User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
77 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Baba Olmak

Agent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde 5. ayımızdayız çok şükür, uyku ve gaz olayı bebeklerde çok göreceli. Kimisi 12 saat uyur kimisi 12 dk, bazısı rahat gazını çıkarır bazısı etinden et koparır. Henüz o kadar başındasınız ki, ama çok çabuk toparlıyorlar ve Allah o gücü kuvveti veriyor. Geceyi gündüzü ayırt etmeye başladığında siz de kendi rutininizi bulacaksınız, 40ı denilen şey saçma derecede gerçek 40 ından sonra baya rahatlayacaksınız, kendi gazını bi nebze de olsa çıkarabilmeye başlayacak. Daha sonra büyüme pikleri 2. ay 3. ay birde aşı günleri olacak ( 1-2 gün zor geçer ) daha sonrası diş çıkarma mevzuları ( biz de daha yeni geliyoruz bu evreye pek bir şey diyemeyeceğim ) Allah herkesin çocuğuna sağlıklı sıhhatli bir ömür versin.

sahnnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah allah analı babalı büyütsün.
    Benimde 3,5 yaşında bi kızım var büyütürken çok şükür hiç sorun yaşamadık akşam 9 da uyuyup sabah 9 da kalkıyodu sadece annesi gece uyanıp emziriyordu.
    Eski tahta beşikler olur köy beşiği bizimde çok karşı çıktığımız birşeydi ama anne karnındaki sıcaklığı başka türlü yakalayamıyorsunuz. Tavsiyem köy beşiği eğer yoksa annesinin tişörtünü yanına koyun uyurken.Birde gaz için masaj hareketleri var onlar çok işe yarıyor ayrıca papatya çayı da..
    LASTİK YAK RUHUNU DEĞİL...

AyBEROZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baba olmak;

Yukarıda yeni babaların ilk heyecanları ve ilk deneyimlerini okudum ,dana dün gibi bende benzer şeyleri yaşadım ve şu an 2 erkek evlat babasıyım 26 ve 18 yaşlarında oğullarım, var Allah bağışlarsa.
    26 yaşında olan arabaya el koydu olsun ondan kıymetli değil, geç saatlerde arabayla dışarda olunca uykularım kaçar söylenirim sırf meraktan bana fırça atar , olsun baba yüreği bunu da kaldırır. Küçük oğlan üni hazırlığında lise son , dersane okul mekik halinde gece PC başında ya da cep telefonu elinde yat artık sabah okul var derim offf babaaaaa derler desin kırılsakta baba kalıbını devreye sokup fırçayı bassakta onlar bizim bir uzvumuz kadar kıymetli. küçüğü halı sağada ayak baş parmağını çatlattı 2 hafta alçılı dolaştı , benim ayağım kırılsa canım bu kadar yanmazdı. Alçılı ayakla okul dersane /( artık adı dersane değil oldu ya ; alışkanlık ) arası mekik dokudu, acıdım haline . Diyeceğim şu kısaca çocuk her devirde çocuk. Bende çocuktum taa 1998 aralığına kadar , babam öldü ve ben büyüdüm. hadi sağlıcakla..
    ÇİZİK BİR ELMAS, ÇİZİK OLMAYAN BİR ÇAKIL TAŞINDAN DAHA İYİDİR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek bebeklerde ek mama ihtiyacı cok fazla duyulmasada eger ek mama kullanma durumunuz olur ise marka olarak EVOLVİA biberon olarak da Dr Brown kullanmanızı tavsiye ederim. evolvia en az gaz yapan mama turu biberon da gaz yapmayı engelleyen biberondur.

tabiki her zaman ilk tercihiniz anne sutu olsun. olurda sut az geliyor bebek doymuyor diye dusunuyorsanız 1 adet sağma makinası alın ve 2 saat aralıklarla sut cekin bebek icemese bile özel posetleri var stoklayıp dolaba koyun belli bir bekleme suresi icerisinde özellikle geceleri anenin rahatı acısından cok onemli biberonu dayayın icsin cocuk
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde 4 aylık kızım var. Dünyamız oldu resmen

Gaz sorunu yaşadık 2. ayda geçti şükür bizden ayrı odası var gece uyumadan önce banyo yaptırıyoruz rahat uyuyor.

Süt stoklama işini tavsiye ederim bizde yaptık ne zaman kesileceği belli olmuyor. Elinizden geldiğince mama işine geç başlayın.

Ben oldum olası doğal olmayan herşeye karşıyım. İlaç mama vs.

G6pd enzim eksikliği var araştırmalarımız devam ediyor. Herkese evlat/evlatlarıyla güzel günler dilerim

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biberon kaynaklı gaz probleminde dr. brown gerçekten hayat kurtarır. Allah bağışlasın tüm yavrucukları, maşallah hepsine.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlatırlardı da cok kulak asmazdım kız cocugu baska oluyormus gercekten. ayrım yapmıyorum ama icten ice kızım bana ben kızıma daha duskunuz
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlatırlardı da cok kulak asmazdım kız cocugu baska oluyormus gercekten. ayrım yapmıyorum ama icten ice kızım bana ben kızıma daha duskunuz
    ayırmamak diye bir şey yok kanka, bu bilinen bir gerçek. kız çocuğu her zaman daha vefalıdır özellikle büyüyüp evlenip gidenlere bir bak. ben annemi hafta bir anca ararken kadınlar ailelerini gün aşırı arayıp sorar örneğin.

her zaman kız çocuğu erkek çocuktan daha düşkündür babaya anneye v.s
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hep bi kızım olsun istedim rabbim de çok şükür sağlıklı bir evlat nasip etti.

Geçen gün parkta bisiklete binerken yanından geçen yaşıtı (3) bir kız bana baktı.

Tepki direkt geldi "bakma babaya, baba benim". Bana dünyaları bahşetseler o an aldığım hazzı alamazdım sanırım, değişik varlıklar gerçekten.

kesik_çizgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Geçen gün parkta bisiklete binerken yanından geçen yaşıtı (3) bir kız bana baktı.

Tepki direkt geldi "bakma babaya, baba benim". Bana dünyaları bahşetseler o an aldığım hazzı alamazdım sanırım, değişik varlıklar gerçekten.
    Kardeşlerimle toplandığımız zaman evde 4 3 2 yasında 3 erkek birde daha 1 yasında kız bebek oluyor. Kapıdan içeri girdiğim zaman oğlanlar, benim oğlan dahil, bi bakış atıp oyuna kavgaya devam ederken o daha yeni yasına giren kız yeğenim paytak paytak gelip kucağıma çıkıyor direk. Dayısına böyle davranan kız bebek demek ki babası olsak hep sevdirecek kendini yoksa bizim oğlan keyfi olacak da gelecek uzanacak yanıma da sevdirecek kendini, o da 5 dakika anca, o da ayda bir sefer ancak, karakteri böyle demek ki diye kabullendim napayim
    iki şerit arasında müebbet yemişim..

kesik_çizgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KARALOM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet erkek bende 6 ay gibi düşünüyorum sünneti doktor arayışındayım ürologmu yapsın cocuk ceraahımı bir sürü sölendi var
    İmkan varsa çocuk cerrahi, yoksa normal cerrah da olur derim sunnet isini biraz daha ağırlıklı olarak çalışan. Zaten bir iğne yapıyorlar pipisinin yanına, çocuk bi orada ağlıyor, o da gariban ilk başta anlamıyor ne olduğunu iğne girince, 2 sn geçtikten sonra basıyor yaygarayı sonra yarım saat bekletiyorlar uyuşsun diye, pesine sunnet zaten 10 dakika sürmüyor, ayıltma bayıltma da yapmıyorlar küçük diye, 4 gün sonra falan zaten normale geliyor, sadece antibiyotikli bir krem sürmüştük günde 3 sefer.

Aklı erdiği zaman da aslanlar gibi düğününü yapacağım sıkıntı stres olmadan elhamdulillah
    iki şerit arasında müebbet yemişim..

sekizsilindir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ruhu şad olsun, babam gelenekçiydi sünnet konusunda, tekbirlerle canlı canlı kestiler, iğne miğne yok.. dişimizi sıktık
    group b ___

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

https://mobile.twitter.com/incitenvi...89416742916102

Bunu izledin mi?

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5.5 yaşında büyük kızım aklı erdiğinden beri hanımla yanyana oturamıyoruz. Küçük kızım da büyüyünce ne yapıcaz bilemiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok şimdi izledim Twitter kullanmıyorum.
    Olası tüm tehtid lere karşı benzer tepkiler içinde.

En son bana başkasının babası olma dedi gözlerim doldu.
    Zaten boşanma dan dolayı az görüyorum bir de bunu diyince çok fena oldum. Peki babacım diyebildim sadece.
    Rabbim herkese iyi bir eş hayırlı bir evlat nasip etsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok şimdi izledim Twitter kullanmıyorum.
    Olası tüm tehtid lere karşı benzer tepkiler içinde.

En son bana başkasının babası olma dedi gözlerim doldu.
    Zaten boşanma dan dolayı az görüyorum bir de bunu diyince çok fena oldum. Peki babacım diyebildim sadece.
    Rabbim herkese iyi bir eş hayırlı bir evlat nasip etsin.
    Amin insallah

Hayırlısı olsun ailen için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5.5 yaşında büyük kızım aklı erdiğinden beri hanımla yanyana oturamıyoruz. Küçük kızım da büyüyünce ne yapıcaz bilemiyorum
    Büyük okul zamanı biraz değişir . Küçükle yeni bir macera olacak

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bnm de 7 yaşında kızım var. 5.5 aylık prematüre olarak dünyaya geldi. Baba olma duygusu bambaşka.

Bütün gün iş'te yorulsan da eve geldiğinde onunla oynamak, onu sevmek bambaşka bir duygu. Bu aralar işten dolayı birbirimize uzak kaldık. Teknoloji sayesinde konuşup, birbirimize görebilsek de yanında olması gibi olmuyor.

Allah hepimizin çocuklarını sağlıklı büyütmek nasip etsin.

KARALOM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bnm de 7 yaşında kızım var. 5.5 aylık prematüre olarak dünyaya geldi. Baba olma duygusu bambaşka.

Bütün gün iş'te yorulsan da eve geldiğinde onunla oynamak, onu sevmek bambaşka bir duygu. Bu aralar işten dolayı birbirimize uzak kaldık. Teknoloji sayesinde konuşup, birbirimize görebilsek de yanında olması gibi olmuyor.

Allah hepimizin çocuklarını sağlıklı büyütmek nasip etsin.
    insanın işten eve gelme amacını degiştiriyor daha dogrusu yaşama amacın degiştiriyormuş onu anladım
    Tanrı kırbacıyız aman nedir bilmeyiz !

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler