Acaba benim milli benliğimi sorgulayan çıkacak mı![]()
Sanıyorlar ki Peygamber Efendimizin müjdelediği kişi olunca günahsız olacak. Her kul gibi Fatih Sultan Mehmet Han da günahkardı. Günah işlemiş olması ne yaptıklarını yok eder, ne de büyüklüğünden eksiltir, ne de çağ kapayıp çağ açtığı gerçeğini değiştirir.
Günahlarının bedelini de kendi öder, hesabını kendi verir.
Ek olarak Fatih'in 2 yaşındaki bebeği öldürmesi islamın günahı ya da yanlışlığı değil. Halife de olsa, Allah tarafından kendisine verilmiş bir sıfat değil ki kabahat islamın olsun. Kul'un günahı İslamı bağlamamalı.
Konu Evrenoz tarafından (28-03-2018 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.
ecdadının da dahil milletin poposunun kukusunun girip çıktığı yerin derdine düşmüş bu millet zaten. O yüzden bu haldeyiz. Anlayan anladı. Herkes beyninin çalıştığı tarafıyla ilgileniyor tabi gayet doğal.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
anlayabileceğim şekilde yazdığın için teşekkür ederim ama ben kulaktan dolma bilgilerle hareket etmiyorum Osmanlı padişahlarıyla ilgili çok kaynak var ve söylenenlerin bir kısmı maalesef gerçek ama Atatürk ile ilgili tek bir delil bahsettiğin konuda bulamazsın yani yaptığın tamamen yanlış algı yaratmak
benim asıl ayar olduğum şey,şu kendini 'osmanlıcı,toruncu,erkeğiz delikanlıyız kalıbına sokup,medeni kültürel seviyesi yüksek daha avrupai düşünen kişilere ibnemisiniz lan siz diyenlerin geçmişindeki,atalarındaki ibneliği bilmemeleri![]()
Osmanlı Atalarımızdır,ama bu bazı şeyleri değiştirmez
Aşın artık şu ecdadı osmanlı falandı filandı adamı keseriz yeriz ayaklarını.En büyük adamlık efendiliktir.Ülkene yararlı beyfendi olmak yeterli.
![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
kanuni - hürrem den sonra saray bozuldu herhalde. sefer dönüşü getirilen ecnebi prensesler cocukların aklını karıştırdı. beyazıttan sonra eşcinsellik oğlancılık tavan yapmış diye bahsediliyordu.
bir şu yazıda ki nezakete,inceliğe bak (yazdıklarınla cogu zaman takdir ediyorum seni evren abi)
birde şu yazıda ki 2 tane bilmem neresini düdüklettiren insanlar nedeniyle ''atalarında ki'' diye çogunluga hitap edişte ki saçmalıga bak
yahu kardesim islama iman ediyorsanız şayet tarihte lut kavmi diye bir kavim var neden helak olduklarına bir bakın yada arastırın
ne kadar kolay 600 sene hüküm sürmüş tarihe atalarının ibnelikleri demek
biraz daha seçici olun yazı yazarken
yahu aynı şeyden bahsediyoruz demek istediğimi nası anlıyosunuz ki?Diyorum ki eşcinsellik her dönemde her millette var.Şuan olduğu gibi osmanlıdada varmış.
Ben osmanlı ibnemi demişim?Ama sorsak osmanlıcılara sürekli asarım keserim kemalistler şerefsiz ibne vsvs.Bende diyorum ki her dönem varmış,bizde asla yok olamaz öyle şey tribine girip şuanki lgbt lerr veya eşcinsellere ibneye bak seni keserim denmesin.Yoksa ben bilmiyorum zaten neye hükmettiğimizi,ben türk değilim zaten dimi.Kutuplaştıtmayın hemen olayı
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Yalnız radu meselesi çok karışık ve bununla ilgili kaynak yok diye biliyorum. Abisini ( kazıklı voyvoda ) yakalayıp kellesini fatihe göndermek için görevlendirilen , ocaklarda ve sarayda şehzade eğitimi almış biri. İstanbul kuşatmasına katılması , otlukbeli savaşına katılması , isyanlarda yeniçeri ağası görevi yapması ; osmanlı hiyerarşisinde hızlıca yükselmesini sağlıyor. Bazı bizans yazarları osmanlıda bu kadar hızlı yükselmesini Sultan Mehmed'le ilişkisine bağlıyorlar.
Oğlancılık var mıydı ? Kaynaklara göre dibine kadar vardı , o ayrı bir durum tabi![]()
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)