Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun bir pm atıyorum yardımcı olabilirsiniz belki. @207_TR
Arkadaşlar merhaba
Uzun zamandır foruma giremiyordum. Zaman sorunum vardı.
Çanakkale den Temmuz sonunda ayrıldım.
Çanakkale benim için uzun ömürlü olmadı.
Çanakkale TR sınırları içerisinde yaşanabilecek şehirlerde ilk 5 e girer kesinlikle. Bu konu hakkında sayfalarca yazı yazılabilir.
7 yılı aşkın Mercedes Benz Has Otomotiv tecrübesinden sonra Çanakkale Audi Avek otomotiv e gittim.
Evimi barkımı taşıdım, ailemi taşımak için kararlar aldım. Herşeyin rayına girdiği bir dönemde Avek Çanakkale bana çok büyük bir yanlış yaptı. Konuyu açmayacağım.
Avek ile yollarımızı ayırdık.
Evimi taşıdığım için Çanakkale de farklı bir marka gözettim ama bana uygun farklı firma yok gibiydi neredeyse.
Sahibini öncede tanıdığım bir firma olan Renault Saruhan Otomotiv le anlaştım ama baktım ki hem firma yönetim şekli bana göre değil hemde marka benim satış şekline alışkın olmadığım bir markaydı.
Eşimle hızlıca karar verip Balıkesir e geri dönme kararı aldık.
Daha önce Çanakkale ye gitmeden önce temas kurduğum Balıkesir Vw-Seat-Skoda Yetkili Bayisi Yağcı Otomotiv ile temasım olmuştu.
Avek e başladığım hafta beni görüşmeye çağırmışlardı.
Nasip Balıkesir dönünce çalışmakmış.
Ağustos itibariyle Vw Satış Danışmanı olarak Yağcı Otomotiv Balıkesir'de görevime başladım. Memleketime döndüm.
Tabi Çanakkale beni maddi ve manevi olarak yordu ama giden maddiyat olsun. Tecrübe kazandırdığı kesin bir gerçek
Vw-Seat-Skoda üçlüsünden bir ihtiyacınız olursa Balıkesir'e yolunuz düşerse her zaman beklerim.,
Selamlar Sevgiler...
156.000 TL gibi Dizel Dsg FR veriyorlar faizlerde baya iyi
Teşekkür ederim doğru zamanda doğru yerdeyiz![]()
beni avek vw için çağırdılar Keşandan oraya taşınmayı gözüm kesmedi açıkcası ben gitmedim ama sizin olayı duyduktan sonrada iyiki gitmemişim diye düşündüm şuan.
her şerde bi hayır vardır ,hayırlısı olsun allah insanın saglıgına bi zarar vermesin herşey düzelir
tekrardan yeni işin hayırlı olsun kardeşim
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Hayırlı olsun yeni yeriniz ve işiniz.
Avek için az çok tahmin eder gibiyim (istanbul tekstilkent bayi için konuşayım) personel sirkülasyonu aşırı fazla olan bir yer
Ne mutlu Türküm diyene
Yeni işiniz hayırlı olsun. Malesef iş hayatlarımızda hepimiz ufak tefekte olsa baya can sıkıcı şeyler yaşıyoruz.
Umarım yeni yerinizde başarılı ve mutlu olursunuz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)