Cio ve Cihat karakterinin diziden çıkmaması gerek. Filme bu karakterler heyecan katıyor.
Savaş ölüp cio kalsa daha iyi![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
savaş ön planda olursa cio unutulur bile, geride kaldı senaryoda nedense..
Diziye yeni başladım 2.sezondayım ,uzun zamandır bu kadar stres atmıyordumama buradaki yorumları fazla okumamam lazım,cio baba'ya bir şey olursa eylem düzenlerim hürriyete
![]()
imzasız..
Noldu bölümde öyle yaa..!
Herifler tam kıyıcı çıktı, ne pusular attılar öyle. kurtulma şansı bırakmadılar.
Bu arada özgür 3 isabet aldı, hastande doktor 2 kurşu dedi...
Özgür öldü, bence kapıyı acan Necip, kafayı tırlatmıştı videosunu izledikten sonra. Sırıtıp duruyordu, bizimkilere yol verecek "gidin yiyin birbirinizi" diye. Zaten Sami ağadanda parayı önceden istedi bu sefer,yol alacak kaçacak bence...
arkadaş hakkaten neydi bu bölüm ya.İçim parçalandı lan.Özgür dizinin en merhametli güzel karakteriydi.Hiç olmadı bu olay.
İşler fena karışıcak.Cengizin babası büyük arıza.Savaşlar kolay kolay baş edemez bunlarla.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Kapıyı açan çok büyük ihtimalle necip yahya dan kurtulmak istiyor
Sami ağa da ölecek diğer sezon barış vs salim devam edecek
Cio ölmedi özgür öldü.
Yüksel ve adamlarına bir kaç bölüm daha verilebilirdi ama delikanlı bir karakterdi
Gazapizim iyi oldu grup sağlam bizimkilerle çok iş yaparlar bence.
Kapıyı açan yüksek ihtimalle nesihlere yardım edicek necip plan yaptı yahyaları düşürücek BENCE tabi
ağlamamak için zor tuttum kendimi la o nasıl sahnelerdi müzikler falanda tam moda sokuyor adamı zaten. kürtçe ağıtlar falan efsaneydi![]()
Uye olmak icin kart bilgisi veriyorsunuz . Deneme amacli 1 tl cekip ertesi gun iade ediyorlar. Iptal etmek istediginizde sasirtici sekilde basit. Tarayici dan blutv sayfasini acip odeme secenekleri sekmesindan iptal et butonuna basmak yeterli. Telefondaki uygulamadan iptal edemezsiniz.
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)