Kuzey M. Otoyolu ile İzmir-İst Otoyolunun kesişim bölgesi:
Şöle bir video buldum yeni çekilmiş 130km CC ile normal seyir hızında Bursa-Balıkesir arası gişlerin sürelerini gösteriyor gayet iyi.
totalde istanbul-izmir 100 km kadar kısaldı diyolar.
sonrada 8.5 saatten 3.5 saate indi diyolar ulan bu nasıl matematik ?
geçmeyin kullanmayın desem adamlara hazineden söz verilmiş , siz geçmeseniz ne olacak
bu ülkede doğduğum bu günede lanet olsun..
médiocrité partout
Gasteci Murat'da biraz çalıştırsın kafayı yaw.
100 km kısalmıştır, OK ama hep 120-130 gidiyorsun daha kısa mesafeyi.
Eski yolda ortalama hızın çok daha düşük, Susurluk, Akhisar gibi trafik lambalarına fısıldayan yerleşim yerleri var vs.
Benim evden izmir bornova 469 km diyor google maps.
TEM'e çıktığım an 130 a kitlesem 3.6 saat ediyor zaten yol evimden.
Okumadan imzalamam.....
120 hız limitine göre km de belli
Yapın matematiği işte![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Okumadan imzalamam.....
Dr.ECU
Dr.ECU
İzmire giden eski yolda fazlasıyla 70 ve 50 li radarların olduğu bölgeler mevcuttu. O sebeple birinde 120 sabit gidebilirken diğerinde gidemeyeceğinizden o hesap birinde 8 diğerinde 3.5 çıkıyor.![]()
Instagram: mutusgarage
Giseden giseye radar olmacak. Sadece mobil yada sabit radar aracı olabilir. Olmak da zorunda kanunen.
Dedektor cozum olabilir.
100km kisalmasi sadece Gazi koprusunden. Morfez i dolasmadiginiz icin kisaliyor,yoksa altinovadan itibaren olcerseniz,uzamis dahi olabilir.
KESİNLİKLE cok iyi huzmet ama fiyati yine soygun ve birikerini zengin etmek icin.
Hele ihale miktari ve dönen uckagitlar bambaska!
Ülkede herşey gibi bu da zengini daha zengin etmeye ve zengine hizmet etmeye odaklı bi yatırım..
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Eskiden yollar böyle dizayn edilmiş malesef. Yollar daha uzun sürdüğü için yerleşim yerinden yol geçiriliyor, hem oranın esnafı kazanıyor, hem yolcular dinlenme imkanı buluyor böylece ekonomiye faydası oluyordu.
Sen 28 yaşındasın, bilmezsin memleketimin yollarının 2 şeritli olduğu (1 gidiş 1 geliş), sollamaların ızdırap olduğu, önüne simsiyah duman atan kamyon vs çıktığında yaşadıklarımızı.
Okumadan imzalamam.....
Sabah 03.45 de evden çıktım 07.00 de sabuncu belinden iniyordum bornova istikametine doğru ***** radarların değişim saati sadece susurluk yörsan nın yanındaki trafik denetleme nin radarı duruyor gerisi kimse yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)