sanırım gelecek sezonu final sezonu olur.
sanırım gelecek sezonu final sezonu olur.
Cihangir Ceyhan on Instagram: “Bu gozler, bir kere bile faka basmadı Cığ bekleyen boğazların kıyametini Karlı, yumuşacık hıyanetini Ucurumların, Onceden bilen…”
Cio abimizin insta paylaşımı, kavga baya büyüktü sanırım.
Cihangir Ceyhan - IMDb
Cio , artık Akın Koçovalı .
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
1 günlüğüne üyeliğini verebilecek arkadaş var mı acaba şu son bölümü izlesek![]()
Banada sezon bölümü izleyebileceğim bi link yada üyelik var mı ? ben üyeydim sezon finali olacağı için ayda denk geldi üyelik almadım bidaha.
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
5.sezon cok yakında diye paylaşım yapılıyor. Bu sefer arayı kısamı tutacaklar nedir acaba.. Oyuncular paylaşıyor..
Bedavadan sezon finali yapmıslar Cio öyle meydana atlayacak adam mı maksat ölsünde dizinden cıksın hesabı cekilmis son bölüm.
bende iptal ettim bu akşam üyeliğimi.
Uğraş veriyolar dedik,emekleri var verelim haklarını korsan takılmayalım dedikte,hiç yakışmadı bu mevzular.Kafalarına sıktılar haberleri yok.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
5. sezon yakında diyorlar ama hevesim kalmadı
mahallenin yeni abileri burakla cengo artık![]()
Çok enteresan bir dizi, ara karakterlerin detayına insen 20 sezon çıkar.. Nesih abi (hastasıyım tam Adanalı) , Tümer abi, burak cengo ikilisi , Anafor , Berto.. Hepsi çok degişik karakterler... Aralarız bozulmasa olay örgüsü biraz daha saglam yazılsa efsane olacak diziydi bence..
Tango-1 never dies.
Amatörler diye sevdik ama profesyonellik şartmış. Oyuncular kavga ediyorlar, senaryo değişiyor.
Hakikaten son bölüm Cio hiç yoıktu, öyle bi çıktı vuruldu düştü. Savaş önceden "Cio ölme ha" derdi. Bu bölüm birbirlerinin yüzüne bakmıyorlardı. Acemilik amatörlük paçalarından akıyor.
Aczba neyi paylaşamadılar. Burda yakından bilgi alan arkadaşlar, sebebi biliyormusunuz, mevzu neydi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)