1.6 tdi manuel design paket
Printable View
1.6 tdi manuel design paket
Hala neye yanlış bilgi dediğimi anlayamadınız sanırım.. Avis'in batıp çıkmasıyla ilgili yanlış dedim.
300 bin'i yanlış yazdığımı belirtmiştim ama okumamışsın sanırım. Avis sizin şirket gibi çalışmaz. Uzun dönem de sipariş almaz , kısa dönemde de 300 tane araba o marka/model de olmaz.
Büyük olasılıkla Garenta ile karıştırıyorsunuz veya size bilgiyi söyleyen karıştırdı :)
Biraz daha bir şeyler karalıyayım çok net olmayınca karışıyor :) ;
Kiralama firmaların da bu dönem araç siparişi yada araç alma dönemi değildir. Defleet (devir) dönemidir haliyle verilen bilginin araç fiyatı değilde batmasıyla ilgili yorum yapmıştım. Zaten devir vs. dönemini geçtim diğer bilgiler de Türkiye de Avis & Budget'ın çalışma prensibine ve işleyişine uymuyor.
Bir ihtimal Garenta diye düşünüyorum çünkü küçülmeye gidiyorlar ve filolarında bahsettiğiniz araç grupları ağırlıklı. Ya siparişler çok önceden verildi alınamadı bu dönem de patlak verdi ki bana zor geliyor bu durum yada Doğuş her zaman yaptığı gibi saçma sapan bir şey ortaya atıp arabaları eritiyor.
İlk 1.0 a3 ler geldiğinde de aynı muhabbet dönmüştü millet showroomlara akın etmişti.
Özetle fiyatınızın yada araç teklifinin doğruluğunu yanlışlığını tartışmadım, sadece Doğuşun millete zamanın da çakıp çakıp şimdi aha bak şurası patlamış elimizde 500 tane kaldı son adetler o yüzden uygun diye geçirdiğini düşünüyorum.
Bence çok iyi fiyat. (Bunu yazarken utandım ama neyse)
@ozoozo şirket adına takılmıyorum ben fazla, inşallah küçülmeye giden kapanan bir şirket olmaz. Herkes ekmek derdinde..
Benim gayem bir hayır duası almaktı, düşünecek arkadaşlara bir şekilde yardımcı olmaktı.. galericiler alacağına aramızdan arkadaşlar almış oldu :)
Alacağım aracı bulduğum için aracımı satılığa çıkarttım fakat 1 hafta olmasına rağmen arayan soran olmadı. Fiyatı da gayet makul yazdığımı düşünüyorum. Alacağım araç satılmadan aracımı satmam lazım. :(
Sahibinden Seat Ibiza 1.4 Reference 2014 Model İstanbul 53.000 km Beyaz - 10228518 | Arabam.com
Bi arkadaşım Ankara da Vw bayisinde çalışıyor.1,6 tdi dsg passat dsg 167 200 e kadar bırakabileceğini söyledi.Yine aynı model comfortline donanım için 186 800 fiyat verdi.
Düşünen olursa yönlendirebilirim.
167 200 olan tredline
Bu 129.000 tl olan araç sadece hb mi sedanıda varmı.
Görsel paylaşabilecek varmı
Ankara Çankaya Doğuş oto golf 1.0tsi mid plus, cam tavan ve ön-arka park sensörü opsiyonu: 119250TL
Ankara Şaşmaz Doğuş oto 1.6tdi dsg polo 116000TL
A3 vosmer de iki adet daha varmış, siyah ve gri , 130k anahtar teslim rakamı var
Ben aldım A3 dizel, mükemmel fiyat. Tam fayda fiyat aracı bulan kaçırmasın.
Manuel a3 almak bana pek mantıklı gelmiyor. Hatta 0 hiç bi araba ticari olarak kullanılmayacaksa manuel alınmamalı bencr
130 lira verip üstüne vites mi atacağım ? :D s.kerim böyle arabayı deyip 3.gün satışa koyarım ben :D alan alır saygı duyarım ama , ne olursa olsun otomatik vazgeçilmez bence.
bende a3 dizeli aldım bugün. zaten manuel araç alacaktım, benim için tam bir fırsat oldu
Bende merak edip Bursa bayisine sordum. Ellerinde a3 1.6 tdi dynamic manuel aracın kalmadığını söyledi, herkes sanırım topladı. Fiyat doğruymuş.
İlana bir tanesi düştü.
Audi / A3 / A3 Sportback / 1.6 TDI / Dynamic / A3 1.6TDİ SIFIR KM sahibinden.comda - 627262124
Şimdi bu aracın segmentindeki civic sport+ daha iyi değilmi? bence öyle
vay canına milletde ne para varmış b segmenti 130 140 bin tl fiyalı araçlara sevinçten ucuyoruz.
Zamanında 42 ye aldığım fluence aynı ozelliklere bakıldığında 50 civarına gidiyor. Benim açımdan sıkıntı yok :D :D
Otomatik olsa çökecektim :) Manuel gelmez bu saatten sonra bana.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Aracıma bakmaya gelen arkadaşlar lpg' ye uyumlu motor olması nedeniyle tercih ettiklerini belirttiler. 49 bin TL ye anlaştığımız bir arkadaşım satışa giderken 48 binde ısrar edince vageçmiştim.
1 ay önce gittiğim içinde in cin top oynayan Esenyurt Doğuş'a az önce yine gittim. Arabaya yer bulamadım resmen :) Skoda klasik müşteri yok, Audi'de içeride sıra var neredeyse kalabalıktan. vw baya kalabalıktı özellikle ticari kısmı.
Bu konuda bahsedilen manuel 1.6dizel a3'ler ve uygun fiyatlı q3'ler bitmiş hep.
Q2 1.0 tfsi 339 lira listesi var arabanın, 187'ye veriyorlar
Kriz bi bize uğramadı heralde, kapış kapış gidiyor Audiler :)