Neden üzerine alındın?
Printable View
Şu Range Rover yüsekliğin de egosu olan arkadaşa tekrar ve son kez yapıp forum kullanıcı görevimi yerine getiriyorum.
Dava aç, insan hakları mahkemesine git alacağın sonuç sıfır. Televizyonlara çık ben 74 bin km'dir servise getiriyorum mehmet usta bu değil garanti isterim de alacağın sonuç sıfır.
Bu motorlar kronik sayın myk, bu motorlar yatak sarar. 3,4 yıl önce JLR bildiri yayınlayıp eski motorlar için müşterilerinize surcharge ödemelerini acil yapın elimizde parça kalmadı diyordu. Bundan 10 yıl önce bu araçların kranklarını sıfır olarak 1.000 adet alsaydım bugün ferrari'ye biniyordum yok krank yok yatak yok tamir olmuyor diyip atıyorlar kenara çünkü problem yatak veya krank değil sorun başka onu da sana nah söylerim bu egoist tavrından dolayı
İstinye borusan'da ise aracın orda tanıdığım çok var sana orda bile yardımcı olurdum ama şimdi nah olurum. Sürün amk
Bi yetkili servise sen gidiyorsun zaten bu ülke'de geri kalan herkes mehmet usta'nın peşinde filtre değişti mi diye dolaşıyor.
Salın bu abiyi kendi haline mahkeme açsın sonucu beklesin. Borusan sıfır hatalı araba sattığı halde bile bile suçlu olduğu halde kararı temyize götürüp işi uzatan firma senin bi tane motorun için buyur parası bu mu diyecekler
Böyle durumlarda biraz daha alttan almakta fayda var. 100.000 tl durduk yere masraf çıkmış, adam kötü bir şey de dememiş. Herkes arabadan anlamak durumunda değil, servise gidip ne parça takılmış vs. bilemeyebilir, anlamayabilir.
Biriniz boru döşesin, biriniz nahlar falan. Halden anlayalım biraz arkadaşlar. Kendi başımıza gelse de aynı arkadaş gibi ne yapacağımızı şaşırırız. Tamam ben de dahil herkes öneride bulunuyor ama şuan o cebinden yüksek meblağlar çıkmadan yaptırmak istiyor haklı olarak ve ilk etapta servise yaptırım olabilir mi onun peşinde.
Benimde düşük km de sürekli servise giren aracımda böyle bir sorun olsa ben de, siz de öncelikle cebimizden nasıl en az para çıkar, yaptırım şansımız var mı onu kovalarız.
Paran varsa Range Rover, paran yoksa Game Over!
Yetkili servis kadar öpemez emin olun hee siz derseniz yetkili servisi seviyorum kimse bir şey diyemez aşkınıza karışamayız konu açtığınız için çözüm üretiliyor. Ben şuan mini cooper sahibiyim daha öncede bmw aracımız oldu bundan sonrada olucak plaka ampulüne kadar geçen sene yetkili servisten alıyordum şimdi kapısından geçmem. Bmw ile kaza yaptığımızda 30 bin masraf çıktı araya tanıdık sokunca aynı servis bir dahakine 13 bin masraf çıkardı bu nedir şimdi öpülme değilmi tamam bunu herkes yapar ahmet ustada yapar. Gelin size iki bmw yetkili servisi arasındaki olayı anlatim aracımı servise bıraktım herşeyine bakıldı rutubet kokusu alıyordum gazlarken bu sebepten hiç bir sorun yok dediler arabayı aldığımın ertesi günü istanbula geldim dönüş yolunda lak dedi araba haralet yaptı. Ben arabayı maslakta bir servise çektirebilirdim ama yapmadım gittim yaşadığım yerdeki yetkili servise aracımı bıraktım. Burası sanayide veya yol ağzında bir yer değil tek bmw bayiği yetkili bu arada 2 gün sonra aradım aracınıza motor yapılcak dedi sebebini sordum gevelediler ettiler gittim ufak tartıştım arkada silindirin orda bir kapak varmış o fırlamış ben o sıkıntı için aracımı bu arkadaşlara bırakmıştım zaten bulup yapamamışlar tamam dedim sadece o parçayı alalım olmaz dediler set halinde geliyor komple motorun üstü değişicek. Ben kavga dövüş parça numarasını aldım başladım aramaya tabi başka bmw servislerini aramıyorum bmw parçayı getirmiyor çünki şeytan dürttü avcılar borusanı aradım parça numarasını verdim bana parçanın 15 tl ücreti olduğunu söylediler kabul edersem getirip yollucağınıda belirtti ordaki arkadaş burdansa allah razı olsun ben o parça için 5 bin tl para verecektim en az o parça geldi hatta bayrama yetişsin diye işimi gücümü bıraktım araba kiralayıp istanbula geldim gün içinde yetiştirdim ne oldu biliyormusunuz aracımı yapılması için sıraya soktular aracım 2 haftadır zaten ordaydı bayram falan 1 ay orda 15 tl lik parça için yattı. Bundan önce parçayı getirdiğim için bana göz dağı verdiklerini saymıyorum bile bu parça olmayabilir takamayız vs gibi. Ben bunları şikayet edince dalga geçer gibi neden şikayet ettiniz diye aradılar. Ben o günden sonra hayatta gitmem yetkili servise sanayideki ahmet ustaya gidierim bakar gerçek sıkıntıyı söyler parça fiyatını yanımda alır sen al arabayı bir şey olmaz der 3 gün sonra parça için çağrırı 1 saate takar o saate başka araba almaz bende rahatça giderim.. Madem aracınıza 100 bin tl masraf çıkardılar halen ne için servis diyorsunuz dava açsanız napıcaksınız en az 6 sene kazanmayımı bekliceksiniz ben söylim yine kazanamazsınız garantisi bitmiş servis garanti veremez ki ne ***** sizin 72 bin km boyunca kesicide kullanmadığınız. Burda size iyilik için öneride bulunuyorlar siz bmw sahibi olup olmadıklarını soruyorsunuz.
Bu zihniyet doğru değil, kolumandan alıyorum ben size güvendim, ben Mercedes aldım nasıl bozulur markaya güvendim yaklaşımı.Kurumsal yerden(markadn aldın diye herşeyini karşılacak anlamına gelmez.
öyle olsa garantileri 7-8 yıl filan verirlerdi bütün markalar safmı:)
Rr herkes binemez
Diyen ustamı bir kez daha alkışlarım
Adam harbiden haklıymış
Rr*3 ibanda para olacak derdi
Taştaş kebabı zannederdim
Arasıra gaza gelip RR ilanlarına bakanlar topluluğu olarak ;
Bu konudan sonra muhtemelen kimse ilanlara tıklamaz bile :)
Şahsen artık bakarken "mazallah bi tarafı bozulur mozulur" diye saniyede kapatıyorum ..
Çalıştığım şirketin garajda yatan e39 5.20'si var.
3 ayda bir özel BMW servisinden 20.000 TL fatura ile geliyor :D
Şirkette namı senede kendisi kadar masrafı olan araba :D
Sanayide hep sagda solda uzun sureli yatanlar vardi.Bende hep koruk sorunu sanirdim meger sorun daha buyukmus.
Gecmis olsun insallah cozerseniz yanliz garanti sartlari ve sonrasini iyi arastirmak lazim.
Ornek olarak garanti suresi bittikden sonra arac yetkili servisi devamli geliyorsa garanti kapsamindadir gibi birsey yazmasi lazim ama bildigim kadariyla oyle bir yazi yok.
olay nerelere gelmiş arkadaş zaten mağdur servis kötü niyetli olabilir araç problemli olabilir ama zaten mağdur olana yüklenmeye gerek var mı?
ayrıca herkes herşeyi çok iyi bilmek zorunda değil ısrar da edilmemeli yetkili serviste de sanayide de yamuk yapan insanlar mevcut. al birini vur ötekisine. Ama unutmayın yetkili serviste yapılan işlemde en azından muhatap, fatura, kamera kaydı, servis kaydı birebir mevcut.
Gene yazayım bence dava falan uğraşmayın birşey çıkmaz. arabayı bu hali ile satın sonuçta km nedeniyle alan olur. Alan kişi işten anladığı için tamir ettirir satar. Her markada problem olur.
hocam yüklenme kısmının neden olduğuna bakmak lazım, Borusan maalesef böyle, arkasında durmaz, ömür boyu da götürsen iyi niyete sokmaz, piyasada daha uygun bulunabilir yazmışız bunda bir yanlışlık var mı? alınan cevaplar ortada, siz ne bilirsinize gelmiş olay, sonrasında ise insanlar bildikleri anlatmışlar, servisle olan kendi sorunlarını bu konuya uyarlamışlar... herhalde TR de satılan tek RR bu değil, Borusan'a giden tek kişiler de bunlar değil...
@Mehmetmert buraya gel hele yiğidim. Doğuş Oto çalışanı senin aracınla test diye gezmeye nasıl gittiğini üzerine senin nasıl hakarete maruz kaldığını ve firmanın nasıl çamura yattığını bu abi'ye hele bi anlat.
sıfır aldığımız F30 3.20d GT Xdrive'ın transfer kutusu arızalandı, garantiden değişti, garanti bittikten sonra bir daha arızalandı, ne yaptı Borusan? bizde şu kadar aracınız var, sürekli müşterisiniz, zaten aynı arızadan bir kere değişmişiz, gelin halledelim mi dedi sizce? dışarıda 10bin TL olan transfer kutusuna 8bin euro verildi, yani şimdinin parası 40 bin tl... adamlar motora 100bin istemiş, arkadaş haklı mı? biz ne kadar haklıysak o da haklı ama Borusan'da sökmüyor işte, şimdi ne demeliydik arkadaşa??? baldızımın arabası 3 sefer parktaki ufak vurmalar sebebiyle Borusan'da boyandı, 2 çamurluk ve 1 tampon, ben aracı satarken es kaza hasar sorgularken 40 bin tl hasar gördüm, 8 bin tl yedek anahtar, 32bin tl boya- kaporta... aracı ilandan çektim bunun üzerine, yani burada gerçekleri anlatınca mı suç yoksa gerçekten Borusan'ı sadece konuyu yazan kişi mi biliyor ?
oysa meşhur sözde
ilk sahibi Range Rover'e biner
ikinci sahibine Range Rover biner
demişlerdi...
geçmiş olsun can sıkıcı bi durum
Rr binip indirim beklemek... kusura bakmayında 140 post olmuş ama kaldıramayacağınız külfiyetlerin altına girmeyin.He ben para vermem mezarlık isiyle ugrasiyorum derseniz change yapınız.Borusan aynı borusan 273672 sayfada yazsak aynı yazarak kurtaramayız.
konuyu toplayalım
1-aracınız borusan çıkışlı mı ? sıfır alıdm demişsiniz ama nerden ?
2-garantiniz belli bir kmye kadar olsa atıyorum 5yıl 100 km ye kadar dava açın ama aksi takdirde kazanmanız çok zor abi
3-bence şuan yapıcağınız tekşey uzlaşmak borusanla motor parasını pazarlık edin makul fiyatlara çekmeye çalışın eğer borusan yanaşmıyosa yapacak birşey yok borusanda.
4-biz sizin yerinizde olsak aracı özel servise çeker motorunu yaptırırız ve satarız en az masrafla araçta bu şekilde kurtulursunuz düşük km range her zaman emsalinden daha iyi para yapar
yani tekrar geçmiş olsun diyorum acele etmeyin yanlış kararlar vermeyin arabayı mahkeme sürecinde 2-3 sene yatırıp daha çok zarar edersiniz bence
Çok iyi bir noktaya değinmişsiniz. 5 yaşına gelmiş megane'ımda iyi niyetten defalarca direksiyon ve vites derileri, bir kez yarı deri koltuğun minderi (Yıpranmadan dolayı), cd çalar, elektronik fren mekanizma arka fren aktüatörü (3bin lira civarı), gündüz farı ısısından dolayı ufak çaplı kararma(kılcak ağaç şeklinde) yapan ön iki far, kapı gergi zımbırtıları vs daha aklıma gelmeyen bir çok parça değişti. Bunların hepsi garanti bittikten sonra olmuştu. Garanti kapsamında da triger zinciri değişmişti (30küsür binde).
Şuan bmw kullanıyorum ve bmw kullanıcıları olarak grubumuz var. Borusan kesinlikle müşteri memnuniyeti odaklı çalışmıyor. İyi niyet diye bir şey yok. Garanti kapsamında olan aracım için bile sorunlar yaşadım. Aynı şekilde mercedes'te de müşteri memnuniyeti sıfır. Garantisi yeni biten aracın perdesinden gelen tıkırtıya bakmak için para istemek nedir? Mengerler bostancı kadar paragöz bir kuruluş görmedim.
bakın karşıda bir mağduriyet yaşayan var o yüzden yol gösterip uzatmamak en güzeli.
Ne demek istediğinizi anlamadım ama (eğer sanayide veya yetkili serviste çalışmıyorsanız) sanayide de yetkili serviste de sizden fazla zaman geçirmişimdir.
land rover ların tüm motorlarında bu durum geçerli mi? benzinli v8 leri, 2.7 dizelleride bu şekilde mi? tüm motorları mı tamir edlemiyor bu şekilde. discovery 3 ler sorunsuz deniliyor genel olarak. bende ileride düşünüyordum ama bulaşmamak mı lazım acaba?
hocam geçmiş olsun mahkemeyede verseniz bence bi şey değişmeyecek,zaten garantisi bitmiş arabanın,iyi niyet garantisinde tamamen bölge müdürünün insiyatifinde,
çoğu arkadaşımız özel servislerin iletişim yerlerini isimlerini yazmış onlarla irtibat kurun,yada motor hasarlı şekilde aracınızı satın.
2012 punto aracımın garantiden neler değiştiğini söylesem dibiniz düşer sanırım. Anlaşılan bu borusan falan müşteri nasılsa Zengin yolalım derdindeler
genelde aynı motoru kullananlar aynı şekilde sandık motor istiyo ama benzinli v8 ler için falan durum farklımıdır bilmiyorum 2.7tdv6 range sport discovery falan da aynı sıkınıtı mevcut 190 hp lik motordan bahsediyorum bu arada o daha da fena bir motor 3.0 *** yesin sorunlu olmakta :)
Bu postta resmen aracımı yetkili servise verdim diye beni suçlayan siz değilmişsiniz gibi davranmanız ilginç. Yoksa durduk yere sadece bana öneride bulunan birine neden farklı şeyler yazayım? Neyse konuyu çok dallandırmak istemiyorum.
Bazı arkadaşlarda paran varsa rr ye bin, yoksa binme yok efendim mezarcı gibi ifadeler kullanmış. Yahu arabayı bu durumda millete kakalayabileceğim bile söylenmiş. Artık söyleyecek pek bişey bulamıyorum....
Konuya dönecek olursak,
Dava açmak için avukat ile görüştüm. Lakin aracın şirket üzerine olması tüketici haklarından yararlanmamızda sıkınıtı oluşturabilir dedi kendisi. Bu konuda bilgisi olan var mı? ban biraz saçma geldi. Araştıracağım. Bundan sonraki süreçte Borusandan bakım kayıtları istenecek. Ayrıca son motor hasarınında ayrıntılı dökümanı istenecek. Şuanda tespit davasını açmış bulunmaktayız.
Ya şu cümleleri neyine güvenerek kuruyorsun anlamış değilim. Ben konuyu sanki 'arkadaşlar range miz var yaptıramıyoruz az çok deyip geçmeyin 3-5 bişey atın lütfen' diye mi açtım arkadaşım? Mezarlık işiymiş falan. Tanımadığın birine nasıl böyle ithamlarda bulunuyorsun? Şu yazdıklarını yaşına verip geçeceğim. Benim işim LandRover ile zaten Borusan sadece yetkili diye onunla önce görüştük.
Nasil bagnaz bir dusunce yapisidir bu? RR vb. marka otomobil satin alinca, acacagi masraflara da (ustelik markanin kendi hatasi olan bir sorun) eyvallah mi demek gerekiyor? Bu forumdakiler ask acisi yasayanindan dolandirilanana hepsine bi care buldular, burada adam iyi niyetiyle akil danismis herkes yerden yere vuruyor.
Gündüz yazacaktım vazgeçtim şimdi tekrar konusu açılmış. Cidden adam RR a biniyorsa o parayı vermek zorunda mı ya? Nasıl bir kafa yapısıdır bu? Benim aracımın piyasa değeri 55 bin tl 25 bin hasar çıkarsa sesimi çıkarmadan vermek zorunda mıyım? Ya da bana o mebla koymaz anlamına mı geliyor? Lamboya binen bi elemanda laf etmeden bir milyon lira ödesin masrafına mesela? Herkesin parası değerli kolay kazanılmıyor. Lüks arabaya biniyor diye dünya kadar masrafı gözü kapalı ödemek zorunda değildir çıkın şu mantıktan bu ne la :D