Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
lan millet taşşak için bu konuyu bekliyomuş bee
sanki dün çıktı bedelli askerlik bu konu niye kaç aydır açılmadı
Benim dönemimde yanı bundan 10 sene oncekarakolda sular kesikti.Tuvalet deliği tıkandı , Millet çimlere oraya buraya sıcıyordu. Tuvalet kağıdını cok dert etmeye gerek yok yani
![]()
Bende askere giderken konu açmıştım 6 yıl olmuştur. Bende komando olmak için konu açmıştım , Acemi birliğim ankaraydı polatlı olamadık derken komando seçmeleri oldu girdik mülakatlara testlere komando olduk tunceliye çıktı usta birliğim 15 ay gittim gerçekten sonuna kadar gerçek askerlik yaptım 90kğ gittim 70kğ döndüm şans eseri askerlik düştü ilk vuran tertiplerden biriyiz 12 ay yaptık geldik18 gün askerlik meselesine gelirsek konuyu açmaya bile gerek yok konu kirliliği 2 hafta gözü kapalı yapılır gelinir ne derlerse yapın yapın gelin arkadaşım var 91 doğumlu dün gönderdik 27 yaşında aramış beni helalik istiyor telefonda küfür ettim yüzüne kapattım
![]()
Verilenleri yazayım kuzenimi yolladık, yıllarca kaçtı en sonunda umduğunu buldu adam
Bot kamuflaj ve palaska geri kalan her şey size ait. Spor ayakkabı, eşofman takımı, tıraş takımı, çorap, atlet ve boxer. Kullan at yapın yıkamayla filan uğraşmayın. 3 hafta gidin kafa dinleyin(Bol bol yürütürler yemin töreni için) Hadi hayırlı teskereler.![]()
![]()
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Ya arkadaş altıma ettim utanmadınız değilmi bu kadar taş taşa vururken
![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Ben de bugün başvuruyu tamamladım, umarım bir an önce sıra gelir ve gideriz. Bu yoğunlukla 1-2 yıl sürecek gibi duruyor bedelli alımları.
Erzincandan geldi arkadaşım resmen yıpratmışlar![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Çok fazla asker var, yığılma oluyor diyip bedelli çıkardılar, şimdi millet ne zaman askere gideceğini tahmin bile edemiyor. Komedi resmen. Normal dönemde gitsen en azından celp tarihleri belli.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)