Bizim büyüklerde Bulgaristan göçmeniymiş acaba vatandaşlık alabilme şansımız varmı ? Bunu nerden öğrencez tam olarak.
Printable View
Bizim büyüklerde Bulgaristan göçmeniymiş acaba vatandaşlık alabilme şansımız varmı ? Bunu nerden öğrencez tam olarak.
ülkenin yarısı bulgaristandaki dedesi üzerinden pasaport alma derdinde,
diğer yarısıda osmanlıdan kalan toprak varsa gidip buluyım derdinde :) baktılar sakata geliyo hemen sistemi kapattılar
Yok, dun sorguladim ben :)
Belgeyi bosver. Mavi takken var mi?
https://youtu.be/GGv8CFDj5yI
Site sizlere omur.
babamlar bulgaristan/şumlu annemler selanik göçmeni cıkarmasınlar bizi vatandaşlıktan hadi herkez yerine diye ;):icon_wave
Toplam 330bin raporda gümlemiş yani koca site :DAlıntı:
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre:
08.02.2018 tarihinde saat 14:00’da E-Devlet üzerinden hizmete açılmış olan Alt-Üst Soy Raporu 09.02.2017 tarihi saat 02:00’e kadar yaklaşık olarak 200.000 adet üretilmiştir. Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği hizmette asıl yoğunluk ise gece 02:00- 04:00 arasında (yaklaşık 110.000 Alt-Üst Soy Raporu) yaşanmıştır. Saat 04:00 dan itibaren ise aşırı talep olmasından dolayı verilen hizmette gecikmelerin oluşmasına ve vatandaşların bekleme sürelerinde artış yaşanmaya başlamasından dolayı Alt-Üst Soy Raporunun E-Devlet üzerinden paylaşımı geçici olarak durdurulmuştur. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından E-Devlet üzerinden sunulmakta olan Nüfus Kayıt Örneği ve Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi hizmeti sunulmaya devam etmekte olup, yoğunluğun azalmasından sonra Alt-Üst Soy Raporu hizmeti en kısa sürede vatandaşların kullanımına açılacaktır. Ancak vatandaşların yoğun talebi ile orantılı olarak Alt-Üst Soy Raporunun gecikmeli veya kesintili hizmet vermesi ihtimali bulunmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla arz ederiz.
Ne kadar şanslısınız ya biz ne yapalım Malazgirtten beri aynı yerde durmuş bizimkiler. İleri görüşlülük sıfır yeminle.
3. kuşağa kadar Bulgaristan/Romanya vatandaşlığı alınabiliyor. Kısa ve kolay bir işlem değil.
Danışmanlık şirketleri veya bu işlerle uğraşan avukatlar en doğru bilgiyi verir. Dedenizin göçten önceki bulunduğu yere ait ne kadar fazla döküman varsa çifte vatandaşlık almak o kadar hızlı ve kolay oluyor.
Sorgulama geçici olarak kapatılmış. çok da iyi olmuş. Millet soyuna sopuna bakacak diye e-devlet hepten iptal olmuştu. Altyapı iyileştirilene dek açmazlar umarım.
1000 euro para istiyor aracilar
Soyumuzun , sopumuzun trafik cezaları da mı bize yazıldı ?
Bi açtım hayırlı cumalar demişler ayetler gibi 10 tane yazmışlar :D
aşırı rahatladım ya. Artık sonunda Nerelisin sorusuna istanbulluyum diyip yokyok devamı nere diyenlere çoklu bastırdığım PDF lerden verebilicem. İstanbullu olunca illaki bir yerden gelmem gerekiyor çünkü.
Bugün sırf bunun için e devlet şifresi alıcaktım ptt sistem çöktüğünden veremiyoruz dedi :) cidden merak ediyorum ben soy ağacımı baba tarafı küçük olduğundan pek kimse bişey bilmiyor. Kimi bulgaristan göçmeniyiz diyor. Bulgardaki akrabalarda diyarbakırdan gelmişiz diyor kimse ne olduğunu bilmiyor :)