YouTube
aşağı yukarı dediği kombinasyon valla bildiğin sessiz agagece falan asla kimseyi rahatsız etmez
![]()
YouTube
aşağı yukarı dediği kombinasyon valla bildiğin sessiz agagece falan asla kimseyi rahatsız etmez
![]()
YouTube
![]()
Egzoz vesairenin hepsi önceki sahibinden. Param yalnızca yakıt koyup binmeye yetiyor, orijinaline dönemedim, arabayı yeni aldım. Zaten birkaç ay içinde de satacaktım.
Ben konuyu açtığımda 'arabam kedi gibi sessiz niye ceza yazdılar bana' demedim, adam gibi sorumu sordum sağolsunlar insanlar da yanıtladılar fakat nedense bir anda fantazilerimi anlatmam istendi benden, ben de anlattım. Bir modifiye forumunda headers vs var diye linç edilmek inanın aklıma gelmezdiİskender Abi'ye egzoz yaptırdım diyip çatara patara alev ata ata gezenlere ağzımızın suyunu akıtıyoruz, ben aracımda orijinal egzoz var sesi bahsettiğiniz katliam şahinler gibi yüksek çıkmıyor diyince aman aman.
Özelden attığınız mesaja istinaden video çekip yüklüyordum. Mesajda konuda polemik yaratmayacağınızı söylemişsiniz fakat 33 dakika dayanabilmişsiniz sanırım
İki videoyu da sağlı sollu açın bakalım sesim böyle miymiş benim de. Ki videoda 5000 devirlere çıktı, şehir içi asla çıkmam, gece asla asla. Kendimi kanıtlamak gibi de bir niyetim yok da işte niyeyse konuyu deşesiniz geldi
YouTube
eksoz bahane
polis
şahin-doğan-e30-e36-e46-106-306-cıvıc gördümmü yazmadan bırakmaz.
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
@Vuh tamam kral sensin![]()
İnşallah gelmez kardeşim, sende orta iptal headers var biz orjinal egzoz ile ceza yiyecektik zor kurtulduk
Coğrafya kaderdir
kimse sen tofaşa biniyorsun diye dememişki bunları aracımdan utanmıyorum falan demişsin utanmak söz konusu bile olmamalı zaten kendi paranla almışsın biniyorsun anne babasına 200 lük araba aldırmaktan iyidir gözümde. Keşke bende çalışsam falanda alsam kendi arabamı annemden babamdan izin almayı bıraksam![]()
Herkes egzoz cezası yiyen bakanlıktan da ceza yiyor zannediyor ama işin aslının öyle olmadığı söyleniyor. Ceza yediğinizde bakanlık egzoz muayenesini de sistemden görüp ona göre kitliyor muş.
Tabi mişli muşlu konuşuyorum bende emin değilim. Aramızda bakanlık cezası yiyenler egzoz muayeneleri ne durumdaydı o tarihte söyleyebilirler mi?
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
1 ocak 2018 ile yüyülüğe girdi yeni sistem
eksoz emisyon pulu kağıdı olmuyor işlem onlie yapılıyor
araç sorgulamasında nasıl sigortanın olup olmadıgı sıstemde cıkıyorsa emısyon da oyle cıkıyor
sıstemde emısyon cıkmadıgı ıcın eksozdan ceza yıyınce sıstem otomatık olarak 2500 tl cevre sehırcılık eksoz emıyon pulu yapılmadıgı ıcın ceza gonderıyor
Geçen hafta egzozdan ceza yedim. Muayene geçerlilik tarihim. 11.10.2019 son. Sizce bu 2500 tl lik cezanın gelme olasılığı nedir? Memur arkadaş bundan hiç bahsetmedi.
Kesinlikle.
Şimdi bana nereden biliyorsun diyenler olur onuda açıklayım..
Ben NBF 106 ile supersprınt eksoz ile Ankara nın göneği kızılaya girdim nede olsa ses fln yok diye eksozda
Beni 500 mt oteden gorup aldılar ama arabada her şeyım tamdı ayrıca bu yenı yonetmelıkte olan eksoz muayenesınıde yaptırmıstım.
Araba parka cekıldı ıvır zıvır. Cevre bankanlıgında tanıdık saglsun ıyı bı mevkıde abımız vardı ıcerı sordurdum cezayı gozukmuyor sende dedı ve bu durumu anlatmıstı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)