bizim zihniyetimizle aklı oranında dalga geçen, insanların para kazanmasını engellemeye çalıştığımızı söyleyen, bu gibi 'YATIRIM!!??!!' yapanlara yol gösterdiğini söyleyen birini takdir etmeliydik haklısın... şimdi de çıkmış ironi ve aklınca bizimle taştaş geçtiği 'girmeyin kardeşim bitcoine çiftlik vs para yatırmayın!' dediği cümleleri 'ahanda bakın ben böyle demiştim!' diye ortaya koyuyor demiştim ya, şuraları okuyan dolandıranın da dolandırılanın da zihniyetini çok iyi anlayabilir...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

safaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abiler bu isin dolandirici oldugunu ve bir gun patliyacagini hepimiz biliyorduk. Ama cogumuz cesaret edemedik. Kolay kazanamiyoruz cunku. Kazandigimizida buraya yatirmak yemedi. İlk zamanlar gostermelik kar birakip sonlara dogru patlicagini hep tahmin ettik. Bu durumdan aramizda karli ayrilan arkadaslarimiz oldu. Valla tek kelime adamlara helal olsun. İyi zamanda girip iyi zamanda cikmislar. Yigiti tanimam etmem forumdan takip ederim hep. Adamda deli cesareti var ve genelde kazaniyor. Helal olsundan baska dicek bisi yok.

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim milletin kafası bazen hakkaten çalışmıyor.. Ulan bi işten herkes nasıl kazanabilir
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Piramit sistemlerde ilk girenler kazanır. Ortalarda girenler sistemin ömrüne bağlı olarak zararsız ufak karla çıkabilir. Son zamanlarında girene de malesef bütün ihale kalır.

Devler bu kadar örnekleri varken hala nasıl izin veriyor bu tür oluşumlara inanılır gibi değil.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    youtubeda bi adam var amazondan para kazaniyorum vs. habasi yapip lambo aldim diye video koymuştu gecen gordum.bu sistem nasil acaba vurgun mu buda
    yok yazılım yaptık bilemem ne boş iş o da... girdim o videonun verdigi linke, bişeylere üye olman gerek, para yatır bilmem ne diyordu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iddiaya evini arabasını satıp basan adamların yaptıgı şey gibidir bu çiftlik bank olayı. Ha elinde 500 1000tl vardır, geri dönüşü olmazsa üzülmeyecegin bi rakamdır yatır katıl. Kazanırsan ne ala, kazanmama durumunun yüksek olmasına ragmen. Ama kazanmayıp kaybettin mi de bi de batarsa firma, hele hele evi arabayı basmışsan aglama be bi zahmet.

Ulan altımdaki söz er'ler bile 10.000tl bastım diyor bana para gitti şimdi ses kayıtlarıyla övünüyor, toplaşacaz alacagız bu parayı diyor. Dedim o iş yaş.

Öncedende yazdım bu at eşek inek işlerine ben normal askerdeykende yapanlar vardı, adam 30.000tl kaybetti eşi boşandı, adamın hatta silahına el koydular intihar etmesin diye. Bizim millet para için kendine vurduracak yakında, aç dötü yüklü miktar para var deseler domalır bi sürü insan

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kısa yoldan köşeyi dönme planları olduğu sürece bu olaylar çok yaşanır.

dediğim gibi sorun aslında sen uyarını yapıyorsun abi yapma etme diyorsun ama adam sana inanmıyor.

sanki onun kötüğününü düşüyorsun o para kazanmasın istiyorsun sanıyor.

Dolap beygiri filminden bir kesit

Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    YouTube

Lik'de film fulmuş saniyesini ekledim
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sisteme girenler ancak yeni üye girişi devam ettiği sürece para kazanacaklarını çok iyi bildiklerinden, gerçek bilgiler ve geçmişte yaşanmış örnekleri sunarak yeni üye girişini azaltacak, engelleyecek, yeni üyelerin hevesini kıracak davranışları ve bu şekilde davrananları da sevmemeleri normal...
    bu sayfada tam olarak bu yapıldı
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2-3 ay önce "çok para kazanacayük" diyip ellerini ovuşturanlar dün çiftlikleri basmış..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dty maksi içinde müritleri fena videolar upload etmiş. Kıskananlar çatlasın, kedi ciğer mundar dermiş vs gibi çeşitli argümanlarla çekilmiş sürüyle video var.

Adam sistemini anlatırken bildiğin paint üzerinden video hazırlamış ve bununla insanları kandırabiliyor.

Bu ülke Titan, Jet Fadıl, Kairos ve şimdide Çiftlik bank gördü okudu ama ertesi gün unuttu malesef.

Arkadaşlar hiç kendinizi kandırmayın, kimseyi aldatmayın! insanların kısa yoldan zengin olma hayalini kullanarak dolandırıcılık yapıyorlar.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sisteme arkadaşım girmişti,

umarım çiftlik bank bir otobüs, binmesini bilmeli. son durağa gelmeden, inmesini bilmeli sözümü dinlemiştir.

telefonuna ulaşamıyorum.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wallaha ben bu kadar enayi varken neden ben bunları dolandıracak kadar kurnaz, vicdansız, gözükara değilim diye düşünmeye başladım

keriz o kadar çok ki paralarını yerken hiç vicdan azabı çekmemek lazım aslında
    sonuçta kafalarına silah dayamıyorlar gasp etmiyorlar
    ortada rıza var
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ponzi şeması, adını Charles Ponzi ‘ den almıştır. Kısacası bu tekniği 1910 yılında uygulayan ilk kişinin isminden gelmektedir. Aslında türklere Ponzi ‘nin ne olduğunu anlatmak çok zor değildir. Türkiye’de yıllar önce bir TİTAN saadet zinciri kurulmuştu. Ve devlet tarafından el konulup kapatılmıştı. Neydi bu adamların gelir modeli ? Sisteme 10bin euro civarından bir para veriyorsunuz ve sonra her ay size 3000-5000 euro gibi bir para ödeniyordu. yatırdığınız paraya faiz veriyorlardı yani.

Ancak bu faiz herhangi bir yerden gelmiyordu. para işletilmiyordu. Para borsada veya forexte işletilmiyordu. Sistemdeki insanların aylık aldığı faizler, sisteme yeni katılan insanların ödedikleri giriş parasından gelmekteydi. Yani bir gün sisteme yeni üye girişi duraksadığı zaman sistem çökecek. Ve olan son giren kişilere olacak �� Ki bu sistemlerde hep en büyük kaymağı ilk girenler yemektedirler. Para bir şekilde işletilse bu tamamen yasal olacak. Çünkü bir değer artışından ötürü bir geliriniz olmuş oluyor.

Yani siz paranızı altına bastığınızda 2 ay sonra sattığınızda 100TL kazandığınızda, devlet baba size kızmaz. Çünkü o 100TL nin nerden geldiği bellidir. “Değer Artışından ötürü Kazanç” olarak nitelendirilir. Şahıslar için 20.000TL’den aşağı olursa eğer herhangi bir vergiye tabii değildir. Ancak daha üst rakamlara ulaştığınızda devlet %20 stopaj kesmektedir. Yine de yasaldır sonuçta. Ancak Ponzi yöntemi uygulandığında gelen gelir, herhangi bir değer artışı değil, başkasının parasını alıp haberi olmadan bir başkalarına pay edilmiş olur. Ve bu da tamamen yasa dışıdır.

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ponzi şeması, adını Charles Ponzi ‘ den almıştır. Kısacası bu tekniği 1910 yılında uygulayan ilk kişinin isminden gelmektedir. Aslında türklere Ponzi ‘nin ne olduğunu anlatmak çok zor değildir. Türkiye’de yıllar önce bir TİTAN saadet zinciri kurulmuştu. Ve devlet tarafından el konulup kapatılmıştı. Neydi bu adamların gelir modeli ? Sisteme 10bin euro civarından bir para veriyorsunuz ve sonra her ay size 3000-5000 euro gibi bir para ödeniyordu. yatırdığınız paraya faiz veriyorlardı yani.

Ancak bu faiz herhangi bir yerden gelmiyordu. para işletilmiyordu. Para borsada veya forexte işletilmiyordu. Sistemdeki insanların aylık aldığı faizler, sisteme yeni katılan insanların ödedikleri giriş parasından gelmekteydi. Yani bir gün sisteme yeni üye girişi duraksadığı zaman sistem çökecek. Ve olan son giren kişilere olacak �� Ki bu sistemlerde hep en büyük kaymağı ilk girenler yemektedirler. Para bir şekilde işletilse bu tamamen yasal olacak. Çünkü bir değer artışından ötürü bir geliriniz olmuş oluyor.

Yani siz paranızı altına bastığınızda 2 ay sonra sattığınızda 100TL kazandığınızda, devlet baba size kızmaz. Çünkü o 100TL nin nerden geldiği bellidir. “Değer Artışından ötürü Kazanç” olarak nitelendirilir. Şahıslar için 20.000TL’den aşağı olursa eğer herhangi bir vergiye tabii değildir. Ancak daha üst rakamlara ulaştığınızda devlet %20 stopaj kesmektedir. Yine de yasaldır sonuçta. Ancak Ponzi yöntemi uygulandığında gelen gelir, herhangi bir değer artışı değil, başkasının parasını alıp haberi olmadan bir başkalarına pay edilmiş olur. Ve bu da tamamen yasa dışıdır.
    en aciklayici videolardan biri

YouTube

Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler