başında saç başka yerde başka bişey kalmaz ,o kadar diyim :D bizim arkadaşta hergün proce yapıyo sonra da altına yapıyo :D
Printable View
E9X'den başkası kesmez seni bırak hatcback bakmayı :D
E92 Ekranlı makyajlı M Sport 184hp
BMW / 3 Serisi / 320d / M Sport / Borusan Cıkışlı Orjinal M Sport Coupe sahibinden.comda - 725853732
O zaman araya bi basamak E60 koy kanka :D
BMW / 5 Serisi / 520d / M Sport / BMW 520d M Sport 2009 Model sahibinden.comda - 721234327
ARACIM TEK ELLE KULLANILMIŞ OLUP GÜNÜ GÜNÜNE BAKIMLARINI EKSİZSİZ
tek el güzelmiş.
bu ilanlara anlamsız saçma şeyler yazanlara tutuluyorum.
Geçen bitane ek civic ilanında arabanın fıskiyeleri ayarlanmıştır gibi abuk sabuk bişey yazmıştı.
Cam fıskiyesi ayarı ne kadar zor ne kadar teknik yada maliyetli bişey ki bunu yazma gereği duyuyorsun nasıl bir durumdur bu :D
abi şu paralara gelebilsem hel bi alıcam şunu içinde uyicam ;
BMW / M Serisi / M5 / HaorA MOTORStan BMW M5 EMSALSİZ TEMİZLİKTE CARBON SCHWARZ sahibinden.comda - 593631757
Bu aracı alırken eğer kendiniz araçtan anlıyorsanız gidip bakacaksınız. Sonra orta şeker bir boyacıda orta şeker bir fiyata boyatıp güzel bir mekanik bakım + detaylı temizlikle uzun süre iş görür diye düşünüyorum. 21000 liraya kartal satıldı geçenlerde gözümün önünde. Bu da sw olduğuna göre heralde bir 10 000 lira fazlasını eder.:o
Bence o station megane ciddi kazalı :D bi kaç değişen çıkar onda
İstanbul gibi yerde babanın oğluna daha yükseğe satarsın
Alıp binmeye on numara araba denildiği gibi kartala torosa 20 liraları ve üstünü verenler var
Volkswagen / Golf / 2.0 TSI / R 4Motion / 2011 VW GOLF R 2.0TSİ 4MOTİON sahibinden.comda - 699688855
akordiyon olmamışsa içini söküp , pist kovalamalık Golf 6 r
Uzun zamandır BMW arıyorum,alt satır fobim oluştu.İlanı aşağı indirirken elim titriyor artık.
Mini favlarınızı çıkartın da görelim ahali.
Kaşıntımız var bu aralar..
BMW / 3 Serisi / 320i / Cabrio / LEMANS BLUE + BUYUK EKRAN + RECARO + LOGİTECH sahibinden.comda - 722971836
bu işten sıkılmaya başladım :( bu nedir ya
BMW E92
@altugkocer @AşkınS. @Met
Hasar kaydı olayına bakmadım vallaha,fotoğraflara bakıp attım direk :) kombinasyon güzel ama
kombinasyon evet güzel, hasar kaydına takılmamak lazım. Alınabilir rakam ne olmalı sizce?
MB-c180 araç nasıldır senede 4-5 bin km kullanılacak masraf olarak yorar mı çok fazla değer kaybı olur mu sattığımızda
Mercedes - Benz / C Serisi / C 180 / Komp. BlueEfficiency Fascination / C63 GORUNUMLU C180...Favorideki arkadaşlar gelen alır son fiyat. sahibinden.comda - 658318763
nasıl bir 39 aradığınızı bilmiyorum ama 6 ay önce babam için almıştım, biraz daha üst model bi araç almak için satabilirim
2.sahibiyiz 2001--198k km lacivert-krem sunroof,xenon,ısıtma,kat.ayna,elektrikli perde, 3 kol spor direksiyon, iç ahşap döşeme, sipariş verilirken konfor süspansiyon olarak verilmiş,sıfır far ve stop mevcut, muayene sıfır, lastik sıfır (12 parça hasardan 17 bin tl tramer)
düşünürseniz forum üzerinden iletişim atabilirim
düzeltme yapamadım, mesajım @AhmetKadir e dir.