150 bin dolar için adam vurulurda ADAM'sa vurulur..
Mütahitler dünyası ilginç ailesine adına laf gelicek diye canına kıyanda var sıfırı tüketende ,, her gün beddua yesede doymak bilmeyende var..
Başıma gelse paramı alamasam ve karşımdaki korvetim çizildi oo yeaa yapsa bilemiyorum napardım. İnsan başına gelmeyince bilemez...
Allah esnafında Allah korkusu olanla rast getirsin.
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
Herkes birbirini bulunduğu şehirde ağırlamaya davet ediyorsa,konu kapanmıştır.
EVRENOZ:'' İtaatsizliğin raconunu biz koymadık;ama biz uygularız.''
imzasız..
Konu sahıbıne ayıp oluyor artık... Adam magdurıyetını yazmıs,konu ıle alakalı yazabılırsek yada bılgı paylasabılırsek yardımcı oluruz...
Dıger konular ıcın ayrı baslık acın derım.
Konu sahibi içtenlikle başından geçenleri yazmış mağduriyetini belirtmişken muhabbet nerelere gelmiş..
Hayatı ti'ye almak iyidir güzeldir rahatlatır ama, mağdur için durum pek böyle değil.
Ama az ama çok; Saygı önemli.
@Kutluhan , normalde maddiyat giren konulara yazmayı sevmiyorum , gerek görmüyorum .
Ama yazım tarzın , cevapların çok itici hani arkadaşını efendilikle savunsan haklı da çıkarsın burada kimse kimseyi ezmeye , yerin dibine sokmaya yazmıyorum kaldı ki zaten yazılan yer internet/klavye yani etkisi ne kadar olabilir?
Maddiyat konularına yazmama sebebim ise Allah’ın hangi kulu olursan ol yarın ne olacağın hiç belli olmaz o yüzden paraya,mülke güvenip de esip gürlemenin lüzumu yok.
Ha ayrıca renk renk Bmw mevzusuna da tutuldum , Bmw/Mercedes zenginlik simgesi olmuşsa gerçekten vay halimize vizyonsuzluk master degree![]()
Bu arada tartışmak için yazmadım forum pek tarzım değil sıkılıyorum,bunalıyorum merak edersen benimde adım,soyadın belli vekil,bakan tanıdık çoktur sizin birine sorarsan iletirler bizde esnafız kendi halimizde
Cümleten hayırlı cumalar , kimseyle münakaşa etmeyin
beyler gerçekten de konu sahibine çok ayıp oluyor, kendisi yazdıklarından anladığım kadarıyla da çok efendi biri, hiç bir hakaret, küfür, itham ve tehditte bulunmuyor bile ama maşallah konuda birazdan silahlar patlayacak diye korkarak girmeye başladım... zaten canı yanmış, ayrıca bu topic altında konunun çözülemeyeceği de aşikar, kesinleşmiş mahkeme kararını nasıl uygular onun çözümünü bulacak bir avukata ihtiyacı var, varsa aranızda bunu yapabilecek yazın da faydanız olsun, yoksa olay vurun Armağan'a şeklinde devam ederse sadece ego tatmini olur, konu sahibine de hiç bir faydası olmaz...
@uzk bak kardeşim konuya cok mudail olma konuyu deiştirme salak salak yerlere cekiosun tama atmışssın mesajını olay bitmiş hadi fikrin zikrin yoksa dewam
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Sushi yiyerek alınan bmw ler makarnayla yiyerek corvette modifiye etmeler konu baştan aşağı çelişki 1 bölüm kaçırınca kiöin kime atladığını anlayamadığımız ensest türk dizileri gibi oldu iyice..
#RenaultSport Clio-R
İşin hakkı tabi ki gayrimenkulün piyasa rayici olan bedelin ödenmesi.
Ama ben bu durumda olsam 150K usd için tamam derdim.
Zaten yıllar sürmüş mevzu ne koparsam kar diye düşünürdüm, 150K evet evin değerine göre az ama "0" a göre de çok bir para. Umarım hak yerini bulur.
Konunun son postları tv de final yapan dizi gibi olmuş, şu enteresan mesajları atan arkadaşların çoğunun birinden 500 TL alacağı olsa farklı moda bürünüler.
Empati yapmak iyidir
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Hak Hukuk ve Türkiye ??? Çok ayrı kavramlar.
Bizim ülkede hukuk mağdurun yanında değil. Tam tersi mağdur edenin yanındadır. Çok acı ama doğru maalesef.
Allah sabır versin ve yardımcın olsun arkadaşım.
Bu gibi durumlara hep Jet Fadıl ön ayak oldu.
Geçmiş olsun. Umarım hakkınızı faizi ile geri alır aynı zamanda hukuk önünde hak ettikleri cezayı alırlar.
Mahkemenin davayı sonuca ulaştırırken bunu belirtmesi gerekmez mi? Mantıken mahkemenin en doğru kararın vermesini gerektiğini düşündüğümüzde, davayı sonuca ulaştırırken ''gayrimenkulün piyasa rayici olan bedelin ödenmesi karar verildi'' demesi gerekmez mi? Yoksa en baştan dava süreci içerisinde bunu mağdur kişinin avukatı özellikle mi belirtmeli ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)