User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
55 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: İŞ konusunda fikir ve yorum ??

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birmota geçiş yapabilirsen eve daha yakın şeref
    #eksikpazar

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mobil deyim tek tek alıntı yapamadım herkeze teşekkürler arkadaşlar,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birmota geçiş yapabilirsen eve daha yakın şeref
    Orası olsaydı vakit kaybım da olmuciktı abi ama gaza geldik konyaaltında buldum kendimi, mesefa git gel yaptıkça sanki hergün uzuyo gibi resmen

SK10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bence kendine hedefler koymalısın ne iş yapmak istiyorsun kendi işinizi mi yoksa şuan çalıştığın işin yolundan mı yürümek istiyorsun yoksa okuduğun bölümden mi bir iş yapıcaksın ona cevap versen bu sorununu da cevaplamış olursun gerçi sana akıl vermiş gibi oluyorum benim halim senden de beter mecburiyetten liseyi bırakıp sevmediğim bir işi (esnaflık) yapıp para da kazanıyorum hem sevmiyorum hem bırakamıyorum oda beni bırakmıyo (hangi işi sevdiğimide bilmiyorum) bakalım nereye kadar gidecek böyle
    20’WW PASSAT 2.0TDI 240HP 4MOTİON ELEGANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SK10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bence kendine hedefler koymalısın ne iş yapmak istiyorsun kendi işinizi mi yoksa şuan çalıştığın işin yolundan mı yürümek istiyorsun yoksa okuduğun bölümden mi bir iş yapıcaksın ona cevap versen bu sorununu da cevaplamış olursun gerçi sana akıl vermiş gibi oluyorum benim halim senden de beter mecburiyetten liseyi bırakıp sevmediğim bir işi (esnaflık) yapıp para da kazanıyorum hem sevmiyorum hem bırakamıyorum oda beni bırakmıyo (hangi işi sevdiğimide bilmiyorum) bakalım nereye kadar gidecek böyle
    Lise bırakılır mi abicim ya açıktan da olsa bitir bak dünyanın en zenginide olsan aptalın biri gelir laf söyler canın sıkılır eğitim önemli işten de paradan da önce gelir karşılıklı akıl verdiğimize göre konuya geri dönersek ne iş yapmak istediğime bende tam karar veremiyorum ticaret i seviyorum ama onuda gönül rahatlığıyla yapmak için direk kendi birikimini kullanmak şart e bu yaşta da çok bi birikim olamıyo aile yi işini içine katmassan bakalım zaman ne göstercek hepimiz için hayırlısı okulunu bitir ama sözümü dinle sen benim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lise bırakılır mi abicim ya açıktan da olsa bitir bak dünyanın en zenginide olsan aptalın biri gelir laf söyler canın sıkılır eğitim önemli işten de paradan da önce gelir karşılıklı akıl verdiğimize göre konuya geri dönersek ne iş yapmak istediğime bende tam karar veremiyorum ticaret i seviyorum ama onuda gönül rahatlığıyla yapmak için direk kendi birikimini kullanmak şart e bu yaşta da çok bi birikim olamıyo aile yi işini içine katmassan bakalım zaman ne göstercek hepimiz için hayırlısı okulunu bitir ama sözümü dinle sen benim
    yok abi açıktan devam bu sene biticek inşallah maddi imkansızlıklardan bıraktığım liseye haftada 1günde olsa çok şükür f30la gidiyorum

YAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok abi açıktan devam bu sene biticek inşallah maddi imkansızlıklardan bıraktığım liseye haftada 1günde olsa çok şükür f30la gidiyorum
    Gene bağladın f30 a

Mission completed
    96' E36 Individual Techno Violett Compact

02' E46 M3 Individual Cabriolet

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maddi imkansizlik ve F30. O da iyiymis.

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlara bakıyorumda fulyada galerisi olanlarmı hep yorum yapmış. Ülkenin durumu belli arkadaşlar, asgari ücret belli işler belli. Yükselerek yükselir kazancı. Ha çekilirmi o çile, çaresiz adam çeker. Çaresi olan çekmez. Kendi işinde mutluysan onu yap bence

Ben bundan tam 10sene önce yogutcuda çalışıyordum. Bi tane 20yaşında abi o zamanın asgari ücretini alıyordu. Şimdide asgari ücret alıyordur ama 10senedir orada hala daha çalışıyor. Çünkü adam mutlu. Ben bile çok severek yapıyordum o işi
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yasindavulcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gene bağladın f30 a

Mission completed
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    PTT aracından A7'ye uzanan bi hikaye vardı o geldi aklıma ulan bizde ne saftık inandıydık ona
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Allah sana iyi ki F30 vermiş. Ferrari falan verseydi kesin yatırır sikerdin bizi. Başladın F30 bitti F30 anladık F30'un var şekilsin

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben olsam çalışmaya devam edip tecrübe ve çevre kazanırım ki daha sonrası için ciddi bilgi ,tecrübe birikimi hemde referans olur ..
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse beyler konu tartışmaya dönmesin,

Birde maaşlı çalışan arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim kaç kaç arası çalışıyosunuz ? Cumartesi pazar tatili ne durumda bu konuda bi tartışalım emin olun yorumlarınıza değer veriyorum.

Herkeze teşekkürler tekrar dan

said_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem ailenin bir işi mesleği var. bu konuda okuyup bu konuda nasıl ilerletebilirim diye bak bence.

Galerideki satış danışmanlığı biraz hayat dersi olur, insanları öğrenirsin bu güzel birşey ama.

tarım ve seracılık üzerine bir konuda ilerleme yapsan hem senin hem ailenin işlerine yarar gibi geliyor.

sinisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Birde maaşlı çalışan arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim kaç kaç arası çalışıyosunuz ? Cumartesi pazar tatili ne durumda bu konuda bi tartışalım emin olun yorumlarınıza değer veriyorum.

normal şartlarda haftada 45 saatten fazla çalışıyorsan mesai ücreti alman gerekli. ama mesai alsan bile git gel o mesafe olduktan sonra tat vereceğini sanmıyorum. senin görevin yine basit sayılır, kargoculardan duyduğum haftada 60 saate yakın çalışıp mesai alamıyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yasindavulcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gene bağladın f30 a

Mission completed
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    PTT aracından A7'ye uzanan bi hikaye vardı o geldi aklıma ulan bizde ne saftık inandıydık ona
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah sana iyi ki F30 vermiş. Ferrari falan verseydi kesin yatırır sikerdin bizi. Başladın F30 bitti F30 anladık F30'un var şekilsin
    Abilerim vallahi üzüldüm kusuruma bakmayın fazla konuşmuşum yanlış anlaşılmışım tekrar tekrar özür diliyorum kendimi doğru ifade edememişim

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çalışma saatleri genel olarak her yerde uzun fakat maaş zamana oranla gerçekten düşükmüş..

Sakarya'da bir yakınım iş yerinde sadece depoda getir götür yapan elemana 2lira veriyor..

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence ihtiyacın yok ise bas istifayı gitsin. ihtiyacı olan biri girer belki işe.

1700 az göründü herkese ama antalyada şartlar böyle. fabrikalar 1600 asgari ücret veriyor. böyle rahat bir işe 1700 çok normal antalya şartlarında.

ancak dediğim gibi senin yerinde olsam sıkıldığım an istifa eder seracılık işine dönerim. en azından gençsin belki seracılıkla ilgili yeni birşeyler yapabilirsin. ne biliyim örneğin hal e mal satmak yerine direk büyük firmalara satış veya başka birşeyler.

örneğin seradan eve diye bir fikir dene mesela, belki tutar belli mi olur. farklı şeyleri şimdi denedin denedin. 30undan sonra hele birde evliysen bir b.k yapamaz hale gelirsin ve ömrün monoton geçmeye başlar.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

maaşlı çalışıyorum, bazen 2800tl alıyorum, bazen 12bin tl alıyorum

böyle işler bulmak hiç kolay değil. hele ki antalya ortamında. ancak yaşın genç, 3-4 senede 3 dil öğrenip bu maaşları sende alabilirsin. geçen antalyada ilan vardı 4500 tl maaş, tek bilmen gereken almancaydı mesela.

benim işime gelince milyar dolarlık bir şantiyedeyim şuan moskovada. ben aydınlatma ve led konusunda supervisor olarak görev yapıyorum şuan burada. yeri geliyor gece 23de çıkıyorum işten. bazende 3te 4te.

not olarak: ben 30 yaşından sonra dil öğrenmiş biriyim. ingilizce 1,5 yılımı aldı halâ geliştirmeyede devam ediyorum.

yani 3-4 senede 2 dil öğrenilebildiğinin canlı kanıtıyım bu arada. yani şu yaşında herşeyi başarabilirsin.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler