googla 7. siradan girmisiz.
bisey dicem biri de cikip senin hiz yaptigin videolar icin sorusturma acarsa ne olacak? hic dusundun mu?
googla 7. siradan girmisiz.
bisey dicem biri de cikip senin hiz yaptigin videolar icin sorusturma acarsa ne olacak? hic dusundun mu?
Bravo size, birde şu 150 Bin dolarını aldığınız mağdur olan arkadaşı içeri attırırsanız tam olur. Unutmayın İlahi adalet öyle böyle tecelli edecek., Buradaki asıl sorun ne biliyormusunuz? Benim de başımıza defalarca buna benzer vakalar geldi, çok ağırıma gitti geceler boyu uyku uyumadığım oldu!! Ama en çok zoruma gideni Ankara'da bir tane hasiyetsiz beni çarptı ve bir yere de kaçıp gitmiyor işine gücüne devam ediyor gözümün önünde yani .. Haliyle sürekli hatırlıyorum , altında şahsi arabası var gitmiş dayısının emmisinin üzerine yapmış o şekilde biniyor... Hacize karşı da zaten tedbirini almış ... Türkiye'de en nefret ettiğim cümle , Yasal yollara başvurabilirsiniz vs. vs., herkes biliyorki bu ülkede yasalar hırsızdan namussuzdan yanadır ...
Armağan abi şimdi bir şey aklıma takıldı ;
Senin tarafından suçsuz olarak olaya bakmak istiyorum .
Olayın olduğu senelerde konuya vakıf değildin diye farz edelim .
Okul bitti , eğitimin yönetici seviyesinde bir iş sahibi olmaya müsait vs dersek evet sen başka bir X şirkette kendi maaşınla ve emeklerinle değil Corvette , F16’ya dahi sahip olsan burada kimsenin sana söz hakkı olmazdı(OLAMAZDI) en azından olabilir ihtimaller için konuşuyorum adam ailesinden , şirketten ayrı kendi kendisine yapmış bir şeyler denirdi .
Ama sen 21/22 yaşında iken tapu alışverişleri vs işlemlerde bulunurken(eyvallah öğrencisin ama aklın yetiyordur dünya işlerine bence) , bu işlemleri de şirket yetkilisi olan aile üyeleriniz gerçekleştirirken HABERİM YOKTU KUZENİM ÇALMIŞ muhabbeti inandırıcı olmuyor .
Valla ben kimseyi çarpmadım, şirketlerde ortaklığım olmadığını, sahibi olmadığımı da defalarca açıkladım. Önceki sayfalarda konulan yönetim kurulu üyelerinin arasında bile ismim yok. Ama saldırıya devam. Bu şirketten kendi bile alacaklıyım paramı ödemiyorlar diyorum hala millet para öde diyor. İnsanlar bunları anlayamıyorsa veya anlamak istemiyorlarsa benim yapabileceğim birşey yok. Daha açıklamaya da niyetim yok.
O yüzden yazdıklarınızı, yazılanları vb hiç üstüme alınmıyorum kimse kusura bakmasın.
Evet HİÇBİR SUÇUM YOKKEN BU ŞEKİLDE KARALAMAYA ÇALIŞANLARA KARŞI HUKUKİ HAKKIM SAKLIDIR.
Herkes konuyla ilgisi olmasa bile soyadı aynı diye bütün akrabalarının yanlış kararlarının sorumlusu olsun o zaman, ne güzel iş...
Öte yandan nerdeyse kurulduğundan beri üyesi olduğum bu forumdan (2007den önce kurulmuş, sonra yenilenmişti) bu saçma sapan muhabbet yüzünden çıkıyorum. Sizlere laf yetiştirmekten usandım çünkü. Artık sadece arkamdan konuşursunuz.
Barmek Foreign Trade Inc. This user is not rated
Rate this User
Mr Armagan Arabul, General Manager
Esenboga Yolu 23.km Akyurt
Ankara, 06750
Turkey
Armagan Arabul
Former Director at Emek Elektrik Endustrisi AS
Member of the Board of Directors
Şirket AdıBARIŞ ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş.
General Manager
Şirket AdıETL Foreign Trade Inc.
Global Sales & Marketing Manager
Şirket AdıEMEK ELEKTRIK ENDUSTRISI A.S. 2006
bu bilgiler LinkedIn den alinmistir.
YAPTIĞINIZ oldu mu şimdi adam gitti
Allah kolaylik versin . icinden cikilmaz bu konunun. duzenleme de kalkmis. iyi aksamlar herkese.
Şimdi konuyu baştan sona okudum bütün mesajlarıyla. Hatta dönüp mağdurun ve Armağan Arabul’un açıklama mesajını bir daha okudum.
Aklıma takılan şu, benim nişanlımın babası bijuteri işi yapıyor ve hatırı sayılır büyüklükte bir firma. Zarayla H&M ile falan iş yapıyorlar. Bazen evlerinde ya da dışarıdayken konusu açılıyor. Babası işe namus ve na mahrem gözüyle baktığı halde firmada dönen bazı olayları olumlu ya da olumsuz kızına aktarıyor. Yani tabi ki anlatacak kızı sonuçta ama dışarıda konuşmayın falan diye uyarır. (Bu arada nişanlım orada muhasebede öyle aman aman olmayan bir maaşa çalışıyor yönetim falan değil) Babası kızına aktarırken ki mantığı "bak kızım şu oldu bu oldu işinize tutunun severek yapın" mantığıyla hareket ediyor hep.
Burda bahsi geçen şirket ise gayet hatrı sayılır büyüklükte bir gayrimenkul firması. Siz aile içinde hiç mi konuşmuyordunuz, şirketin başına gelen şeylerden hiç mi haberiniz yoktu da bu şekilde savunmalar yapıyorsunuz anlamıyorum. "Amaan kocaman şirket hallederler" kafasında myıdınız aceba.
37 yaşında şirket varislerinden birisiniz ama burada yaptığınız açıklamalarla sanki şirketin çaycısı gibi hareket ediyorsunuz.
Şimdi biz dışarıdan gerçekten neler döndüğünü bilemeyiz, düşünüyorumda benim başıma gelse oturduğum evi satar daha küçük bi eve geçer şirketin ayakta kalmasına yardımcı olurdum. (Aileniz için diyorum sizin nerde ne şekilde yaşadığınızı bilmiyorum.)
Yani açıkçası bana, dışarıdan bakınca mağdurlar için çok kasmayan herşey oluruna varır düşüncesiyle ilerleyen bir durum söz konusu görünüyor. Kusurabakmayın
Mesajı yazdıktan sonra sayfayı yeniledim. İşte aslında demek istediğim tam olarak bu :)
Lokum yerken herkesin yüzü gülüyor tabi...
https://i.hizliresim.com/o6aBQq.jpg
Şirketten paranızı alamıyorsunuz , krediyle camaro alıyorsunuz kredisini de ödüyorsunuz ,
Soyadım aynı diye beni yargılayamazsınız diyorsunuz , soyadı aynı dediğiniz kişi babanız ,
Maaşlı elemanım diyorsunuz -fakir- edebiyatı yapıyorsunuz , camaronuz varken 106 yı çok güzel aşağıladınız,
Yönetici olduğunuz şirketlerin yargıyla kesinleşmiş yükümlülüklerini gerçekleştirmediği kişiyi dava etmeye hazırlanıyorsunuz ,
Ailenize , alacaklarınızı ödemediğine dair yasal işlemler başlatıyorsunuz ; acaba babanızla görüşüyor musunuz ,
2001 yılında üniversite okuyordum diyordunuz , okuldan mezun olduğunuzda bu şirkette işe girerken bu olayların olduğunu bilmiyor muydunuz ,
Tatmin edici bir tahsiliniz varken neden aile şirketinde işe giriyorsunuz , yoksa diğer şirketler size -maaş- dediğiniz bu parayı vermeyecekler miydi ? Dolaylı yoldan maaş adıyla babanızın şirketinden tüyü bitmemiş yetim hakkı yediğinizi düşünüyor musunuz ?
Savcı olsam kafamda deli sorular ama değilim o yüzden sormuyorum..
İnsanlar gerçekten enteresan.
Her şey Armağan beyin anlatmış olduğu gibi olsa da düşünüyorum, babamı ortakları dolandıracak ve babam iflas edecek, bir çok insan mağdur olacak, ben babamın başka şirketinde maaşla çalışıp kendime ss arabalar alıcam. Ne benim vicdanım buna el verir ne ailem buna müsaade eder.
Adam tutturmuş hukuki hakkım saklıdır.
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda hakkınızı alırsınız
Bütün hukuki haklarım saklıdır
Demek sıçıp sıvamak demek
Ben yerinizde olsam hiç konuya girip yazmazdım
Konu siz cevap yazdığımız için peak yapıp kol çıkardı
Çok ağır "saf"a yatma var..