İnci sözlük'te bi tabir vardı.
Caps or didnt happen
Eğer araçlar hacizliyse buraya hacizli olduğuna dair belge alabilir miyiz?
İnci sözlük'te bi tabir vardı.
Caps or didnt happen
Eğer araçlar hacizliyse buraya hacizli olduğuna dair belge alabilir miyiz?
bir meşhur arkadaş daha vardı
konusu google çıkıyormuş
bu da çıkınca sanırım kapanır
googlebot bekleniyor
https://i.hizliresim.com/Mab7L2.png
7. sırada akşama 1.sıraya oturur mevzu kapanır tech için
yasalar mahkemelere devam edilir
şu mübarek cuma günü cuma namazlarında sanayideki camiye gidiyoruz yaklaşık 5 6bin kişi namaz kılıyor hocaların hep bu konuya değinmelerini istiyorum herkes ticaret yapıyor her sektör için alacaklar verecekler verilen sözler senetler çekler insanlar zarar görüyor yok yere anlatsın istiyorum hocalar vaazlarda hiç bir şeye muvaffak olamayacakalrını öbür dünyada cayır cayır yanacaklarını anlatsın istiyorum söyledim nitekimde biz oyle konuşursak kimse camiye gelmez dedi bu sefer birşey diyemedim haklısın hocam dedim
Madem kanıtlamak zorunda değilsin yine burda omo bon mooşlo çoloşonom yaw diye ağlıyorsun?
Madem kanıtlamak zorunda değilsin niye konuya girip cevap veriyorsun?
Madem Armağan Arabul olarak sana dolandırıcı denmesini istemiyorsun neden savunma yapıyorsun burda?
Madem Arabul Armağan sensin bu konu için neden bu kadar uzun uzun entry döşedin.
Madem Barmek İnşaat'tan Armağan Arabul sensin neden senetler için işlem başlatmadın.
Madem Armağan Arabul Barmek İnşaat çalışanı olarak kredi ile corvette aldığını söyledin
So guys, it didnt happen
Bir tarafta ONUR/ŞEREF, bir tarafta PARA/SERVET var. Sizin için ikisi ayna imkansız görünüyor. Birinden vazgeçip diğerini seçmelisiniz;
a) Ailecek ve hissedarlar olarak ONUR/ŞEREF'i seçersiniz. Tüm mal varlığınızdan vazgeçip insanlardan aldığınız parayı geri verirsiniz ve herkesin gözünde ONURLU/ŞEREFLİ bir aile olursunuz ve o şekilde de ölürsünüz.
b) Ailecek ve hissedarlar olarak PARA/SERVET'i seçersiniz. Yan yattı çamura battı der insanlardan aldığınız paranın üstüne yatarsınız, herkesin gözünde ... burasını ben yazmayı bile kendime yakıştıramıyorum, lütfen siz de yapmayı kendinize yakıştırmayın, A şıkkını seçin.
Not:
Ben olsam, aile istemiyorsa bile ben kendi adıma şirketteki payım ve borç oranına göre "kendi payıma düşen borcu hesaplar", öder ve şerefimle başın dik alnım ak yaşardım.
Çünkü adam olup beynini kullanarak okuyabilenler için cevaplarımı yazdım. Ağladığım falan da yok, olanları açıkladım sadece.
Anlamak istemeyip havaya girip kendini hakim sananlar için yapabileceğim birşey yok ve hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilim.
Bir iddiası olan hukuksal işletim başlatır hakkımda. Geriye kalıp da atıp tutanlara b.. yemek düşer.
Ben daha hiçbir şey yazmıyorum. Avukatımla konuyu inceliyoruz, benim bu şekilde aşağılanmama neden olanlara karşı hukuki hakkımız saklıdır.
Bilginize
Armağan ben yada forumumuz bu konunun bir tarafı değiliz. Konuyu biz açmadık, açtırmadık sana yada konuyu açan üyeye karşı bir tavrımız da yok.
Forum üzerinde üye olurken onayladığınız sözleşmenin üçüncü maddesi der ki:
3-) Forum’a gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Admin ya da yetkililer başkalarının mesajlarından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılır. Yasa dışı herhangi bir içeriği forumda yayımlamak kesinlikle yasaktır. Yasa dışı yazılım (warez, crack, serial vb.) ve müzik (mp3, video klip vb.) paylaşımı yapan üyelerin hesapları pasif hale getirilir. Açıklama yapmadan mesajları silme, düzenleme, taşıma ya da forumda muhafaza etme hakkı bize aittir.
Bu hususta herkes için açık olan hukuki haklarını savunmak amacı ile mahkemeye başvurabilir, kişisel haklarına saldırıda bulunan herkes ile adalet sistemi içinde hakkını arayarak hesaplaşabilirsin.
Hukuki yollar herkes için, her konu için sonuna kadar açıktır.
Bilginize.
Adam olup diyerek seksist yaklşamından dolayı sizi kınıyorum. İnsan olan herkes beynini kullanabilir illa 'adam' olmaya gerek yok. Bir kadın'da beynini kullanabilir illa adam olmasına gerek yok. Adam'lık Arda Turan'a has bir kavram.
Burası bir forum, bir paylaşım yeri, konuşma, muhabbet etme yeri geldiğinde dertleşme yeri. 7'den 70'e herkes burada otomobil forumu olsa da insanlar burada dertlerini sorunlarını da konuşup yardım isteyebilirler bunda hiçbir sorun yok.
İddia makamı Barmek Holding'in suçluluğunu kanıtlamış. Barmek holding sanık sıfatında olduğu ve iddia makamı suçu size yönelttiği için bu iddiaları çürütmek zorundasınız. Yoksa adınızın yanına Bay değil dolandırıcı sıfatını alırsınız.
S1000RR, Camaro, Passat CC gibi araçlara binerseniz (arkadaşlarımdan duydum araçlarınızı yoksa haberim yoktu) ve hakkınızda dolandırıcılık suçlaması var ise herkes size bu para nerden geliyor diye sorar. Özellikle ortada $150.000 gibi bir mebla var ise iddia makamı herşeyi sorar.
Muhattap olarak ortada siz varsanız veya siz öne atılıyorsanız bunlara cevap vermek ile yükümlüsünüz. Bu yükümlülüğünüzün sebebi ise şirketin sahipleri ile olan kan bağınızdır. Maaşlı, sodexlu çalışan olsanızda bu değişmez.
Ayrıca, geçen gün Porsche Turbo S ile Instagram'a video atmışsınız. Kredi ile aldınız yine?
Yanlis anlama bu tarz konulara cok yazmayi sevmiyorum ama,
Neden herkese aracimi sattim kredili aldim isteyene resim atarim dediginde senden haciz ile ilgili resim istendiginde sen kimsin diyorsun
Allah yardimciniz olsun iki taraf icinde zor durum umarim magdur kisinin sorunu en kisa surede fazlasi ile cozulur
Bu olaylar yaşandıgında ben üniversite ögrencisiydim,bu işlerin içinde degildim gibi seyler okudum hala öyle olmaya calısıyorsunuz galiba