User Tag List

Sayfa 16/27 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
503 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: Mersin MEGACHIPS rezilliği ve Maddi hasar

yasindamar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maalesef yaşınız çok genç ve 12 yıllık bir esnaflık... 10 gün içinde talep halinde iade edilir yazan bir maddeye, iade etmek istiyorum demenin neresi suiistimal.
    Tabiki hakkı olana cok iade yaptım ben. 10 gun degil 1 ay sonra yine yaptım. Yaparim da. Ben sizi tanimiyorum hakkinizda iyi veya kotu yorum yapamam, bana yakışan budur. siz konu sahibinin asıl niyetini de bilemezsiniz. beni de tanimiyorsunuz, benim icin de olumlu olumsuz bisey diyemezsiniz. Ama burdaki arkadaşlar seviyor bu hayatı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasindamar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır bence kakası gelenin ahlâksızlığı... kusura bakmayın yani. 30 yaşındayım- 12 yıldır esnafım. Acemi degilim, salak hiç degilim. Yazan maddeyi suistimal etmeye gerek yok
    hocam adam seni 5. gün aramış
    iade istemiş
    sende adama "corsalarda iade yok, araban 230bin kmde, yazılımsal bir sorun yok, paranı iade etmeyeceğim" demişsin
    şimdide gelmiş diosun ki bu adam konuyu açtığında bizim yazılımımız yoktu arabada
    adam seni 5. gün aramış cevabını almış 25. gün konuyu açmış
    napacaktı adam mehmet gazihanın keyfinin gelmesini mi bekleyecekti?

sonuç olarak adam işini çözdü bir şekilde
    600 lirada senin cebine kaldı
    bizde firma hakkında bilgi sahibi olduk

parasıyla iş yapıyorsunuz koşulsuz iade garantisi veren yerler varken niye sana gelip paramla rezil olayım ki
    kakamda gelir çişimde gelir kimse babamın oğlu değil 10 gün iade hakkım varsa babelin şutuna kızar yine iade ederim
    sana haklı sebep göstermek zorunda değilim

neyse sizin olayı çözme niyetiniz yok
    600 lira kardasınız
    hayırlı işler
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam bakın bana okumuyormusunuz diyorsunuz ama siz okumuyor gibi yazıyorsunuz. ben sizin işyeriniz de mekanik destek verimiyor demiyorum. diyorum ki Kimsenin size o sorunlu gördüğünüz arabaya yazılımı zorla yaptırttığını düşünmüyorum. Madem araç sorunluydu, daha önce de dedim bu araç sorunlu deyip yapmayacaktınız. Ayar yapıyorsanız ücretini alıyorsanız problem çıktığında zaten araç sorunluydu demeyeceksiniz.
    Problem ciktiginda sorunluydu demedik, gel dedik diyorum. Buraya kisa öz yazmaya calisiyorum yanlis anlasiliyor galiba. Size de kolay gelsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Size haksızsınız diyemem ama müşteri bir tık daha haklı. O da klasik ve klişe bi söylem olan "müşteri daima haklıdır" sözünden dolayı değil; sizin internet sitenizdeki taahhütlerinizden dolayı. :/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam adam seni 5. gün aramış
    iade istemiş
    sende adama "corsalarda iade yok, araban 230bin kmde, yazılımsal bir sorun yok, paranı iade etmeyeceğim" demişsin
    şimdide gelmiş diosun ki bu adam konuyu açtığında bizim yazılımımız yoktu arabada
    adam seni 5. gün aramış cevabını almış 25. gün konuyu açmış
    napacaktı adam mehmet gazihanın keyfinin gelmesini mi bekleyecekti?

sonuç olarak adam işini çözdü bir şekilde
    600 lirada senin cebine kaldı
    bizde firma hakkında bilgi sahibi olduk

parasıyla iş yapıyorsunuz koşulsuz iade garantisi veren yerler varken niye sana gelip paramla rezil olayım ki
    kakamda gelir çişimde gelir kimse babamın oğlu değil 10 gün iade hakkım varsa babelin şutuna kızar yine iade ederim
    sana haklı sebep göstermek zorunda değilim

neyse sizin olayı çözme niyetiniz yok
    600 lira kardasınız
    hayırlı işler
    Bu sizin kisiliginizi gosterir. Suistimal etmek ister Alakasiz sebepten iade istersiniz eyvAllah.. madem sizin niyetiniz budur, ona göre davranildiginda kizmamaniz gerekir dimi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Size haksızsınız diyemem ama müşteri bir tık daha haklı. O da klasik ve klişe bi söylem olan "müşteri daima haklıdır" sözünden dolayı değil; sizin internet sitenizdeki taahhütlerinizden dolayı. :/
    Tahhautler gerektigi sekilde her zaman yerine getirildi ve getirilmeye devam edilecektir. Her zaman iyi musteei ile karsilasilmiyor malesef.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sizin kisiliginizi gosterir. Suistimal etmek ister Alakasiz sebepten iade istersiniz eyvAllah.. madem sizin niyetiniz budur, ona göre davranildiginda kizmamaniz gerekir dimi?
    böyle bir esnaflık yok hocam
    bana ona göre davranamazsın
    ben senden kendim için extrem bişi istesem eyw haklısın beni kayırmak zorunda değilsin
    ama sen yıllardır bu işin içinde marka olacaksın
    belli fiyatlar karşılığında belli taahhütler vereceksin
    aracımı yaparken bana "bak bu araba sıkıntılı eğer iptal ya da iade istersen yapmam" demeyeceksin
    sonra ben 5. gün iade istediğim zaman arabama suç atacaksın
    üslubuma suç atacaksın
    telefona suç atacaksın
    paramı bir şekilde vermeyeceksin
    sonra kendini haklı çıkarmak içinde başka başka kişiler gelip "yok efendim yazılımı sildirmiş bizim yazılımımız yokmuş" diye tarih vermeden manipülasyon yapacak
    ve tüm bunlar 600 lira için yapılacak

kusura bakma ben sanada firmanada araba getirmem
    paramız kıymetli bizim
    100 lira daha fazla veririm güvenilen adama giderim

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnternet sitenizdeki metin maalesef suistimale açık. Haklı sebepler ve haksız sebeplerin tanımını yapmanız yada bu kadar iddialı bir cümle kurmamanız gerekirdi.

Bu kadar iddialı bir cümle ciddi müşteriyi çeker. Piyasaya yeni çıkan marka yada ürün düşünün. Adam malı satmak için en son 1 hafta deneme süresi beğenmezseniz paranız iade der. Neden bunu yapar? Piyasadaki rakipleriyle aynı şartları sunarsa pastadan pay alamaz. İddialı bir durum olacak ki insan deneyecek. Bunun size büyük avantajı olduğu gibi bazen dezavantajıda olacak.
    Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demek ki aslında bu durum sizin lehinize olacak bir fırsatmış. Konuyu gördükten sonra tamam yazılımı orijinale çevirelim paranı iade edeceğim gel deseydiniz zaten yazılımı aracında olmadığı için gelemeyecekti. Ama siz de burada hem 600 TL iade etmemiş hem de hanenize artı puan kazandırmış olacaktınız.

Sizin bu açıklamalarınız 'Bakın ben hissetmiştim böyle olacağını' demekten öteye gitmiyor açıkçası.

Peki bu arkadaş Megachips yazılımı sildirip neden başka bir firmaya yazılım yaptırmış aracına?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mantıklı bir açıklama gelir diye tekrardan yazmadım da bu adama iade edip etmeme ne bayinin ne de kurumsal dediğiniz firmanın sahibinin elinde

O hakkı adama siz vermediniz ki insiyatiften bahsediyorsunuz ?

O hakkı müşteriye tanıyan Türkiye’de ki her tüketiciye aynı hakkı tanıyan tüketici hakem heyeti zaten

Müşteri ne kadar samimi olmayan tavırlarıyla dikkatimi çekse de sizin tarafın yazıları da bir o kadar boş

Özetle müşteri bu parayı süreç dahilinde talep ettiyse alır , gerisi onun iş bitirimine kalmış ben olsam şu aşamada bu kadar sallamadan sonra yaptırım da uygulatırdım

Bu arada konu megachips değil muhattap sabancı olsa dahi haklı yine müşteri ötesi söylenemez markaya firmaya mal etmiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fakat 1.7 corsa gibi bi arac gelip program yukletip, krank devir sensoru ve map sensorunden ariza yasayip, gorunurde 230binde ve 15 yasinda herkesin bildigi bir arac ise, işler degisir.
    diye yazmıştınız.

Problem ciktiginda sorunluydu demedik, gel dedik diyorum. Buraya kisa öz yazmaya calisiyorum yanlis anlasiliyor galiba. Size de kolay gelsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana ona göre davranamazsın
    ben senden kendim için extrem bişi istesem eyw haklısın beni kayırmak zorunda değilsin
    ama sen yıllardır bu işin içinde marka olacaksın
    belli fiyatlar karşılığında belli taahhütler vereceksin
    aracımı yaparken bana "bak bu araba sıkıntılı eğer iptal ya da iade istersen yapmam" demeyeceksin
    sonra ben 5. gün iade istediğim zaman arabama suç atacaksın
    üslubuma suç atacaksın
    telefona suç atacaksın
    paramı bir şekilde vermeyeceksin
    sonra kendini haklı çıkarmak içinde başka başka kişiler gelip "yok efendim yazılımı sildirmiş bizim yazılımımız yokmuş" diye tarih vermeden manipülasyon yapacak
    ve tüm bunlar 600 lira için yapılacak

kusura bakma ben sanada firmanada araba getirmem
    paramız kıymetli bizim
    100 lira daha fazla veririm güvenilen adama giderim
    Sizin tercihinize saygi duyariz. Babelin şutuna kızıp da iade edeceginiz yerleri secmek en dogal hakkınız. Siz bu mantıkla tüm chiptuning firmalarini gezer, 5 kurus da para vermeden uzun sure yazilimli arac kullanabilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilmiyorum ama empati yapabilirseniz karşı taraf daha da haklı gelebilir size de. Gelebilir diyorum; çünkü karşı tarafı da tanımıyorum. Birebir olayın içinde de değilim tabii ki. Ama anlatılanlara göre inanırsak müşteri daha haklı gözüküyor. Çok da keskin çizgiler çizemiyorum. Çünkü bizim insanımız çiğ; işine geldiği gibi konuşabiliyor veya davranabiliyor. (Genel konuştum; üzerine alınan alınır. Kimseyi spesifik olarak kastetmiyorum)

Devreye aşırı binen her aşırı akımda sigorta atmasını engelleyemeyeceğimiz gibi, internet sitesindeki taahhütleri okuyunca da karşı tarafa(müşteriye) hak verememe gibi ihtimaliniz de kalmıyor maalesef. En azından benim penceremden bakınca durum bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mantıklı bir açıklama gelir diye tekrardan yazmadım da bu adama iade edip etmeme ne bayinin ne de kurumsal dediğiniz firmanın sahibinin elinde

O hakkı adama siz vermediniz ki insiyatiften bahsediyorsunuz ?

O hakkı müşteriye tanıyan Türkiye’de ki her tüketiciye aynı hakkı tanıyan tüketici hakem heyeti zaten

Müşteri ne kadar samimi olmayan tavırlarıyla dikkatimi çekse de sizin tarafın yazıları da bir o kadar boş

Özetle müşteri bu parayı süreç dahilinde talep ettiyse alır , gerisi onun iş bitirimine kalmış ben olsam şu aşamada bu kadar sallamadan sonra yaptırım da uygulatırdım

Bu arada konu megachips değil muhattap sabancı olsa dahi haklı yine müşteri ötesi söylenemez markaya firmaya mal etmiyorum
    O maddenin detaylarini yazdilar. Mazda jdm nickli arkadasin yazdiklarini okuyun ben tekrar yazmayayim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fakat 1.7 corsa gibi bi arac gelip program yukletip, krank devir sensoru ve map sensorunden ariza yasayip, gorunurde 230binde ve 15 yasinda herkesin bildigi bir arac ise, işler degisir.
    diye yazmıştınız.
    Demedim mi dedim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin tercihinize saygi duyariz. Babelin şutuna kızıp da iade edeceginiz yerleri secmek en dogal hakkınız. Siz bu mantıkla tüm chiptuning firmalarini gezer, 5 kurus da para vermeden uzun sure yazilimli arac kullanabilirsiniz.
    1 sene esnaflık yaptım
    ben bile sizin şu yaptığınızı yapmazdım
    hayırlı akşamlar hocam

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 sayfa okudum daha okuyamadım kusura bakmayın ama nachizhane düşüncem şudur.Bu kadar şeyin üstüne siz "tamam kardeşim hata sende de olsa gel ben sana orjinal yazılımını atıp ücretini veririm" deseydiniz belki 1 müşteri parası cebinizden çıkardı ama bu hareketinizden dolayı bu forumdan 50 müşteri kazanırdınız.Şu an haklıda olsanız ben inat ettim paranı vermicem demeniz bu camiada size müşteri kaybettirir.Burası en büyük otomobil forumu , size çok güzel bir reklam hakkı doğmuşken hakkınızı yanlış kullandınız diye düşünüyorum.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben soruma hala cevap alamadım. Mehmet Gazihan beyin bu konudan haberi var mı ? Varsa neden kendisi gelip bir açıklama yapmıyor ?

Sizin internet sitesinde yazdığın '' herhangi bir memnuniyetsizlik durumu '' 'na beklediğim performansı alamadım , vazgeçtim ben girmiyor yani öyle mi ?

Öyleyse ;

https://i.hizliresim.com/qGkaOB.jpg

10 günlük test süreside yalan dolan yani...

İnternet sitenizde yazdığınız ve paranız iade edilir diye cevapladığınız soruyu ben bir kez daha sorayım size.

BEN 2015 MODEL ARACIMA MEGACHİPSTE YAZILIM YAPTIRIP , İSTEDİĞİM PERFORMANSI ALMADIĞIMI DÜŞÜNÜRSEM ; İŞLEMDEN 5 GÜN SONRADA PARAMI İADE ALMAK İSTESEM BENİM PARAMI İADE EDİYOR MUSUNUZ ?
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demek ki aslında bu durum sizin lehinize olacak bir fırsatmış. Konuyu gördükten sonra tamam yazılımı orijinale çevirelim paranı iade edeceğim gel deseydiniz zaten yazılımı aracında olmadığı için gelemeyecekti. Ama siz de burada hem 600 TL iade etmemiş hem de hanenize artı puan kazandırmış olacaktınız.

Sizin bu açıklamalarınız 'Bakın ben hissetmiştim böyle olacağını' demekten öteye gitmiyor açıkçası.

Peki bu arkadaş Megachips yazılımı sildirip neden başka bir firmaya yazılım yaptırmış aracına?
    Aramizdaki telefon gorusmesinden sonra gicik almis degistirmek istemis. Yani yine yazilimin kabahati yok. Benim kabahatim diyelim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler