edit yok,
benimki belki şans olabilir, poloya yazıp adrese yollamışlardı arkadan kısacası. haziranda da arabayı sattım borç harç çıkmadı. eve de gelen giden olmadı![]()
benım bıldıgım tam olarak Şubat da yururluge gırdıbu saaten sonrada gelmez zaten ama arkadan yazılan ceza da zaten oyle bır cevre cezası gelmes durumu yok
Memur arabayı cevırdıkten sonra kendısı onlıne kontrolu yaptıktan sonra ceza tutanagında bı yere tik koyuyor ozaman o ceza da yollanıyor
Herkese yeniden merhaba. Konunun sahibi benim, haziran 2018'de egsoz cezası yemiştim. Bugün baba tarafından arandık, hayırlı olsun çevre ve şehircilikten ceza tebligatı gelmiş kapıya diye.
Şimdi size sorum şu, ben bu cezayı yiyeli 16-17 ay kadar oldu. Böyle bir şeye hakları var mı? Cezayı ödemeyi düşünmüyorum zaten de, itiraz edeceğim bir buçuk yıl sonra ceza mı tebliğ edilir diye. Bu durumda haklı mıyım şimdi?
Arabasının da, cezasının da, ülkesinin de, polisinin de...
Ne yazkki paşa paşa ödeyeceksiniz
Banada geldi paşa paşa taksitlendirdim vergi dairesinden ödedim bu ay son taksidi var
itraz ile uğraşmayın eksozdan yedi iseniz hic bir sekilde iptal olmaz.
zaten itiraz icin ödemek gerek
ödemeden itiraz ederseniz faiz yersiniz
tc nize yazılıyor vergi borcuna dusuyor e haciz bile koyabılıyorlar
en mantıklı yontemı taksıtlendırmek
geçmiş olsun
Bir buçuk sene sonra ceza yollamışlar ölmüş müyüm kalmış mı belli değil bir de haciz koyuyorlar ha o da iyiymiş. Kyk'dan başka bir gelirim de mal varlığım da yok tek korkum faize binmesi.
Bu ceza 6 ay içinde geliyor diyorlardı size de mi benimki gibi bir sene sonra geldi ceza?
Teşekkür ediyorum. Pazartesi gidip cezayı alayım madem, sonra doğru vergi dairesine. Yapacak bir şey yok alıştım artık zaten öpülmeye, artık bir sene de bunu öderim..
Çok teşekkür ediyorum. Ben yine de itiraz edeceğim ama hiç umudum yok açıkçası.
Eylul 2018'de yazılan ceza Haziran 2019'da geldi ödedim ve itiraz ettim. İtiraz edeli 4 ay oldu ses seda yok birsey cıkacagını sanmıyorum.
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
2016da memlekete giderken karadeniz sahil yolundaki meşhur TEDESlerden ceza yedim. 2017 ocakta itiraz ettim. Geçen hafta itirazı yaptığım sulh ceza hakimliğini aradım itirazın durumu için. TC numaramı verdiğimde 2 seneye ancak sizin dosyaya sıra gelir dedi. Suratına kapadım. İtiraz neticelenmesi, tebliğ edilmesi en iyi ihtimal 4.5-5 sene
MR.EVO53
2018 haziranda yediğim ceza'dan tekrar ceza geldi.
egzozdan bi yazdılar
otoparka çektiler
muayene yenilettiler
şimdi de çevre ve şehircilik bakanlığından geldi.
1 suça 4 ceza, oh ne güezl dünya.
Çevre ve şehircilik bakanlığı egzoz muayenesi yok ise online olarak takip edip ceza mı yazıyor yoksa ben mi öyle anladım.
Geçe ay egzoz muayenesinin bitmesine 2 gün kala TÜVe girdim süre dolunca yaptırabilirsin dediler ve üşengeçlik yaptırmadım hala.
Vazelinleyip yapmadıkları kaldı, bu bütçe açığı ile yakındır...
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)