bmw nin 2019 hedefi 8500 araç. alacak olan varsa acele etsin.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Jeep ve Mini'nin o listede olmaması gerektiğini düşünüyorum...
2017 Megane 4 1.6 benzin
2. Yıl bakımı
Karen 930
Güven Altan 830
Uygun rakam için yardımcı olacak biri var mi
Fiyatlar İzmir Kia Yetkili Servisi Özdemirler Tarafından bugün alınmış fiyatlardır.
2006 Kia K2500 2.5Tci Kamyonet
126 binde yıllık bakıma girecek. Yağ+Yağ filtresi+Hava filtresi ---> 465 lira %15 indirimli
2015 Kia Rio 1.4Crdi
90 bin bakımı. Yağ+tüm filtreler+fren hidrolik değişimi+v kayışı değişimi ---> 1042 lira %15 indirimle 885 lira.
Ayrıca fren balataları için orjinal ön 400 arka 250 denildi, kendi getirdikleri muadil ürün için ise ön 250 arka 200 denildi bakımla beraber işçilik yazmıyoruz dendi.
Kia için parça fiyatları azcık pahalı olsa da servis fiyatları bana göre uygun. 1.3 egeanın mazot filtresi bile olmayan bakımına 1000 lira istiyorlardı en son.
Doğuş Maslak'ta yaptırdım 1000TL 90bin rutin bakım yağ filtre v.s .. Bi dahada davos'a gelmem.. Çok gereksiz kazık..
vw ve seat larda zubizu %20 indirimi var sanırım 31 mart son.pazartesi leon için kartal a randevu aldım bakalım bize ne çıkartacaklar
eski zamanda satış müdürü (holding sahibinin oğlu ) satış başarısını anlatıyor....
geçen yıl 120 tane sattığımız motosiklet bu yıl 180 tane oldu bu büyük başarı. ( bu arada ben ne arıyorsam orada )
Bu arada motosiklet pazarı 300% büyümüş durumda..
Şimdi bu arkadaş şirketinde başarılı olarak ödüllendirildi.
pazarın geneline bakılmadan bu oranlar belirlendiği için doğru bir değer olduğu söylenemez.
İşlerine nasıl gelirse
kiminin pazarı 50% artarken kiminin pazarı 300% düşüyor.
50% pazarı artan başarılı. ödülü hak etti
300% pazarı düşen ağladı. ve desek aldı
sonuç ise nasıl
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
2015 toyota corolla 1.4 d4-d
70.000km bakım fiyatı dumankaya: 820TL fiyat verdi.
enjektör temizleyici, cam suyu, balata spreyi gibi geçirmasyon kalemleri çıkarınca 670TL'ye düştü.
İstanbul anadolu yakasında iyi bir honda servisi var mıdır ?
Ümraniye oto sanayinde sistem honda varmış İkitelli'de olanla bir bağı var mı ? Herkes methettmis.
Şirket aracını bıraktık şimdi servise 2013 Model Clio benzinli yetkili servis Ankara 91k km 960TL %20 indirimli kampanya fiyatı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)