User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
54 sonuçtan 39 ile 54 arası

Konu: K.v.k.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı olcay_bora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah bunların belasını versin 30 iş günü geçti die gittim tmm dediler yenisi talep edildi 2 hafta daa geçti bugun yne eski telim geri geldi bu seferde başka fonksiyonları çalışmıo bu duumda napıcam ve şuan garanti süresi bitmiş oldu
    telefonun garantisi bitmez senın telefonun onları elınde kaldıgı surecte garantı kapsamı uzar yanı 30 gun kaldıysa 30gun garantı kapsamını uzatırlar bu senın hakkın.

sen yenısını talep ettın madem nıe eskı telefonunu teslım aldın almıcam dıcekın
    KA Style

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Serviste geçen süre garanti süresinden düşmüyor bildiğim kadarıyla.

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kabul etmiyektin kardeşim

olcay_bora
    Misafir
    sekreter almş koymş masama ben akşm gördm paketi yrn geri yollayıp telefon açmayı düşünüorum olur dimi öle de

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı olcay_bora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sekreter almş koymş masama ben akşm gördm paketi yrn geri yollayıp telefon açmayı düşünüorum olur dimi öle de
    umarım olur dıyeyım o zaman. Cunku sen telefonu teslım alarak surecı sıfırlamıssın...
    KA Style

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arzalı telefonu yaptılar verdiler 30 günde şimdi baska arza yapıyor telefon gittim bi ton olay cıkardım bu telefonu degiştirin diye artık

olcay_bora
    Misafir
    Alıntı Serencebey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    umarım olur dıyeyım o zaman. Cunku sen telefonu teslım alarak surecı sıfırlamıssın...
    dicem ben yeisini yolladınız sandım aldm açtım baktım eskisiymiş die inş olur

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olmak zorunda yaptıkları cimrilikten başka hiç birşey değil... 30 iş günü geçtiği süreçte yapılamadıysa cihaz yenisi verilmek zorundadır başa bir yolu yok yani.

guney
    Misafir
    aynı sorun benimde başıma geldi n95 im vardı verdim servise 30 iş günü geçti tam olarak 48 iş gününde yaptılar ve cihazı gönderdiler bende kabul etmedim teslim almadım yani hemen ilçe kaymakamlığına gidip tüketici haklarına başvurumu yaptım fatura üzerinden paramın iadesini istedim tüketici haklarının sonucu bildirmesini bekliorum şu an büyük ihtimal kazanacağım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı sorun benimde başıma geldi n95 im vardı verdim servise 30 iş günü geçti tam olarak 48 iş gününde yaptılar ve cihazı gönderdiler bende kabul etmedim teslim almadım yani hemen ilçe kaymakamlığına gidip tüketici haklarına başvurumu yaptım fatura üzerinden paramın iadesini istedim tüketici haklarının sonucu bildirmesini bekliorum şu an büyük ihtimal kazanacağım
    kazanırsında ıste onuda cok gec oduolar.

ben bugun basımdan gecenı anlatayım o zaman

benım N82ım vardı 19.10.2008de verdım aralıgın 16sındamı ne aldım telefonu yapamamıslar yenısını gonderdıler onuda kayıtlı gondermemısler telefon calısmıordu

aradım bugun, dedım Nokia International'a Nokia Europe'a bu sorumsuzlugunuzla ılgılı mail attım. Sizden su anda hiç bır ıslem ıstemıyorum sadece tam adınızı ogrenmek ıstıyorum cunku an ıtıbarıyle avukatım aracılıgıyla dava acıcam dedım. Kadın yaklasık 50snlık bır bekletmeye aldı. telefonunuz aktıftır kullanabılırsınız dedı. Gercektende acıldı...
    KA Style

olcay_bora
    Misafir
    Alıntı Serencebey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kazanırsında ıste onuda cok gec oduolar.

ben bugun basımdan gecenı anlatayım o zaman

benım N82ım vardı 19.10.2008de verdım aralıgın 16sındamı ne aldım telefonu yapamamıslar yenısını gonderdıler onuda kayıtlı gondermemısler telefon calısmıordu

aradım bugun, dedım Nokia International'a Nokia Europe'a bu sorumsuzlugunuzla ılgılı mail attım. Sizden su anda hiç bır ıslem ıstemıyorum sadece tam adınızı ogrenmek ıstıyorum cunku an ıtıbarıyle avukatım aracılıgıyla dava acıcam dedım. Kadın yaklasık 50snlık bır bekletmeye aldı. telefonunuz aktıftır kullanabılırsınız dedı. Gercektende acıldı...
    way be (H) güzel bir günmüş ama walla öle ödeme fln oluyorsa ben seneye de parayı almaya razıyım fatura da 1730 ytl dio çünkü

CaNeR54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok sahtekar oLduLar ya bu telefon konuLarinda hemen kuLLanıcı hatasi diye geri yoLLuyorLar arıza gideriLse gam yemicem.

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla ben alıştım ayda 1 telefonum servise gidiyor kendine bitane yedek tel al şaka maka bi yana git oaly cıkar ben her seferinde olay cıkarıyorum 2 gün sonra geliyor

YALIM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüketici haklarına veya mahkemelerine nereden nasıl başvuruluyor tam olarak?

İlçe kaymakamlığından mı? Sanayi ve ticaret il müdürlüğünden mi?

Nerden??

CaNeR54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BiLdiğim MaiL iLe dilekce yazarak bile başvurabiLirsiniz ama tüketici haklari derneğine giderek daha sağıkLı bir başvuru yaparsaniz daha ii oLur. kabul ediLirse 3 ay içinde heyetleri konunuzu karara bağlarlar ona göre taraflara bildiriLer yapilir işlemler devam eder.

olcay_bora
    Misafir
    nese sonunda halloldu babam savcı gibi bugun bi sürü yeri aradı öğlnden snrada beni aradı nokianın elemanı gelmiş almış teli gitmiş haftaiçi fatura tutarını hesabımıza yatırcaklarmış darısı tüm dertli arklarımın başına diim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)