User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: Belediye tarafından yolların "yanlış" tarafına yapılan kasisler...

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tümsekleri destekliyorum ama standardi olmalı (basık arabaya göre değil tabiki)kavsaklara hızlı giren Öküzler olduğu için destekliyorum.sen kurallara uymazsan kazalar kaçınılmaz hale geliyorsa adamı yola getiriyorlar yapacak birsey yok. Asfalt olayına gelince,kime yaptiriyorlarsa Asfaltı yama olan yerler zipliyor resmen.kalite kontrol yok galiba silindirle biraz geç tamamdır.buda bir israftır ve haram zıkkım olsun

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vedat Ozgurel auf Twitter: "Sevgili @MaltepeBelTr Altayceşme mh. Ucar sk.'ta yapılan asfaltlama sonrası tekrar kanalizasyona acılan cukurun uzerindeki toprak yağmurlarla gittiğinden cukur halini aldı. Bu işlemler yapıldıktan sonra asfaltlama yapılması icin surekli yazışmamız mı gerekiyor?"

çukur marttan önce peydah oldu, Mayıs ayında anca asfaltlatabildim.

Vedat Ozgurel auf Twitter: "Dinlenc cad ile vakif sokak girisine bir cukur kazıldı cocuk mezarından hallice. Oraya asfalt yapılması gerekecek sokak girişini tek şeride indirmektedir @kadikoybelediye"

sıra kadıköy belediyesinde

Bu arada Beylikdüzü Büyükçekmece taraflarına giden veya yaşayan varsa oradaki kasisleri daha iyi bilir. arnavut kaldırımından kasis yapıyorlar yine dağ modunda, altındaki kum gidince çukura dönüşüyor yambirik bişeyler oluyor...

bu arada 3 kere amortisör patlattım. fırsatını bulursam tamir yöntemine başvuracağım. Kyb 200TL idi 400TL'ye çıktı

EOZDAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende kasis olayını destekliyorum. Hatta hem yaya hemde tüm motorlu taşıtlar için trafik cezalarının arttırılması ve kuralların çok daha katı ve kesin uygulanması taraftarıyım topluma düzen ancak böyle gelir. Kasislerin standardı da bence Esenboğa havalimanındaki gibi olmalı.
    Superb

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler