ben gece 1 gibi kendi telefonumdan sürekli denedim cıkmadı, eşimin telefonundan bi kaç seferde cıktı
ben gece 1 gibi kendi telefonumdan sürekli denedim cıkmadı, eşimin telefonundan bi kaç seferde cıktı
K.Atatürk
7 kuşak Ankaralı çıktım.Atalarım Ankara geleneklerine uymuş.Ne kadar bağ-bahçe-tarla varsa satıp alkole yatırmışlar. Bize de hani bana demek kalmış![]()
Helal olsun bizimkiler gram kıpırdamamış , bi büyüyelim karşı köye saldıralım falan da yok 500 senedir aynı yerdeyiz![]()
Bizdede bir cacık çıkmadı sadece oğlu oğluna babasının ismini vermiş yani ali,veli,ali,veli,ali,veli gibi gitmiş![]()
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Herkesin listesindeki ilk kişi sağ mı gözüküyor? 1834 yılında doğan dedem için sağ yazıyor, zombi olmasından şüpheleniyorum![]()
Biz babamın babası tarafından hatta onun doğum yeri dahil Bolu'nun aynı köyündeniz. Biz resmen köyün sahabıymışız.![]()
![]()
Instagram: mutusgarage
Sistemde 150 yaşında olup yaşayanlar , Ahir Sokak, Ölüler Mahallesi, Akp apartmanında yaşıyor olabilirler .. Muhtemelen bu Dedelerimiz Ninelerimizin hepsi koyu Akp'li büyük ihtimal.
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Baba tarafı 7 kuşak Ankaralı ama anne tarafı doğum yeri Varna, Serez ve Adapazarı var. Yunan yada Bulgar vatandaşlığına başvurabiliyomuyuz![]()
Bende de aynı yazı çıkıyor anlamadım.
☻/
/▌
/ \
bizimkiler de vefat tarihi vs yazıyor şimdi baktım bende
rize çayeli sulalece![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
talep alındı yazısı çıktıktan sonra mesaj veya email gelen var mı acaba ? ben hiç ümit etmiyorum da boşuna beklemeyelim ...
Az önce bakiyim dedim. Soy agacım hazırlanıyormuş.
hazır olunca telefona mesaj gelecekmiş.![]()
#KGdetanirlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)