User Tag List

Sayfa 25/44 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon
826 sonuçtan 457 ile 475 arası

Konu: Çiftlik Bank Hakkında

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizce Kyani zayıflama urunu satımı altında saddet zincirimi

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet.

YouTube
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aynı bokun lacivertiler mertcan bulasma
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ürünün tipi değişiyor ama sistem hep aynı. Birisi inek, tavuk, yumurta veriyor diğeri laptop veriyor tıkla diyor. Bunlar zayıfla diyor

Herkes bokun içine birbirini çekerek bokta boğulmamaya çalışıyor

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok benim işim olmaz

ben emekci adamım kendi paramı bana yetecek sekılde anlımın teri ile kazanıyorum Allahıma sukur

bu ıse bulasıp sımdı plazalar ferrarı lere bınen kısıler tanıyorum da
    sonu ne olacak merak edıyorum

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    “Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.”

Mustafa Kemal Atatürk
    Tango-1 never dies.

said_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işler nitelikli dolandırıcılık suçuna girmiyomu?

her aklına esen ya birşeyler sattırıyo ya inek aldırıyo.

Kimsede demiyomu bu nedir ya bi dur diyelim diye.

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amator Bir Rapci Olarak Ciftlik Bank Mehmet Aydın (CEO İcerir) - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

bu çocuu da piyon olarak kullanmışlar muhtemelen. aralarında en temiz yüzlüsü buydu herhal
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok benim işim olmaz

ben emekci adamım kendi paramı bana yetecek sekılde anlımın teri ile kazanıyorum Allahıma sukur

bu ıse bulasıp sımdı plazalar ferrarı lere bınen kısıler tanıyorum da
    sonu ne olacak merak edıyorum
    O şekilde bir PR olayın ana teması.. Bağ hele sende bin.. Sonra gelip ona biniyorlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hahayt çoluk çocuğuyla açlıktan geberseler merhamet edeni sxsinler..

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buranın sürekliliğine inanıp yatırım yapmak ayrı bi olay ona hiç değinmiyorum. Asıl konu bence sürekli inceleme başlatıp daha sonrasında şirketle ilgili aksi yorum yapmayan devletin ilgili kuruluşlarıdır. Bunu gören insanlarda yatırıma devam edip yeni üye olanlar oldu. Kendi halkını böyle şeylere inanacak konuma düşürenlere selam olsun.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskişehirdeki Çiftlik Bank Şarküteri kapalıydı. Az önce yanından geçtim az bi ürün vardı her şeyi bırakmışlar. Raflar güzeldi atacaklarsa onları istiyim bari
    Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kazan doğurunca alınıyorda kazan ölünce neden herkes kazan kaldırıyor?
    böyle olacağı belliydi açık net giren herkes de bilerek girdi. En başında ayıksaydım bende girerdim ama ben durumdan haberdar olduğumda artık geçti patlayacak diye girmedim.
    Kazananlara afiyet, kaybedenlere geçmiş olsun.

Han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazi benim degildir sadece alinti yapiyorum. Okuyun lutfen facebookda bir yorum gordum paylasmak istedim:

"Ben çiftlik bank yatırımcısıyım... Bu çocuk elinden geldiğince mücadele verdi,,, fakat onu bu duruma zorladılar... Şener şen in namuslu diye bir filmi var...o filmi izleyenler ne demek istediğimi anlar... Bakanlık olaya müdahale edene kadar herşey iyiydi... Yalan gazete haberleri ile mücadele etti, büyük çiftlik sahipleri olan para babaları ile mücadele etti,Sisi Seyhan Soylu denen insan evladı ile mücadele etti... Çiftlik Bank hakkında çıkan yalan haberler, Garanti bankası yada başka bir kuruluş için yapılmış olsaydı bu kadar dayanamazdı, batardı... Bakanlık istese bu işi usulünce kimse zarar görmeden yavaş yavaş sonlandırabilirdi...Ortada 1 milyonu geçkin kişiyi ilgilendiren bir rakam var...Bu göz ardı edilemez rakamı, aileleri, yaşanacak aile facialarını hiçe sayıp, bakanlık tarafından yapılan olumsuz açıklamalar neticesinde olaylar bu hale geldi...Onun haricinde halk, yalan haberlere karşı,medya ve para babalarına karşı, köşe yazarlarına karşı, Sisi ye karşı, yönetim ve Mehmet Aydın ve yatırımcılar hep şirketin arkasında durdu..destek oldu.... bakanlık ta vatandaşını desteklemeli idi... herkes parasını alıyordu...Ama Bakanlık yaşanacak aile facialarını umursamadan olayları bu hâle getirdi....Çok yuva yıkılacak, bakanlık vatandaşın mağdur olmaması için soruşturma başlattığı anda, herşey birden tepetaklak oldu,onun öncesine kadar herşey yolunda gidiyordu, Avrupa nın ve Türkiye'nin en büyük besi çiftliğinin temellerini atacakları anda, para baronları,hep bir elden saldırıya geçti, işin içine bakanlığın olumsuz açıklamaları gelince, mağdur sayısı üç katına çıktı..."

jokey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deveye diken, tatlı su kurnazı geçinen cahillere de ziken yaranır hahahahahahh helal olsun tosbahaya
    98 106 GTI 34 TJ 1247

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulkede yasanan bu ve bunun gibi akil ile bagdastirilamayacak trajikomik vakalar o kadar cok ki, Kemal Sunal yasasaydi issiz kalirdi, bunlardan daha iyi mizahi kim nasil yapsin? cem yilmaz bile gosteri yapmiyo ne anlatsin ki adam...
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazi benim degildir sadece alinti yapiyorum. Okuyun lutfen facebookda bir yorum gordum paylasmak istedim:

"Ben çiftlik bank yatırımcısıyım... Bu çocuk elinden geldiğince mücadele verdi,,, fakat onu bu duruma zorladılar... Şener şen in namuslu diye bir filmi var...o filmi izleyenler ne demek istediğimi anlar... Bakanlık olaya müdahale edene kadar herşey iyiydi... Yalan gazete haberleri ile mücadele etti, büyük çiftlik sahipleri olan para babaları ile mücadele etti,Sisi Seyhan Soylu denen insan evladı ile mücadele etti... Çiftlik Bank hakkında çıkan yalan haberler, Garanti bankası yada başka bir kuruluş için yapılmış olsaydı bu kadar dayanamazdı, batardı... Bakanlık istese bu işi usulünce kimse zarar görmeden yavaş yavaş sonlandırabilirdi...Ortada 1 milyonu geçkin kişiyi ilgilendiren bir rakam var...Bu göz ardı edilemez rakamı, aileleri, yaşanacak aile facialarını hiçe sayıp, bakanlık tarafından yapılan olumsuz açıklamalar neticesinde olaylar bu hale geldi...Onun haricinde halk, yalan haberlere karşı,medya ve para babalarına karşı, köşe yazarlarına karşı, Sisi ye karşı, yönetim ve Mehmet Aydın ve yatırımcılar hep şirketin arkasında durdu..destek oldu.... bakanlık ta vatandaşını desteklemeli idi... herkes parasını alıyordu...Ama Bakanlık yaşanacak aile facialarını umursamadan olayları bu hâle getirdi....Çok yuva yıkılacak, bakanlık vatandaşın mağdur olmaması için soruşturma başlattığı anda, herşey birden tepetaklak oldu,onun öncesine kadar herşey yolunda gidiyordu, Avrupa nın ve Türkiye'nin en büyük besi çiftliğinin temellerini atacakları anda, para baronları,hep bir elden saldırıya geçti, işin içine bakanlığın olumsuz açıklamaları gelince, mağdur sayısı üç katına çıktı..."
    Yediler dağ gibi çocuğu vah vah

İnanmayın böyle şeylere güzel kardeşim. Farklı algılar yaratıp kapatma çabaları bunlar. O çocuk şuan elinden geldiğince hangi ada ülkesine parayı gömsem hangi tropikal kokteyli söylesem diye düşünüyordur

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu yazılan cahilce şeylere inanan herkes kandırılmaya razı olmuştur, müstehaktır gözümde. Hiç de üzülmem umursamam da. Neredeyse bıraksaydılar da rahat rahat soysaydı demişler.

Ülkedeki bir çok tepki resmen postanın az geldiğini gösteriyor. Hakkını veremiyorlar böylelerinin demek ki.
    Alıntı bhb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memlekette beyaz olup tutulmayan tek şey kedi herhalde

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şişko paraları muhtemelen Hawaii'de yiyodur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler