bugün cuma asıl ben onu merak ediyorum en ön saftalarmı acaba ?
bugün cuma asıl ben onu merak ediyorum en ön saftalarmı acaba ?
yeri gelmişken...
"Hep böyle neşeli misin?" sorusu üzerine hayatından örnekler veren Erol, bir anda duygulanarak ağlamaya başladı. Erol'un kendisini duygulandıran yanıtı ise şöyleydi: "Aslında ben çok gülerim ama bir o kadar da hüzünlü bir insanım. Mesela bir gün arabayla giderken, yanımdaki otobüse baktım, tıkış tıkıştı! Yağmur da yağıyordu, hava çok soğuktu. O an otobüse daha fazla bakamadım ve kafamı çevirdim. Gözyaşlarıma hakim olamadım. Çünkü ben o otobüsteki insanların ne düşündüğünü çok iyi biliyorum. Ben de otobüse biniyordum. Dragos'tan binip, Mecidiyeköy'e geçiyordum ve bir saat sürüyordu. O yüzden obüstekilerin ne hissettiğini iyi biliyorum.
Lan bende 250 bine ferrari varken yarısına kredi çeksemi diye düşünüyordum ahuhahshshs Şimdi ticarete atılabilirim ferrari alamadım kredi ile minim var derim![]()
Şaka bir yana şahsınıza bu soruların yöneltilmesi çalışan olduğunuzdan değil sizin imza yetkisi ve söz sahibi olduğunuz şirkete dava açılıp kazanılmasından dolayıdır. 2015 te kaybettiğiniz davayıda sizden saklayan bir avukatınız varsa yolunuzu ayırmayı tavsiye ediyorum.
Danışmanlık hizmetleri verdiğimizi söylemiş miydim?
1 - Isterseniz Jr Trump’ı dolandırın hiç farketmez yanımıza gelin en uygun ücretlerle size sahip çıkalım ( ölüm Allah ın emri hüseyin kardeş )
2 - Dolandırıldınız mı ? Adres belli ama sicilinizi bozmak mı istemiyorsunuz ? Yine çözüm bir tık uzağınızda www.adamvurduralım.com kurumsal sitemizden size en uygun çakalımızı seçin çok makul fiyatlarla içeride sizin adınıza ona biz bakalım . ( ziyaret etmenize bile gerek yok - 4 kendisine , 4 ailesine )
bu kadar ergenin içinde inci sözlükte hissettim kendimi. yok reserved yok planned falan. adamın yüz binleri gitmiş o psikoloji ile buna sebep olanlara ulaşmaya çalışıyor, bir de bunları okuyordur
Angora Evleri Ankara için kanayan yaradır, hala daha konutların tapusu yok, villa alan nerdeyse çatı dahil söküp atıyor her şeyi yeniden yaptırıyor, yeni projelere göre çok kullanışsız vs vs listenin teknik kısmı uzar gider, buna rağmen güncel fiyatlar bilmem kaç milyon usd, o da çok ilginç...
Armağan'ı çoğumuz tanırız Ankara'da, bu işler olduğunda sanırım üniversitede olması lazım, şirketteki rolü etkisi yetkisi nedir bilemiyorum ama Angora Evlerindeki durum öyle tek kişinin yapabileceği bir olay değildi zaten, bu arada sitenin kurucuları o dönemin milletvekilleri, işin siyasi tarafları da var mı bilemiyorum ama çok kişi mağdur oldu orası kesin, konuyu yazan arkadaşa büyük geçmiş olsun, çok zor bir olay, olmayan bir şeyin borcunu ödemek...
Arkadaş pist günleri için açılan konuda 106 cı bir arkadaşı ezik diye adlandırmıştı. Hatta ss kullananlara özel birgün yapılsın vs gibi parayla ezmişti o arkadaşı vs vs o zamanlar hiç kredi ile ss aldığını söylemeyen arkadaşın bugün krediden bahsetmesi çok ironik..ö
#RenaultSport Clio-R
Umarım en kısa sürede açıklığa kavuşur.Verilen para 2017 Türkiyesinde ciddi bir miktar,kimse sokakta bulmuyor.Geçmiş olsun.
Bu iyi bir teklif bence @Armageddon ?
Para bir tarafta, mal bir tarafta.. ikisini de bir arada görmeden bir ticaret yapacağımı hiç sanmıyorum..
Maketten milyon $ lık ev almak.. Nasıl işler anlamıyorum.. Çek çük.. Ticaretin doğasına aykırı.. Hele bu devirde..
Abi sen parayı gönder ben sana göndercem fln saçma sapan işler dolandırılmaya müsait olunca adiler affetmiyor normal..
@MK8800 Akşama bi tahsilat işi geldi komisyonu güzel bi kişi belden aşağı yaralamalı. Kimi gönderelim![]()
Benim babamın sebep olduğu bir mağduriyet olacak, insanlar intihar edecek kanser olacak vs ben sokağa bile çıkamazdım herhalde.
Ailenin imkanlarıyla hayatını en güzel şekilde sürdürüyorsun, sonra iş ailenin borcuna gelince o kısım beni ilgilendirmez diyorsun, bu nasıl iş?
Ben olsam şu an bindiğim arabayı bugün satar, buraya da aslanlar gibi yazardım Evliya'nın mağduriyetini giderdim diye.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)