Boyasız boyalıya sinirlendim "boyalı arabaya boyasız diye ilan başlığı açmak yeni adet mk" diye mesaj attım, vakti olan herkes saydırsa keşke böylelerine
Her açtığın sayfada sorgusuz sualsiz refresh yapınca en güncel hali geliyor abi :D
Printable View
Boyasız boyalıya sinirlendim "boyalı arabaya boyasız diye ilan başlığı açmak yeni adet mk" diye mesaj attım, vakti olan herkes saydırsa keşke böylelerine
Her açtığın sayfada sorgusuz sualsiz refresh yapınca en güncel hali geliyor abi :D
bedava verseler derken kötülemek anlamında değil benim tarzım değil kullanmam satarım bedava verseler :) Sırf oturma pozisyonu değil , iç tasarım da çok fena... Araba tamam segmentinde pist kralı fena yol tutuyor gidiyor falan ama ıh ıh o ruh var ya o yok işte abi.
Bagajda bi kasa bira, yanında yeteri kadar sucuk ve mangal malzemeleri. Sonrası ziganaya dağ evine çıkış.
Passat Variant Tdi 4Motion
Volkswagen / Passat Variant / 1.9 TDi / 1.9 TDi / TR'DE TEK 4X4 PASSAT VARİANT 1.9 TDI !! sahibinden.comda - 771139659
BMW 520d M SPORT E60
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...71612023/detay
@wolkanku kasa 5 serisi severiz.
Bi Manda, bi Kerem Alışık bir de wolkanku kasa.
Valla dediğim gibi fiyat kısmına çok takılmıyorum şuan onu alacak durumum yok olsa da almam ayrı konu. Öğrencilik zamanımda içimde kalan bir mevzuydu 4 çekerle ziganaya çıkmak kısmet olmadı :D
Km konusuna bişey diyemem günah almak istemiyorum ama son zamanlarda çok dönmeye başladı bu mevzu. Gümrükten verilen km'nin de bulunduğu evraklar tüv'e direk yollansa bu sıkıntı kalkar. Gerçi bizim insanımız onun da bi açığını bulur :)
son post mesajı
@korkmazz 2.el piyasasinin berbatliginin bir ornegi daha. 1 ay once 60 bin belki de daha dusuk bir rakama alip 120 bin TL ye ilana koymak nedir. Fazla ilani olmayan bir arac oldugu icin de yarin baska bir mito qv sahibi bu ilani gorup 80 bin Tl yazip ilana koyar baska biri de bu arac bu kadarsa benim aracim bu kadar eder diyip daha yuksek yazar :(
Bir de ilan aciklamasinda sunu yazmis :D
''Aracın Belli bir hayran kitlesi vardır.Aracı aldığınızda aslında Mito ailesinede katılmış olacaksınız bu yuzden ARACIN BOŞ MEZARCI GALERİCİLERE ve KENDİLERİNİ Bulunmaz hint kumaşı sana 2.EL firmaları kesinlikle aramasını önermem isterseniz arayın.''
Alfa Romeo / MiTo / 1.4 T / MultiAir Quadrifoglio Verde / ALFA ROMEO MiTo Giallo Corsa Quadrifoglio Verde sahibinden.comda - 772261210
43 binde megane cc satıyorum fiyat 100 (yüz) " C " (roma rakamı ile ) bin TL istiyorum.
aracımın belli bir hayran kitlesi vardır , gaytanlar bayılıyor.
geçen bebekte aynı arabaya sahip bir dayı öpücük attı.
heterolar aramasın.
a4 2.0tfsi quattro
Audi / A4 / A4 Sedan / 2.0 TFSI Quattro / 225 Beygir Navigasyon Full + Full sahibinden.comda - 763720082
Kazanacağım ilk 35bin dolarım bekle beni :D
nolcak dayı 99 passat'a 75 yazmış :D
70 liralık mitoya 120 yazmışlar bende 100 istiyom.
konumuza dönelim ;
araba audi s3.
ilan yazısı gayet temiz, terimler yerinde kullanılmış ve yabancı kelimeler doğru yazılmış.
adam bilgili duruyor, kullanıcı olarakta öyle ise araba alınır.
Audi / S Serisi / S3 / 1.8 T Quattro / Değişensiz S3 sahibinden.comda - 771253276
2004 passat ile yorumu şenlendiriyorum fiyatlar dolardan hızlı yükseliyor
Volkswagen / Passat / 1.8 T / Highline / ERTUR OTOMOTİV den 2004 1.8 T orjinal PASSAT sahibinden.comda - 766614518
Fiyatmış o ya , kör olmuşum ben km ye bakmışım :)
Arabadaki iki opsiyonun biri renk o da erimiş zaten :) diğeri ise max 400 tllik arka üst kule gergisi onu da iki kez fotoya koymuş.
Alfa romeoda arabayı ucuza alıp para harcamadan "biz çok elitiz spor gazetesi" diye düşünen bir ekip var. Piyasa ile esdeger oranda fiyatı artsa yine neyse adam iki katını yazmış.
Giallo corsa renk kodunun adı, quadrifoglio verde 4 yapraklı yonca, alfa romeonun en özendiği ve hızlı modellere verdiği isim. Gti, rs gibi alfada da qv bu.
Her ne kadar fabrikasyon en hızlı qv olsa da öyle bi polo gti degil. Sorun arabanın kötü olmasi değil de az uretilmesi az satılması haliyle daha az kullanilmasi ustasının ve aftermarket parçalarının olmamasi kaynaklı daha güçsüz olması.
Mito qv çok özel bir araba ama 120 bin olmasi için ya yuruyen motor suspansiyona ciddi harcanmis olacak tctli versiyon falan olacak ancak o zaman....
E60 M Beyaz
BMW / 5 Serisi / 520d / M Sport / ersmotors3d 'BMW 520d M SPORT JOYSTICK ORJİNAL BEYAZ' sahibinden.comda - 771612023
şu alttaki 2 araçtan hangisi daha mantıklı sizce?
320D Coupe
BMW / 3 Serisi / 320d / M Sport / Borusan cıkışlı , coupe m sport sahibinden sahibinden.comda - 771259999
E60 520d
BMW / 5 Serisi / 520d / M Sport / HATASIZ-BOYASZ BAYİ 520D İC-DIŞ///MSPORT+SUNROF+RECARO sahibinden.comda - 592105015
fabrika çıkışında qvnin şu alttaki ilandan ne farkı var?
15 hp dışında ?
koltuk direksiyon makyaj cart curt alanında değilde , sportiflik olarak ?
Alfa Romeo / MiTo / 1.4 T / Distinctive / *NEZİROĞLU PLAZADAN*_2010 MODEL ALFA ROMEO 1.4T DİSTİNCTİVE sahibinden.comda - 718029715
Araba çok yorgun ve gereksiz pahalı
QV alinaksa bence bundan yenisi ve temizi yoktur. 100bin teklif ettim ama sallamadılar
Alfa Romeo / MiTo / 1.4 T / MultiAir Quadrifoglio Verde / INTERCITY2 ALFA MiTo 1.4 T MultiAir * TURKİYE DE TEK * sahibinden.comda - 771908147
Qvde standart brembo 4 piston fren ve daha düşük yaylar olmasi lazım. Harici görsel farklılıklar jant koltuk direksiyon gibi.
Ama şöyle bi mevzu var. Stok bineceksen qvnin gücü gidişi bi tık iyiyken yükleme olacaksa tjet öne geçiyor :) multiair motora göre daha biliniyor daha cok parca ve usta var çünkü.