User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
98 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Kedi savar

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fobilerin en kralını çeken bir adam olarak ben anlatayım.. Yüksekten korkmam,karanlıktan korkmam,süratten korkmam,virajdan korkmam ama çay dan korkarım .. elim ayağım birbirine dolanıyor yakınıma çay gelince... bi yere gittiğimizde de çekiyorum hep benim yakınımda dolanıyor çaycı..

Ama şimdi bir tedavi alıyorum Ankara'da bir klinikte. sanırım önüne geçip bu saçma korkumu yeneceğim...şimdiden rahatladım biraz..

Sizinde öyle bir alete para bağlamaktansa sorunun köküne inip bir kaç terapi ile bu sorunu çözmeniz çok çok daha mantıklı olabilir...
    ice tea'de var mı sıkıntı Şaka bir yana allah kolaylık versin, hakikaten çok ilginç

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ice tea'de var mı sıkıntı Şaka bir yana allah kolaylık versin, hakikaten çok ilginç
    haha yok abi ama bi antipati var tabi ..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen.. Çaydan korkuyorum.. hayatımda hiç içmedim tadını bilmem.Mekanda falan etrafımda çay taşıyan olursa kaçarım. Çay yaklaşınca etrafıma kalp atış hızım değişiyor. ( uydurma değil holter ölçümü ile kanıtlanan bir durum) ama artık çok bunaldım bu durumdan ve terapi alıyorum. şimdilik iyi gidiyor sanırım başaracağım
    Umarım kısa zaman içinde atlatırsın Güldüm ama yaşamayan bilemez sanırım.

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    fobisi olanla dalga gecmeyin, insanlar kalp krizi bile gecirebiliyor
    Built to fall....

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fobi korkuların en uç noktalarından birisidir... yani 'hoşlanmıyorum o nedenle kedi-köpek savar arıyorum!' demekle 'fobim var kedi-köpeğe!' demek arasında çok fark var... bu konuya çoğumuz olayı basit bir 'sevmeme' olayı olarak bakmış...

tavsiyem bu aletten bulabilirseniz alın, ama bu kesinlikle geçici bir çözüm olacaktır, bir gün hiç umulmadık bir zamanda yanınıza sevgi dolu yaklaşıp tek amacı size kuyruk sallamak olan bir köpecik yüzünden çok büyük sıkıntıya girebilirsiniz ve o şokla istenmeyen şeyler olabilir yani Allah korusun kaçmak isterken kaza olabilir, yaralanma olabilir vs... bence kesin çözüm psikolojik yardım olmalı, yine sevmek zorunda değilsiniz ama en azından hayatın kalanını daha huzurlu geçirebilirsiniz...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İnsan başına gelmeyince empati kuramıyor

Normal bir durum

Kediye tecavüz eden kahpeler varken

Hayvana zararı olmayan bir uzaklaştırma sorulmuş mesele olmuş

PES
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

SpeedlinE™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fobilerin en kralını çeken bir adam olarak ben anlatayım.. Yüksekten korkmam,karanlıktan korkmam,süratten korkmam,virajdan korkmam ama çay dan korkarım .. elim ayağım birbirine dolanıyor yakınıma çay gelince... bi yere gittiğimizde de çekiyorum hep benim yakınımda dolanıyor çaycı..

Ama şimdi bir tedavi alıyorum Ankara'da bir klinikte. sanırım önüne geçip bu saçma korkumu yeneceğim...şimdiden rahatladım biraz..

Sizinde öyle bir alete para bağlamaktansa sorunun köküne inip bir kaç terapi ile bu sorunu çözmeniz çok çok daha mantıklı olabilir...

çok şaşırdım abi ya, çok değişik geldi.Umarım çare olur tedavi sizlere

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ChuckBartowsKi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sitede de bunlardan var maalesef derken?

Dünya üzerinde de böyle insanlar varmış maalesef tövbe tövbe.
    Siz veya yakınınız çözümü garanti olmayan bir duruma düşer/hastalığa yakalanırsanız anlarsınız.
    Okumadan imzalamam.....

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim satanist bı yeğen var, 1ay misafir ederseniz, kedi sıkıntıniz kalmaz
    Umarım şakadır...
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fobi korkuların en uç noktalarından birisidir... yani 'hoşlanmıyorum o nedenle kedi-köpek savar arıyorum!' demekle 'fobim var kedi-köpeğe!' demek arasında çok fark var... bu konuya çoğumuz olayı basit bir 'sevmeme' olayı olarak bakmış...

tavsiyem bu aletten bulabilirseniz alın, ama bu kesinlikle geçici bir çözüm olacaktır, bir gün hiç umulmadık bir zamanda yanınıza sevgi dolu yaklaşıp tek amacı size kuyruk sallamak olan bir köpecik yüzünden çok büyük sıkıntıya girebilirsiniz ve o şokla istenmeyen şeyler olabilir yani Allah korusun kaçmak isterken kaza olabilir, yaralanma olabilir vs... bence kesin çözüm psikolojik yardım olmalı, yine sevmek zorunda değilsiniz ama en azından hayatın kalanını daha huzurlu geçirebilirsiniz...
    "Bu alet" derken benim ilk mesajımda yazdığım gibi birşey mi yoksa siz mesajınızda linki koymayı mı unuttunuz?
    Okumadan imzalamam.....

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyla çok alakası yok ama otoparktaki kedilerin aracın üzerine çıkmasını engellemek için bir çözüm var mıdır? Naftalin demişti birileri ama işe yaramıyor

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Bu alet" derken benim ilk mesajımda yazdığım gibi birşey mi yoksa siz mesajınızda linki koymayı mı unuttunuz?
    ben de çok duydum kedi-köpek savar ama hiç kullanmadım ***** 15 senedir köpek evladımız var, o nedenle link koymadım hangisi işe yarar gerçekten bilmiyorum...

bakın benim eşim köpek gördüğü zaman kalp krizi geçirecek kadar korkardı, minicik köpek bile görse kendini odaya kilitlerdi... benimki gibi bir dogo argentino ile bırakın iletişim kurmayı, 3 kat kafesin içinde olsa bile önünden geçmezdi... bir gün vefat eden dogom ameliyat oldu, eşim çok üzüldü durumuna ve de annelik iç güdüsüyle onunla ilgilendi, çoğu zaman baygın ya da ayağa kalkamadığı için kızımız, kendine bir güven geldi hanımın, sonr bir baktım sevgili dogom hanımın yüzünü yalamaya başlamış, iyileştikten sonra hanımla dogom arasında inanılmaz bir bağ oluştu ve de hanımın köpek fobisi tamamen geçti, sokak köpeklerini bile sıkıştırıp seviyor şu anda o derece, yeni dogomuz zaten onun kucağında büyüdü... bu fobiyi atlatması üzerine de uğraşın bence ama bir kedi-köpek savar bulabilirseniz gerçekten işe yarar burada paylaşın lütfen, çoğu ürünün dolandırıcılık olduğu çok belli çünkü...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Allah size kolaylık versin trajikomik bir durum gerçekten. Eski çalıştığım İşyerinde de bir arkadaşın zımba teline fobisi vardı nedendir bilinmez

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de çok duydum kedi-köpek savar ama hiç kullanmadım ***** 15 senedir köpek evladımız var, o nedenle link koymadım hangisi işe yarar gerçekten bilmiyorum...

bakın benim eşim köpek gördüğü zaman kalp krizi geçirecek kadar korkardı, minicik köpek bile görse kendini odaya kilitlerdi... benimki gibi bir dogo argentino ile bırakın iletişim kurmayı, 3 kat kafesin içinde olsa bile önünden geçmezdi... bir gün vefat eden dogom ameliyat oldu, eşim çok üzüldü durumuna ve de annelik iç güdüsüyle onunla ilgilendi, çoğu zaman baygın ya da ayağa kalkamadığı için kızımız, kendine bir güven geldi hanımın, sonr bir baktım sevgili dogom hanımın yüzünü yalamaya başlamış, iyileştikten sonra hanımla dogom arasında inanılmaz bir bağ oluştu ve de hanımın köpek fobisi tamamen geçti, sokak köpeklerini bile sıkıştırıp seviyor şu anda o derece, yeni dogomuz zaten onun kucağında büyüdü... bu fobiyi atlatması üzerine de uğraşın bence ama bir kedi-köpek savar bulabilirseniz gerçekten işe yarar burada paylaşın lütfen, çoğu ürünün dolandırıcılık olduğu çok belli çünkü...
    Eve kuş, kedi, köpek geleceği zaman en çok karşı çıkan, onu istemeyen kişi en fazla 3 ay sonra eliyle beslemeye beraber uyumaya başlıyor
    Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyla çok alakası yok ama otoparktaki kedilerin aracın üzerine çıkmasını engellemek için bir çözüm var mıdır? Naftalin demişti birileri ama işe yaramıyor
    Karabiber deneyebilirsiniz. O da işe yarıyormuş. Sirke olabilir. Keskin kokulardan rahatsız oluyorlarmış sanırım. Scoterin selesine oturmasınlar üstüne işemesinler diye çok araştırdım. Branda kapattım içine karabiber naftalin koydm vs. Bu sefer brandanın üzerine çıkıp dıştan işediler. Siz kazandınız deyip kendi hallerine bıraktım bende. Her gün scooterin yanına 0.5 ml su ile gidiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba ve motorun yanına gelmelerini istemiyorsanız ve kapalı otoparktaysanız çözüm basit. Yoğurt kabına 2 tüp silikon sıkın içerisinde 3 torba dandirik karabiber koyup karıştırın sonra arabayı park ettiğiniz yerin etrafına sürün. Ama burnunuza kesin maske alın acaip hapşırtıyor. Kedi köpek ve burnu iyi koku alan yaklaşmaz.

Fobi ile korku ayrı şeyler. Bende sigaraya karşı bi fobi var. Kül tablasına bile dokunamıyorum. Kısa dönem askerlik yaptım içtimada 1 tane bile sigara toplamadım. Komutanlar bile saygı duyardı. Derdim kedi köpek bokunu ellerim ama izmarit ellemem derdim. Tütüne karşı bişey var sanırım. Püroyu da elleyemiyorum.
    IN BOOST WE TRUST

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu hayvan uzaklastiran aletlerin hayvanda yasattigi korku ne olacak? Farzetki yenge kopegi gordu ve basti hayvan irkildi ve kosmaya basladi yoldan gecen bi arabanin altina girdi öldü yada yaralandi? Yasadiginiz zor bir durum kesinlikle saygi duyuyorum fakat ciddi derecede hayvan sever biri olarak bu tarz cihazlara karsiyim. Tedavi oldumu esiniz bilmiyorum ama benim tavsiyem pskolojik destek almasindan yana olur.

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fobi olması şart değil. Bu konuda başka konularda da olduğu gibi bazısına çok "kıl" gelecek düşüncelerim var ama en nazik haliyle yazacağım ve kaçacağım

Ben de hoşlanmıyorum mesela, kedi köpek çok seviyor olmama rağmen, apartmanın önünde 7-8 tane kedi, önünde tencereler bilmemne... Veya köpek için de benzer durum geçerli. Çok beslenmek isteniyorsa eve alınır beslenir. Ben kendime, çocuğuma, eşime, anneme, babama biri mi saldıracak, tırmalasa ne olacak vs. diye düşünmek zorunda değilim.

"Korkmasın, sevmeyi öğrensin" söylemlere çok katılamıyorum maalesef. Bu konuda yaşanan kazalar, çeşitli saldırılar gibi haberleri tekrar tekrar okumanızı/izlemenizi tavsiye ederim. Kimsenin böyle bi zorunluluğu da yok diğer yandan...

Arkadaşımın hesabında millet tartışıyor, Migros'a köpek girmiş, görevliler dışarı çıkarmışlar, kimmiş o onun bunun çocukları, kendilerini birisi aynı şekilde çıkarsa ne hissederlermiş falan filan.

Bir defa insanlaştırmak en komiği, insanlaştırmamak gerekli.

İkincisi, ben yiyecek içecek vb. aldığım mekanda niye hayvan göreyim. En başta hijyen açısından sakıncalı. Bunu söylüyorum, adam bana "o hayvan senden benden temiz" diyor. Ne biliyosun? Aldığınız şeyi ambalajı açık falan da alın o zaman? Hanımın köpeği bile bi yerlerimi yalıyor bişey yapıyor, gidip yıkıyorum, sokak köpeği mi benden temiz olacak?

Bir de "kedici" ya da "köpekçi"ler var, onlar daha da güzel. Teyzenin biri çıkıyor kapıya 10 kedi üşüşüyor, o kadar yemekten biraz da bi martı, karga veya oradaki bi köpek nasiplenmek istiyor. "Hayvansever" teyzem elinde sopayla kovalıyor küfür kıyamet. E hani hayvanseverdin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fobi olması şart değil. Bu konuda başka konularda da olduğu gibi bazısına çok "kıl" gelecek düşüncelerim var ama en nazik haliyle yazacağım ve kaçacağım

Ben de hoşlanmıyorum mesela, kedi köpek çok seviyor olmama rağmen, apartmanın önünde 7-8 tane kedi, önünde tencereler bilmemne... Veya köpek için de benzer durum geçerli. Çok beslenmek isteniyorsa eve alınır beslenir. Ben kendime, çocuğuma, eşime, anneme, babama biri mi saldıracak, tırmalasa ne olacak vs. diye düşünmek zorunda değilim.

"Korkmasın, sevmeyi öğrensin" söylemlere çok katılamıyorum maalesef. Bu konuda yaşanan kazalar, çeşitli saldırılar gibi haberleri tekrar tekrar okumanızı/izlemenizi tavsiye ederim. Kimsenin böyle bi zorunluluğu da yok diğer yandan...

Arkadaşımın hesabında millet tartışıyor, Migros'a köpek girmiş, görevliler dışarı çıkarmışlar, kimmiş o onun bunun çocukları, kendilerini birisi aynı şekilde çıkarsa ne hissederlermiş falan filan.

Bir defa insanlaştırmak en komiği, insanlaştırmamak gerekli.

İkincisi, ben yiyecek içecek vb. aldığım mekanda niye hayvan göreyim. En başta hijyen açısından sakıncalı. Bunu söylüyorum, adam bana "o hayvan senden benden temiz" diyor. Ne biliyosun? Aldığınız şeyi ambalajı açık falan da alın o zaman? Hanımın köpeği bile bi yerlerimi yalıyor bişey yapıyor, gidip yıkıyorum, sokak köpeği mi benden temiz olacak?

Bir de "kedici" ya da "köpekçi"ler var, onlar daha da güzel. Teyzenin biri çıkıyor kapıya 10 kedi üşüşüyor, o kadar yemekten biraz da bi martı, karga veya oradaki bi köpek nasiplenmek istiyor. "Hayvansever" teyzem elinde sopayla kovalıyor küfür kıyamet. E hani hayvanseverdin?
    Sabah arkadaş anlattı. Akşam kozyatağı acıbadem hastanesine gitmiş. Kafeterya da otururken bir bakmış kedinin biri içerde dolaşıyor, koltuklarda geziyor falan. İçeri sokanı bulmuşlar, söz kavgası vs vs vs.
    Hastane ya burası, kemoterapiye gelen var, nefes sorunu ile gelen var, belki kuduz aşısı olmaya gelen var ne bileyim.
    Gel de anlat şimdi......
    Okumadan imzalamam.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler