Hocam 2015 caravelle 550bin km ağır bakım fiyatı alabilecek var mıdır
mal da yalan mülk de yalan gel biraz da sen oyalan.
otomotiv mühendisi
Abi seri bakım, düzgün kullanım olunca bu araba beni daha çok götürür. Sermayeme saygı duyuyorum insan gibi çalıştırıyorum.
Bir de 2 litrenin en güçsüz versiyonunu seçtik o da motoru çok fazla zorlamıyor. İstanbul içi trafikte kullanıyoruz bugüne kadar büyük masraf çok açmadı. En son rutin bakımlar dışında klima kompresörü bozuldu 2500 lira isterdiler sıfır denso için, maslakta bir usta yaptı tamir 125 liraya halloldu. 5 kere triger değişti (100binde bir) triger dışı büyük masrafı yok.
( kapak açmadı daha)
mal da yalan mülk de yalan gel biraz da sen oyalan.
otomotiv mühendisi
10 yaşında 1.4 TSI Leon için; servis ücreti, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, 5W/30 yağ, karter tapası ve cam suyu için toplam 955,22 TL fiyat aldım. Zubizu indirimiyle 765 TL'ye geliyor.
Normalde yetkili serviste bakım yaptırma taraftarı olsam da makas gereksiz açıldı artık.![]()
psn: DAGHAN26
A3 1.6 TDI 1500 küsürat TL + 300 TL sunroof bakımı dediler tabikide yaptırmadım sunroof a 300 TL lik ne bakımıymış..
GTI 2012 Model 790 TL rutin bakım.
1.6 Tdi passat için rutin yağ filtre bakımı ve triger, genel kayış bakımı fiyatı alan var mıdır son zamanlarda?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)