ondan sonra yol yaptık, kopru yaptık bla bla bla
oraya bi yavuz sultan selim koprusu yaptın 1 kere gectim.
osmangazi koprusu yaptın acıldıgı gunden beri korfezi belki 30 kere gectim geldim sadece 2 kere kopruyu kullandım. bunların yaptıgı matematiği opmek lazım.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
hizmet degil mikmek icin yapiliyor bunlar![]()
Bana gazi köprüsü ve 3.koprunun ihale cikis bedeli ve bitis bedelini soglermisin?
Uzerine geci garantisiyle yilda ne kadar odeyecegimizi?
Ugrasamam dersen gazi koprusunun maliyetini 2 senede ceza olarak ödüyoruz...
Cuma günü bütün yolu kullanıp noktayı koyuyorum köprü ayrımında yol bilgisayarını sıfırlicam izmirde foto çekicem![]()
Son gün mü bir gün önce mi sabah mı akşam mı diye senaryolara otoban mı eski yol mu eklendi bir de
Asıl korkum sağ şeritteki tek çıkış için 3 şeridi birden kapatan “uyanık” 34 plakalar
Otoban açıldıktan sonra bursa kemalpaşa arasındaki yoğunluk azaldıysa normal yoldan devam bana yeter .otobanda hem gazlayacaksin hem çok yakacaksın üstünede para vereceksin çıkss almiyim
Osmangazi köprüsüne çıkmadan önce sıfırlayıp bornova ya inerseniz 390-400 km altında olacağını sanmıyorum. Mesela Karşıyaka’dan Akhisar girişi 100 km dir. Otoyoldan 10-15 km daha uzun çünkü Kemalpaşa’dan dönüyor. Zaten mevcut yola da Google earth ile baktığımızda kayda değer zik zak yok, hemen hemen doğruca kuzeye çıkıyor. Km olarak kısalması pek mümkün değil. Gişeden gişeye kısa görünebilir çünkü izmir tarafında gişe şehrin epey dışında bir yerde.
Süre olarak ise yakıt deposu büyük , arabasına göre 2 saat altında rahatça kat edilebilir, Akhisar -Bornova arasını kullanmıştım gece, 200-210 hızda uykum geldi o kadar düz , o kadar boş .
V-class 250d ile 220 top speed gidiyordum almanya otobanin da gecen sene, allahtan altimda zr1 yokmus
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Polisler bunlari gördüyse.
Radari cakarlar hemen bayram öncesi
Ordanda keyiflice sokarlar
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
o kadar para verip radar görürsem böyle yaparım
YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)