valla bravo![]()
Dostum ben Nevşehir'deyim. Bir ihtiyacın bir istediğin bir emrin olursa bana direkt ulaşabilirsin. Numaramı PM atıyorum.
Hayallerinin peşinden koşan inanları seviyorum, başarılar dilerim cesaret işi gerçekten. Tebrikler ve sorunsuz yolculuklar.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Tebrik ederim yolun açık olsun.
Sana tavsiyem türkiyede dikkat et diğer yerlerde bişey olmaz zaten. Özellikle harfiyat kamyonlarına.
Tekerin düz bassın.
Bir motosiklet kullanıcısı olarak sizi tebrik ediyorum
İnstagramda severek takip ettiğim sayfalar var özellikle kamp yapan ve motor ile tura çıkanları takip ediyorum
sizinde bilginiz vardır muhakkak ride2world turunu tamamladı ve sponsorlar reklamlar etkinlikler ardı ardına gelmeye başladı bahtınız ve yolunuz açık olsun bol bol story bekliyoruz
Bu arada xmax kullanıcısıyım bir sonraki motor düşüncem tenere, tavsiye edermisiniz motor hakkında artı eksi yorumlarınızıda bekliyorum
Dostum öncelikle iyi yolculuklar, tekerine taş değmesin umarım güzel ve sorunsuz bir yolculuk yaşarsın.
Tr de en güzel örneğini ride2world /Fatih ve Tuğçe bu çift dünya turu yaptı. Geçeceğin rota varsa eğer onlardan bilgi alabilirsin. Turlarını bitirdiler en son Bodrum'da tatil yapıyorlardı)
Ybr125 ile bütün dünyayı dolaştılar tek avantajları motor parçasının her yerde bulunabileceği. Zor temin edeceğin parçaları yanında bulundurmanı tavsiye ederim.
Her şey gönlünce olsun, iyi yolculuklar.
Böyle cesaret isteyen şeylri çok taktir ediyorum. Bölye bir maceraya kalkışmak hem cesaret hemde dünya görüşü ve amaç gerektirir, kararlılık gerektirir. Sizi tebrik ediyorum, yolunuz açık olsun. Takipteyim...
Helal olsun , biz daha araba ile Balkan turuna çıkamıyoruz..Konuyu ve instagram hesabınızı keyifle takip edeceğim![]()
Çok teşekkür ederim. Yola başlamadan yaklaşık 6 ay öncesine kadar sürekli karın ağrısı ile geziyordum. Çünkü herkes sen kafayı mı yedin diyordu ve istemsiz strese sokmuştu beni. Ama inandığımdan asla vazgeçmem
Çok teşekkür ederim, selamlar
Umarım olur en kötü olmasa bile çok güzel anılarım olacak bu da güzelakşamları albüm karıştırırım bol bol
İnşallah, çok teşekkür ederim gerçekten
Amin, çok teşekkürler
Çok düşündüm, son karar bu yönde olduhiç pişman değilim umarım daha da güzel olacak, çok teşekkür ederim
Yozgat'ta okudum Tunceli'de askerlik yaptım o kısımlarda sabrı biraz öğrendim şu an öğrendiğimi uygulama kısmındayım. Çok zor olacak ama inanıyorum olacak. Bu arada param yokHatta Nevşehir'den itibaren seviye atlıyorum toplamda 400 TL kalacak ve asıl o zaman seyahat başlayacak
![]()
En kötü iş kuramasam ve ileride cv'me bunu yazsam sanırım güzel bir yerden devam ederim iş hayatıma
Zor olacak ama umarım olacak
Güncel tutmayı planlıyorum![]()
Valla abi hayatının en güzel macerası olur. Umarım en kısa sürede sen de gerçekleştirirsin![]()
Süperumarım en kısa zamanda gerçekleşir
Sağol dostum teşekkür ederim
Valla 2 günden fazla sakal bırakan biri değildim. sırf yol için alıştırdım kendimi şimdi sanki sakalla doğmuşum gibi hissediyorum
Teşekkür ederim abi, selamlar
Teşekkür ederimO tarihte muhtemelen Nevşehir'de olacağım
teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim, güzel ama çok zor karar bu en azından benim süreç yorucu geçti epey
Çok teşekkür ederimO halde darısı başına umarım daha güzelleri olur
O süreci hep birlikte göreceğiz... Ben de çok merak ediyorum
Teşekkür ederim abi
teşekkür ederim düşünmen bile yeter
Çok teşekkür ederim, umarım gittiğimin sonucunu da alırım
Teşekkür ederimşu an en çok ihtiyacım olan şey, sponsorluk görüşmelerimde en çok işime yarayacak kısım
gördüm abi, teşekkür ederim
Motorda yaşadığım en büyük avantaj uzun yıllar çılgınlar gibi araba kullanmış olmam çünkü yediğim haltlar hep gözümün önüne bu yüzden aklımda diye geziyorumteşekkür ederim
Çok teşekkür ederim, aynen kendileriyle fuarda da görüşmüştük uzun soluklu seyahat yaptılar. Sürekli paylaşım halindeyim ama bundan sonra daha da yoğunlaştıracağım
Tenere F/P olarak nokta atışı![]()
Kullanım amacına göre değişir benim gibi 110 120 arası hızla gezen biri için efsane ama hız olsun virajda çanta sürteyim saplayayım falan kafasında motor değil. Esnaf spec ekonomi motoru
Top speed 180km/h fakat nereden ne fırlayacak diye bakarsınideal hız 110 130 arası bana yetiyor. Yüksek hızda kafa sallıyor zaten o yüzden bu konular çok önemli. En güzel kısmı yol seçmeden kafana göre geziyorsun. En önemli tavsiyem absli alınması yönünde
Sağol dostum teşekkür ederim. Tenere'yi bu yüzden tercih ettimRide2World de harika tur yaptılar son fuarda birlikte oturmuştuk yani asıl olay yola çıkmak var ya.. sanırım ben fazla heyecanı seviyorum
Kritik parçaları bulundurmazsak olmaz zaten bu yönden de tenere kullandığım için çok şanslıyım tam bir kara düzen motor
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
ulan evlenmesek aynı şeyi yapabilirdik aslında o bütçeyle
gençler evlenmeyin, bu adamı örnek alın![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Yaa dedim ki.. Allahın seversen yapma etme öküz alalım.. Demedim de..
Baak, gel gezelim tamam dünyaya yetmez ama en az 6-7 ülke gezeriz ülke gezmesek kendi ülkemizi bitiririz..
Yok..
15bin düğün mekanı, 4bin gelinlik, bin fotoğraf çekimi, sadece ıvır zıvır hatırlamadığım gider 10bin küsür civarı.. Hepsi nakit..
Yok ben bir defa evleniyorum lan sanki benim 10. evlenişim..
Neyse şimdi yine canımı sıktın..
harika ya.Umarım herşey dilediğiniz gibi olur.Kazasız belasız sorunsuz tamamlarsınız.Mutlaka sık sık burayıda güncelleyin
bu arada belki biliyorsunuzdur bu videoyu,bilmiyorsanızda güzel bir fikir verebilir belki
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)