kardeşimde geçen cuma bilecikten geldi ilk 2-3 gün alışma süreci ve soğuk biraz hırpalamış sonrasında çok büyük sıkıntılar yaşamamışlar
kardeşimde geçen cuma bilecikten geldi ilk 2-3 gün alışma süreci ve soğuk biraz hırpalamış sonrasında çok büyük sıkıntılar yaşamamışlar
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Arkadaşlar askere giderken tazminatınızı aldınız mı? Bana iş yerinden sordular ben almıcam gelince devam edicem demiştim ama şimdi bir arkadaşa mecbur almak zorundasın diyo öyle bişey var mı ?
Samsundan yeni geldim. gece eğitimi vs , sırf g3 bakımını korozyon olsun diye yağmur da silah bekletip bakım yaptırdılar. cumartesi pazar hep eğitim vardı. Burdur da arkadaşı aradım sinema bileti sırası bekliyorum diyordu cumartesi pazar yatıyorduk diyordu.
Standart bir eğitim planı yok kanımca, parkaları toplucaz yırtmayın diyorlardı, sürünmekten 350 kişilik koğuştan 150 tane sağlam yırtıksız çıktı. Salı banyo günüydü banyodan sonra gene eğitime gidiyorduk. 350 kişiden 80 kişi filan zatüre başlangıcı vardı. Çamaşırhanede kurutmalıkta ısındığımı biliyorum![]()
Ben de 8 Haziran'da İskenderundayım orada bir buluşma ayarlarız![]()
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
@EnesAksu Hocam ben de 11 Ocak'ta Balıkesir'den terhis oldum. Standart bir eğitim yok askerlik yaptığınız yere ve komutanlara göre değişiyor maalesef. Biz de hava şartlarından ötürü (sürekli yağış) gece eğitimini derslik alanda yaptık, neler yapılması gerektiği anlatıldı. Cumartesi öğleden sonra serbest, pazar günleri de komple serbestti. Size eziyet etmişler biraz.
Arkadaşlar, yol parası ve askerlik maaşı yatmış kontrol eden var mı Ziraat Bankası hesabını? Kime neye göre yatmış acaba.. Elazığ'da yapan arkadaşıma 300 TL yatmış bana 107 TL yatmış.
Enteresan size bahsetmemeleri. Komutanlar son günler, hesabınızı kapattırmayın 2-3 ay açık kalsın diye bağırdılar hep bizde. Ziraat'ten hesabı olmayanlara hesap açılmış, askeriyeye kartlar gelmişti. Gelmeyenlere ise ikamet ettiğiniz adrese gönderilmiştir denilmişti. İlk başta bir ziraat bankasına gidin sorun bir şey çıkmazsa PTT'ye sorun. Oradan da boş dönerseniz askerlik şubesine bi telefon acın öğrenin bir. Benim badi'ye de hesap açmamışlar, ziraate yatan para yok PTT'ye de bir şey yaymamış uğraşıyordu en son ama akıbetini bilmiyorum![]()
Askerden geldikten 15gün sonra Pttye gidip askerlik param yatmışmı diye sorunca yatmış diyip verdiler paramı
Beraber yaptığım arkadaşlardan hala parası yatmayan da varmış..
13 nisan da maltepe ikmal maliye okuluna teslim oluyorum var mı yapan veya çevresinde yapmış olan
Mitsubishi Colt 1.3 Elegance 1.3 AMT
Mitsubishi Lancer SportSedan 1.6 AT
Mitsubishi Lancer SportSedan 1.6 AT
Mitsubishi Carisma 1.6 Avance SR MT
Mitsubishi Colt 1.3 Instyle SR Amt
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)